- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.324
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sohbet iyiyse denenebilir. Taniyin birbirinizi. Hic bir sey olamazsaniz da arkadas olursunuzSohbet iyi aslinda...adam ben universiteyken de gorusmek istemisti.ikimiz de evlendik yine buldu beni☺ya polemik yaratmak istemiyorum durumda gariplik var ki diye yaziyorum.ya profil resimleriminaliyo duzenliyo bana atiyor.gordugu bir cicek olsa onun fotografini cekip atiyor.karantina doneminde diye su an.cicekle gelir gelecegi zaman.ne bileyim fazla mi diyorum ben aliskin degilim de bole seylere
Adamada yazık sizede yazıkRica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
Acikcasi eşim beni ilk etapta hiç cekmemisti. .disinden tırnağina hiç begenmemistim. .Bu ikilemi ben de yaşadım. ..sonra bir güzel geldi gözüme ki evlendim...☺ yani tip inanın çok mühim değil zamanla insan karakteri çok daha one alıyor. ..hayata baktığınız yer ..hayata tutundugunuz yer...beklentileriniz ..ortak zevkleriniz ..Bunlar inanın çok daha önemli. ..sizin olumlu örneklere ihtiyacınız var demek ki aslında siz de ikna edilmek istiyor olabilirsiniz ☺Rica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor
Valla benkm de bulaniyo isteBenimde başıma gelmişti,mantığıma uyan evlenirsem işte böyle bir insanla evlenirim dediğim bir insan tanıdım ama içim almadı,hatta konu da açtım sizin gibi ..... bir hanım bana çok guze yol göstermişti,bir arkadaşım da onu öptüğünü onunla aynı yatakta olduğunu düşün demişti miğdem bulanmıştı o zaman dedim ben mantık insanı değilim çekim lazım istek lazım diye
Teskkurler insallah sizin ki gibi olur deneyecegim bi kac kez dahaAcikcasi eşim beni ilk etapta hiç cekmemisti. .disinden tırnağina hiç begenmemistim. .Bu ikilemi ben de yaşadım. ..sonra bir güzel geldi gözüme ki evlendim...☺ yani tip inanın çok mühim değil zamanla insan karakteri çok daha one alıyor. ..hayata baktığınız yer ..hayata tutundugunuz yer...beklentileriniz ..ortak zevkleriniz ..Bunlar inanın çok daha önemli. ..sizin olumlu örneklere ihtiyacınız var demek ki aslında siz de ikna edilmek istiyor olabilirsiniz ☺
tanimadan bilemezsiniz. belki bazi cok guzel yonleri size daha sevimli gelecek gobek vs gormeyeceksiniz.
[/QUOTE
Gorismeye devam
hangi kadinlar bu kadinlar acaba? kadinlar oyleyse ben kadin degil miyim.. ben kadinsam bu kadinlar kim..Bence şans verne beğenmediğin birisi ile uğraşma mutsuz olursun kadınlar önce dış görünüşe sonra karakterini sever
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Hangi kadınlar derken önce dış görünüş sonra karakter yanlış mı okudunuz açıkçası kadınlar erkekler de yani insanlarhangi kadinlar bu kadinlar acaba? kadinlar oyleyse ben kadin degil miyim.. ben kadinsam bu kadinlar kim..
Ya evlilik olarak dusjnmeyin bunlari istiyorum.cocuk olmasa da olsun evlilige de gerek yok.istedigim bunlar isteKusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.
Oooo işin rengi değişir...Kusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.
Oooo işin rengi değişir...
Yaw ne rengi degisir?evlenmesem olur?hep yazdigim sey bu bi destek hayayimda biri olsun.bunun icin nikaha gerek yokOooo işin rengi değişir...
Faturaları ödesin de faturaları ödesin.. krepten girmiş faturadan çıkmışKusura bakma da eski konularına bakındım hiç tutarlı bir insan değilsin burda yok çocuk istemem evliliksiz de yaşarım bekarlığı seviyorum tribindesin başka bir konuna ne yazmışsın alıntıladım.
Kimse beni begenmiyor diye secici olmayayim mi?ya her konuyu kinu disina cikarmakta ustunuze yok gercektenAnlamadım burda çok mu seçiciyim göbeği var nefret ederim yazmis başka konularında da kimse beni beğenmiyor ben napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?