Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Sohbet iyiyse denenebilir. Taniyin birbirinizi. Hic bir sey olamazsaniz da arkadas olursunuz

Adamada yazık sizede yazık
İnsan arzulamak ve arzulanmak ister. Böyle olmayan evlilik kişiler ya tecavüz eder yada tecavüz ediliyor gibi hissettirir. Yapmayın samimiyet istemişsiniz tüm samimiyetimle yazıyorum.

Benimde başıma gelmişti,mantığıma uyan evlenirsem işte böyle bir insanla evlenirim dediğim bir insan tanıdım ama içim almadı,hatta konu da açtım sizin gibi ..... bir hanım bana çok guze yol göstermişti,bir arkadaşım da onu öptüğünü onunla aynı yatakta olduğunu düşün demişti miğdem bulanmıştı o zaman dedim ben mantık insanı değilim çekim lazım istek lazım diye

Acikcasi eşim beni ilk etapta hiç cekmemisti. .disinden tırnağina hiç begenmemistim. .Bu ikilemi ben de yaşadım. ..sonra bir güzel geldi gözüme ki evlendim...☺ yani tip inanın çok mühim değil zamanla insan karakteri çok daha one alıyor. ..hayata baktığınız yer ..hayata tutundugunuz yer...beklentileriniz ..ortak zevkleriniz ..Bunlar inanın çok daha önemli. ..sizin olumlu örneklere ihtiyacınız var demek ki aslında siz de ikna edilmek istiyor olabilirsiniz ☺

Valla benkm de bulaniyo iste

Teskkurler insallah sizin ki gibi olur deneyecegim bi kac kez daha

Kusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.

Bı kahve, bı yemek şansı verilmeli sonra değerlendirmek lazım. Mesela ben fotolarda aşırı kötü çıkıyorum halbuki bı tikda olsa giderim var
Diğer taraftan bende çekim olayına çok inanıyorum. Biraz hayatdan beklentiler aynıysa , aç kalinmicak kadar para kazaniliyorsa gerisini o çekim halleder

Kusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.
Ya evlilik olarak dusjnmeyin bunlari istiyorum.cocuk olmasa da olsun evlilige de gerek yok.istedigim bunlar istehayatima biri bi destek.

Mantık evliliğinin içinde bile bir tutam ilgi, sevgi, hoşlantı, beğeni vs olur. Olursa ki bence olmamalı, baştan sonunu belli ediyor
Faturaları ödesin de faturaları ödesin.. krepten girmiş faturadan çıkmış

@Yasemenlikek rahat bir yaşam sürmek istiyorsunuz ama adam içinize sinmiyorsa, göbeği sakalı size itici geliyorsa daha ne?

Anlamadım burda çok mu seçiciyim göbeği var nefret ederim yazmis başka konularında da kimse beni beğenmiyor ben napicam
Kimse beni begenmiyor diye secici olmayayim mi?ya her konuyu kinu disina cikarmakta ustunuze yok gercekten
Yalnizliktan sikayetim hep.ayni seyler nikah olmasa da olur.bi hayat arkadasi istiyorum.illa toplumun bunu onamasina gerek yok.konu bu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…