Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

Konusmasi cok guzeldi cok kibardi cok seceredi kelimelerini.Kimseye guvenmedigini soylerdi ama hep.

Sonuna kadar okuduk da ne oldu?Adam cibilliyetsizin önde gideniymiş,aslı astarı olmayan bi ilişkiniz varmiş adam seni ayakta uyutmuş(hala da uyanmış sayılmazsın)Sonra da evlenmiş hoş niye evlenmiş o da mechul çünkü bu tip karaktersizler hem sürekli aldatma peşindeler hem de evlenme, nasıl bi çelişki yani? Neyse sonuc olarak seni hala çantada keklik görüyor seni. Sen de durmuş diyorsun hatalı ben mıyım?Evet sensin napıcaz şimdi?

Ben de hiç anlamıyorum bu kafayı.
Adamda da cok suc yok valla kim görmeden , dokunmadan bu kadar baglanir ki. Konusuyorsun işte alti üstü
Evliyken yazması tabiki ayri olay o konuda yuzde yuz suclu.
Kızın aşık olmasının suçu adamin gibi yazanlar icin söyledim. Bana gore bu ask degil saplanti.

Bana yazdiginda cok sert konustum.Hakkimi helal etmedim falan.Nefret ettigimi soyledim
Tamam işte simdi sende önüne bak artık.O evli sana herhangi bir gelecek vaad edemez.Ki öyle bişey de istemez.Seninle evlenmek isteseydi evlenirdi.O her dönüp gitmesinde senin onu beklediğini biliyormuş,döndüğünde yine ona kapıyı açık tuttuğunun farkında.Ego yapmış.Seninle zaman geçirirken farklı alternatifleri değerlendirmiş.İş bozulunca soluğu yine senden çok emin olduğu için sende almış.Yani seni boşluğunda zaman geçireceği biri olarak görmüş.Senin duygularını üzülmeni zerre umursamamış.Bu kadar vicdansız biri benden helallik istese bile samimiyetine inanmam.Helallik bahanesiyle yoklamış seni.Sende ters tepince yazmamış.İste onun hayatındaki yerin bu.Deger mi bu kadar vasıfsız biri için hayatının heba etmeye.Acidan zevk almayı bırak.. Sana değer vermeyene sen hiç değer verme.Unutma senden bir tane daha yok ve sen çok değerlisin..

9 ay once bir kere yazdi sadece.Onu azarlayarak sert konusarak nefret kusarak cantasinda kekliknolmadigimi gosterdim o zaman.Daha da yazmadi.

Sadece telefonda konuştuğun biri iliskiden sayılabilir mi?
Aldatma sayilmasi için evet yeterli demek ki gercegini yapacak diyerek
Ama iliski cok daha farkli bir sey

Ben de böyle düşünüyorum hatta yukarda bir yerde de yazdım. Sadece sanalda ilerleyen vakit öldürmelik bir şey için adam neden kahrolsun ki baştan gelgit yaparak az buçuk kendini belli etmiş. Yani bazen ilahi adalet mekanizması elimizde olsun ota b.ka çalıştıralım istiyoruz oldu o kadar basitti

Son cumlenizi anlamadim.Tekrarlarmisiniz

Pismanligini gormek istiyorum, uzgun oldugunu, mitsuz oldugunu
Bu çok yanlış bi düşünme şekli, sizi daha çok bu durumu düşündürmekten kendinizi üzmekten başka bir işe yaramaz. Ki zaten yeterince takıntı haline gelmiş.

Sadece telefonda konuştuğun biri iliskiden sayılabilir mi?
Aldatma sayilmasi için evet yeterli demek ki gercegini yapacak diyerek
Ama iliski cok daha farkli bir sey
Cok dua ediyorum aklimdan ciksin diye.Karisi ile mutlu pizlarini gorunce cok kotu oluyorum cok.Caresiz hissediyorum.Istiyorum ki birileri onun karaktersizligini bana hatirlatsin rahat edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…