Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Canim bir psikolog ile gorusmen lagzim. Verebilecegim en guzel cevap bu. Bu gidisle yanlis insanlara asik olup, yanlis evlilik yapacaksin. Seninki ask degil saplanti.
Evet bu durum saplanti ama suanki ara ara gorusme yaptigim kisilerde boyle bir saplanti icine girmiyorum bu konuda kendimi duzelttim.Kapattiktan sonra bitiyor, unutuyorum konusmuyorum.
Ama o aklimda hep

Ablacım ben bi abla olarak bunları yaşına cahilliğine veriyorum bide fena boşluğa düşmüssün o aralar galiba.. neyse bu hayatın boyunca sana bir tecrübe olur inşallah öyle diyeyim artık

Aynen öyle katiliyorum size
Bazi arkadaşlar adami cok kötü biriymis gibi göstermiş ya onu dedim.
Yani adam çok kötü biri olsa kızı kullanmaya çalışır.
Telefondan gönül ehleyen biri işte. Kötü bir davranış mı evet ama bence bu kadar baglanmakta normal değil.
Bunlar fiziki görüşen insanlar olsaydi bu saplantiyla neler oldu tahmin bile edemiyorum. Hiç gormeden boyleyse.
Bu beni korkutur.

Son cumlenizi anlamadim.Tekrarlarmisiniz
Canim benim seni aşık eden kendi kendinsin. Adam senle konusurken kız bakmaya gidiyormus. Tamamen zor aşk kiymetli aşk psikolojisine girmişsin. Ama daha gormemissin bile. Bu normal degil diyorum.
Adamin kahrolmasi gereken bir hayat yaşamasını gerektirecek bir sey yapmamis sana. Mavi boncuk dagitan vasifsiz biri iste.

Heh aynen öyle adam öylesine vakit geçirmiş ki zaten ciddi ilişki için de adımlar atıyormuş ki sonunda evlenmiş yaptığı doğru mu yanlış mı tartışılır. Ama insan da biraz kendine saygı duyar ya bi dk adamı gerçekte görmedim bile falan der

Ya adam bir geldi bir gitti beni delirtti resmen.O mu hakli oldu.Telefonda da sapiklik yapti ayrica.Kullandi resmen.15 dakika boyunca beni sevdigini soylemisti telefonda.Ben baglaninca hatali mi oldum?

Duygularimla oynadi.Cok pisman oldugunu bana karsi aptallik yaptigini soyleyip ertesi gun sebepsiz hakaret edip giden biriydi ya

Ya adam bir geldi bir gitti beni delirtti resmen.O mu hakli oldu.Telefonda da sapiklik yapti ayrica.Kullandi resmen.15 dakika boyunca beni sevdigini soylemisti telefonda.Ben baglaninca hatali mi oldum?
Tatlim millet 15yil seviyorum dedigi ayni yataga yattığı kadını \adami birakiyor.
Iyi misin sen?
Nereye kullanmış yahu? Engelleseydin oyle diyorsan. 15 dakika sevdiğini söyledi kandirdi ne demek

Kusura bakma ama hiç görmediğin gerçekte bir şey paylaşmadığın birine sırf telefonda güzel sözler söylüyor diye bağlandıysan şimdi de kahrolmasını mutsuzluktan bitmesini istiyorsan senin hatan.

neden konustun o zaman?
Baglandim cunku birakmak istemedim cok alistim ona.((

Ben bana verdiği cevaplara inanamiyorum. Erkek olsaydi bu kişi bu saplantiyla neler olurdu dusunmek bile istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…