Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Evlendikten 6 ay sonra yazmisti sahte hesaptan..9 ay onceydi.
Şizofrenik bir hasta değilsen unutmam mümkün değil gözüyle bakma karısına haksızlık yapıyor sende göz yumuyorsun tehdit et bana birdaha yazma yoksa karına söylerim ekran resmi atarım diye. Kendine saygın yoksa hemcinsin olan adamın pardon adam dedim sığırın karısına saygın olsun. Burada yazdığın konu şu şekilde olabilirdi.. kızlar kocam eski sevgilisine msj atmış resim istemiş napicam ben yıkıldım resmen de diyebilirdin.. yani aklını başına almalısın tavsiye sadece mantığını dinle vesvese ni değil

Evlendikten 6 ay sonra yazmisti.9 ay oldu.Daha yazmadi ki.Bir kere yazdi.

Evlendikten 6 ay sonra yazmisti.9 ay oldu.Daha yazmadi ki.Bir kere yazdi.
Ve sen hala unutamadin anladığım kadarıyla demek istediğim bunu yapan sığırı mı unutamıyorum diyorsun bırak yansın kendi kendine yeni bir ilişki kur oda uzaktan sadece seyretsin seni..

Olmasi gereken bu evet ama devamli ruyama giriyor

Ve sen hala unutamadin anladığım kadarıyla demek istediğim bunu yapan sığırı mı unutamıyorum diyorsun bırak yansın kendi kendine yeni bir ilişki kur oda uzaktan sadece seyretsin seni..
Uzun suredir kimse ile de gorusmem olmadi.Cok dua ediyorum.Cok pisman olsun istiyorum benim mutlulugumu gördükçe.Ama henuz kimse olmadi hayatimda

Uzun suredir kimse ile de gorusmem olmadi.Cok dua ediyorum.Cok pisman olsun istiyorum benim mutlulugumu gördükçe.Ama henuz kimse olmadi hayatimda
Tamam üzülsün pişman olsun seni üzmüş okey de e hırsızın hiç mi suçu yok demişler demi yani adam baştan beri gelgitliymiş üstelik gerçek bir ilişki bile sayılmaz sanalda yaşanan bir şey sen kendini ne diye bu dengesiz adama bu kadar kaptırdın kaptırana kadar ilişkiye devam ettin hiç mi kendine saygın yoktu

Pismanligini gormek istiyorum, uzgun oldugunu, mitsuz oldugunu
Sen bu adamın pişman olup cidden uzulecegini mi sanıyorsun? Herif daldan dala heyecan peşinde.Evlenmis şimdi de yeniden heyecan arıyor.Pisman olup uzulmeyecek kadar bencil biri.Bence sen takıntı yapmışsın.Karsina doğru düzgün biri çıkınca anlayacaksın bunu..

Bilmiyordum o zaman.Suan olsa ilk hata gelgitte kesip atar asla guvenmezdim.O zaman nasil davranmam gerektigini bilmiyordum.

Bana 9 ay once yazmisti sonra yazmadi.

Tamam da canım benim seni sevseydi senle evlenirdi bi kere bu ne böyle senle konuşuyor onun peşine düşüyo bi kötülüyo sana anlatiyo sonra tekrar barışıyor o arada senle devam (sen neyi oluyon o arada) evleniyo gidiyo seni tekrar ariyo görüşmek falan bide istiyor.. Yani her çiçekten bal misali.. Valla ne güzel kullanıyor seni gönül eglendiriyor.üstelik neki bu adam böyle çokmu eşi benzeri bulunmayan unutamıyorm diyosun (o şimdi karısıyla sarılmış yatarken sen icim yanıyor diyosun) Nasıl kendine yediriyorsunnnn arkadaş kendine gel ben olsam kendimi kuma gibi hissederm ayyy çok canım sıkıldı yaa harbidennn

Ya bana 9 ay once yazmisti sonra yazmadi.Helallesmek icin guya bulusmak istedi.Hayatimda biri olup olmadigini sordu israrla.Ama dedigim gibi yazmadi tekrar.Ben toy dum bu nedenle onun gelgitlerine ragmen hep konusmak istedim.Suan boyle birseye beni kullanmasina asla izin vermem ki 9 ay once yazdiginda da nefret kustum ona desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…