Şizofrenik bir hasta değilsen unutmam mümkün değil gözüyle bakma karısına haksızlık yapıyor sende göz yumuyorsun tehdit et bana birdaha yazma yoksa karına söylerim ekran resmi atarım diye. Kendine saygın yoksa hemcinsin olan adamın pardon adam dedim sığırın karısına saygın olsun. Burada yazdığın konu şu şekilde olabilirdi.. kızlar kocam eski sevgilisine msj atmış resim istemiş napicam ben yıkıldım resmen de diyebilirdin.. yani aklını başına almalısın tavsiye sadece mantığını dinle vesvese ni değilEvlendikten 6 ay sonra yazmisti sahte hesaptan..9 ay onceydi.
Evlendikten 6 ay sonra yazmisti.9 ay oldu.Daha yazmadi ki.Bir kere yazdi.Şizofrenik bir hasta değilsen unutmam mümkün değil gözüyle bakma karısına haksızlık yapıyor sende göz yumuyorsun tehdit et bana birdaha yazma yoksa karına söylerim ekran resmi atarım diye. Kendine saygın yoksa hemcinsin olan adamın pardon adam dedim sığırın karısına saygın olsun. Burada yazdığın konu şu şekilde olabilirdi.. kızlar kocam eski sevgilisine msj atmış resim istemiş napicam ben yıkıldım resmen de diyebilirdin.. yani aklını başına almalısın tavsiye sadece mantığını dinle vesvese ni değil
Boşverin verilmiş sadakanız varmış.. Densiz yanındakinden bile utanmıyor.. Allah ıslah etsin inşAllahEvlendikten 6 ay sonra yazmisti sahte hesaptan..9 ay onceydi.
Ve sen hala unutamadin anladığım kadarıyla demek istediğim bunu yapan sığırı mı unutamıyorum diyorsun bırak yansın kendi kendine yeni bir ilişki kur oda uzaktan sadece seyretsin seni..Evlendikten 6 ay sonra yazmisti.9 ay oldu.Daha yazmadi ki.Bir kere yazdi.
Olmasi gereken bu evet ama devamli ruyama giriyorBirini unutmayan isteyen insan unutur ben hep buna inanmışımdır. Yok ben tek başıma yapamıyorum diyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Yaptığı şeyin bir önemi yok ki artık geçti, gitti, bitti. Kurtulduğunuza şükredin bence
İnşallah tekrar yazmazEvlendikten 6 ay sonra yazmisti.9 ay oldu.Daha yazmadi ki.Bir kere yazdi.
Uzun suredir kimse ile de gorusmem olmadi.Cok dua ediyorum.Cok pisman olsun istiyorum benim mutlulugumu gördükçe.Ama henuz kimse olmadi hayatimdaVe sen hala unutamadin anladığım kadarıyla demek istediğim bunu yapan sığırı mı unutamıyorum diyorsun bırak yansın kendi kendine yeni bir ilişki kur oda uzaktan sadece seyretsin seni..
Sizce 9 ay once yazan biri tekrar yazarmi ki?İnşallah tekrar yazmaz
Tamam üzülsün pişman olsun seni üzmüş okey de e hırsızın hiç mi suçu yok demişler demi yani adam baştan beri gelgitliymiş üstelik gerçek bir ilişki bile sayılmaz sanalda yaşanan bir şey sen kendini ne diye bu dengesiz adama bu kadar kaptırdın kaptırana kadar ilişkiye devam ettin hiç mi kendine saygın yoktuUzun suredir kimse ile de gorusmem olmadi.Cok dua ediyorum.Cok pisman olsun istiyorum benim mutlulugumu gördükçe.Ama henuz kimse olmadi hayatimda
Yazmasını mı istiyorsunSizce 9 ay once yazan biri tekrar yazarmi ki?
Pismanligini gormek istiyorum, uzgun oldugunu, mitsuz oldugunuYazmasını mı istiyorsun
İşte bunları düşündüğün için rüyalarına giriyor unutamıyorsun sal gitsin onun için değil kendin içinPismanligini gormek istiyorum, uzgun oldugunu, mitsuz oldugunu
Sen bu adamın pişman olup cidden uzulecegini mi sanıyorsun? Herif daldan dala heyecan peşinde.Evlenmis şimdi de yeniden heyecan arıyor.Pisman olup uzulmeyecek kadar bencil biri.Bence sen takıntı yapmışsın.Karsina doğru düzgün biri çıkınca anlayacaksın bunu..Pismanligini gormek istiyorum, uzgun oldugunu, mitsuz oldugunu
Bilmiyordum o zaman.Suan olsa ilk hata gelgitte kesip atar asla guvenmezdim.O zaman nasil davranmam gerektigini bilmiyordum.Tamam üzülsün pişman olsun seni üzmüş okey de e hırsızın hiç mi suçu yok demişler demi yani adam baştan beri gelgitliymiş üstelik gerçek bir ilişki bile sayılmaz sanalda yaşanan bir şey sen kendini ne diye bu dengesiz adama bu kadar kaptırdın kaptırana kadar ilişkiye devam ettin hiç mi kendine saygın yoktU
Bana 9 ay once yazmisti sonra yazmadi.Sen bu adamın pişman olup cidden uzulecegini mi sanıyorsun? Herif daldan dala heyecan peşinde.Evlenmis şimdi de yeniden heyecan arıyor.Pisman olup uzulmeyecek kadar bencil biri.Bence sen takıntı yapmışsın.Karsina doğru düzgün biri çıkınca anlayacaksın bunu..
Tamam da canım benim seni sevseydi senle evlenirdi bi kere bu ne böyle senle konuşuyor onun peşine düşüyo bi kötülüyo sana anlatiyo sonra tekrar barışıyor o arada senle devam (sen neyi oluyon o arada) evleniyo gidiyo seni tekrar ariyo görüşmek falan bide istiyor.. Yani her çiçekten bal misali.. Valla ne güzel kullanıyor seni gönül eglendiriyor.üstelik neki bu adam böyle çokmu eşi benzeri bulunmayan unutamıyorm diyosun (o şimdi karısıyla sarılmış yatarken sen icim yanıyor diyosun) Nasıl kendine yediriyorsunnnn arkadaş kendine gel ben olsam kendimi kuma gibi hissederm ayyy çok canım sıkıldı yaa harbidennn2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala(???
Başkalarına yazıyordurBana 9 ay once yazmisti sonra yazmadi.
Tamamda olan oldu biten bitti bu saatten sonra gururuna yedirme bi kereBilmiyordum o zaman.Suan olsa ilk hata gelgitte kesip atar asla guvenmezdim.O zaman nasil davranmam gerektigini bilmiyordum.
Ya bana 9 ay once yazmisti sonra yazmadi.Helallesmek icin guya bulusmak istedi.Hayatimda biri olup olmadigini sordu israrla.Ama dedigim gibi yazmadi tekrar.Ben toy dum bu nedenle onun gelgitlerine ragmen hep konusmak istedim.Suan boyle birseye beni kullanmasina asla izin vermem ki 9 ay once yazdiginda da nefret kustum ona desem yeridirTamam da canım benim seni sevseydi senle evlenirdi bi kere bu ne böyle senle konuşuyor onun peşine düşüyo bi kötülüyo sana anlatiyo sonra tekrar barışıyor o arada senle devam (sen neyi oluyon o arada) evleniyo gidiyo seni tekrar ariyo görüşmek falan bide istiyor.. Yani her çiçekten bal misali.. Valla ne güzel kullanıyor seni gönül eglendiriyor.üstelik neki bu adam böyle çokmu eşi benzeri bulunmayan unutamıyorm diyosun (o şimdi karısıyla sarılmış yatarken sen icim yanıyor diyosun) Nasıl kendine yediriyorsunnnn arkadaş kendine gel ben olsam kendimi kuma gibi hissederm ayyy çok canım sıkıldı yaa harbidennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?