Lütfen size ihtiyacım var..

Amiyane tabirle yazıyorum kusura bakmayın lütfen ama eşek olana semer vuran çok olur derler bizde ....
Siz verdikçe daha fazlasını isteyecekler tabiki çok zordalarsa iki evin birini satıp evlatlarına harcasınlar böyle konuşan gelen gidene biz bakıyoz diyen insanın evine adım atmam ben kimse kusura bakmasın sizde
Daha ne istiyorsun iki evin var birini satın o kadar ev aldık araba aldık daha gözünüz doymadı diyin

Ama artık sıkıldım eşimi karşıma alıp ciddi bir şekilde konuşacam bunları sürekli sırtımızda taşıyamayız böyle alışırlarsa artık peşimizi bırakmazlar üstelik nankör bide bir teşekkür bile etmedi korona atlattık eşim çocuklar ne hale geldik aramadı artık mesafe koyalım babanın malını maaşınıda onlar yedi bide kaynımın çalıştığı işletmeyi eşim kurup ona vermiş artık yeter diyecem bundan sonra bende susmam büyük olay çıkar diyecem

Tatil mevzusu eski baya ama evet o dönemde çok kızmıştım ona araba konusuda eşime dediler çocuk hasta sürekli hastanelere gidiyoruz araba lazım oda çocuğa kıyamadı kredi çekip gönderdi önce benden sakladı sonra tesadüfen öğrendim üstelik kv benden sakladı sinirlendim kızdım ama bişey yapamadım napabilirim ki
Neden bir şey yapamıyorsunuz eşiniz madem kendi başına karar vericek herşeye neden evlenmiş bekar kalsaymis da baksaymis sülalesine..siz böyle birşey yapsanız ablaniza eşiniz sizi kapının önüne koyardı.siz eşinizide ailesine de çok pasif kaldığınız için yaşıyorsunuz bu sorunları kusura bakmayın .eşinizin bir sürü vukuati var hepsine goz yummussunuz..

Ama artık sıkıldım eşimi karşıma alıp ciddi bir şekilde konuşacam bunları sürekli sırtımızda taşıyamayız böyle alışırlarsa artık peşimizi bırakmazlar üstelik nankör bide bir teşekkür bile etmedi korona atlattık eşim çocuklar ne hale geldik aramadı artık mesafe koyalım babanın malını maaşınıda onlar yedi bide kaynımın çalıştığı işletmeyi eşim kurup ona vermiş artık yeter diyecem bundan sonra bende susmam büyük olay çıkar diyecem
Yetmez ki direk kesicen her şeyi arabayı ve miras hakkınızıda alıcaksınız. Arayıp sormayacaksın. Arkadaş demış evlerden birini satsınlar. Satmaya gerek yok o kadar maaş kıra alıyorlar. Size düşen malıda alın hatta arayıp bir cinnet geçirin. Her şey bir cinnete bakar. Ben olsam dava açar payımı alır arabayıda gıder çat dıye alırım. Arabayıda bı zahmet evlerden bırını satıp alsınlar

Tatil mevzusu eski baya ama evet o dönemde çok kızmıştım ona araba konusuda eşime dediler çocuk hasta sürekli hastanelere gidiyoruz araba lazım oda çocuğa kıyamadı kredi çekip gönderdi önce benden sakladı sonra tesadüfen öğrendim üstelik kv benden sakladı sinirlendim kızdım ama bişey yapamadım napabilirim ki
Üsttede sordum ama cevaplamadınız. Nasıl ödüyorsunuz bunca borcu?

Yetmez ki direk kesicen her şeyi arabayı ve miras hakkınızıda alıcaksınız. Arayıp sormayacaksın. Arkadaş demış evlerden birini satsınlar. Satmaya gerek yok o kadar maaş kıra alıyorlar. Size düşen malıda alın hatta arayıp bir cinnet geçirin. Her şey bir cinnete bakar. Ben olsam dava açar payımı alır arabayıda gıder çat dıye alırım. Arabayıda bı zahmet evlerden bırını satıp alsınlar
+1 katılıyorum cidden ben anlamıyorum kp bin bana borcu var bir defa söyledim üstüne su iç dedi bir daha istemeye utandım bazı insanları hiç bir zaman anlamayacam sülük gibi kan emiciler resmen evlerden ırak

Eşim asla istemez daha fazla almasınlarda verdiklerimizde haram zıkkım olsun

Eşim iki işte çakışıyor ek iş yapıyor
Kazancınız iyi demekki yoksa 2 işte çalışmayla bunca giderin karşılanması çok çok zor.
Kaynınız çalışıyor mu, 2 evin kirasını ve annesinin maaşını alıyor ve nasıl yetiremiyor hala? Oysa sizin eşiniz 2 işte çalışıp tüm bunları karşılayabiliyorken kaynınızın bunca gelirle bu durumda olması çok inandırıcı değil.

Ve siz neden demiyorsunuz, bu kadar geliriniz varken neden biz size ev araba alalım, para verelim diye?
Çalışıp kazandığınız parayı 2 nanköre yedirmek zorunuza gitmiyor mu? Çok ilginç yaa

+1 katılıyorum cidden ben anlamıyorum kp bin bana borcu var bir defa söyledim üstüne su iç dedi bir daha istemeye utandım bazı insanları hiç bir zaman anlamayacam sülük gibi kan emiciler resmen evlerden ırak
Hayır düşündene babandan mal kalmış erkek kardeşin yengen her şeye el koymuş üstüne seni arayıp bağırıp çağırıyor daha çok ver diye. Ben böyle insanlara şaşıp kalıyorum. Ben olsam baba benim baba sen kimsin der kardeşime bile dava açarım. Çatır çatır hakkımı alır kardeşimle bile görüşmem. Kendi oğlu mal almıyor elti maşallah eşiyle her şeye el koymuş. Yemin ederim neler yapardım hadlerini yerlerini bildirirdim. Baba benim babam mal benim benim hakkımı el ınsanı kemdi babasının malımış gibi kullanacak te allahım bunun eşinde iş yok ii pısırığın teki

Hayır düşündene babandan mal kalmış erkek kardeşin yengen her şeye el koymuş üstüne seni arayıp bağırıp çağırıyor daha çok ver diye. Ben böyle insanlara şaşıp kalıyorum. Ben olsam baba benim baba sen kimsin der kardeşime bile dava açarım. Çatır çatır hakkımı alır kardeşimle bile görüşmem. Kendi oğlu mal almıyor elti maşallah eşiyle her şeye el koymuş. Yemin ederim neler yapardım hadlerini yerlerini bildirirdim. Baba benim babam mal benim benim hakkımı el ınsanı kemdi babasının malımış gibi kullanacak te allahım bunun eşinde iş yok ii pısırığın teki
Sadece eşi mi, bence konu sahibi de pısırık

Kazancınız iyi demekki yoksa 2 işte çalışmayla bunca giderin karşılanması çok çok zor.
Kaynınız çalışıyor mu, 2 evin kirasını ve annesinin maaşını alıyor ve nasıl yetiremiyor hala? Oysa sizin eşiniz 2 işte çalışıp tüm bunları karşılayabiliyorken kaynınızın bunca gelirle bu durumda olması çok inandırıcı değil.

Ve siz neden demiyorsunuz, bu kadar geliriniz varken neden biz size ev araba alalım, para verelim diye?
Çalışıp kazandığınız parayı 2 nanköre yedirmek zorunuza gitmiyor mu? Çok ilginç yaa
Evet çalışıyor kiralar falan hariç aylık geliri en az 5.500 oda en az eşimde o kadar kazanıyor onların durumu bizden iyi fakat kaynım çok müsrif kim ondan para istese yok demez hemen çıkarır verir sonra parasız kalıp bizlerden istiyor başımıza bela oluyor

Niye eşin kadir gecesinde mi doğmuş? Bu kadar melek yoksa aptal mı?
Kendini melek sanan bir aptal olabilir.

Yada kök ailesini, eşinden ve çocuklarından çok düşünen, çocuklarının hakkını nankör kardeşine yedirmekten çekinmeyen, gelişememis bir varlık. Konu sahibi de etkisiz eleman. Sinirini çocuğundan çıkarabiliyor ancak.

Eşim mal konusunda çok utanıyor ona bizimde hakkımız var dediğimde ihtiyacımız yok açıktamıyız diyor oda üzülüyor ama söyleyemiyor onlara

Kendini melek sanan bir aptal olabilir.

Yada kök ailesini, eşinden ve çocuklarından çok düşünen, çocuklarının hakkını nankör kardeşine yedirmekten çekinmeyen, gelişememis bir varlık. Konu sahibi de etkisiz eleman. Sinirini çocuğundan çıkarabiliyor ancak.
Ben valla bi halt anlamıyorum ee bu kadar enayıye semer vuran çok olur

Rest cekebilirdiniz, kizdim ama sustum degil; kızdım ve resti cektim derdiniz
Cocugunuza karşı sinirliymissiniz neden? Neden baskasina gösteremediğiniz öfkeyi içinizde biriktirip evladiniza patlıyorsunuz? Muhatabiniz o degil ki
Siz mesajlari gösterip eltiyi nasilsin diye aradim bin dert yandi al bu da mesajlari abime gösterme dedi ama ben artık arada kalmaktan biktim hem ileride soylesem ben soylemedim.diye beni suclar bunca nankorluge ragmen hala agliyor yeter!
İstemeleri bitmiyor bak sen de cok yoruluyorsun bizim de cocuklarimiz var ben artik başkalarının borcunu odemek istemiyorum diye resti cekin
Yani bosanin demek afaki olur ama ben olsam maasim.varsa kurus vermezdim madem paran cok evini gecindir o zaman derdim yani esinizde de sıkıntı var
Eşim iki işte çakışıyor ek iş yapıyor
Peki esiniz bunca ozveride bulunurken kayniniz ne is yapıyor ne kadar cabaliyor? Eminim gunde birkac saat çalışıyor cogunda keyif catiyordur ya da gezip tozuyordur karisiyla
Cocugun hastane isleri zaman alır illa ki ama altina araba almissiniz yani daha ne yapacaksiniz

Back
X