lutfen uyumayanlar yazsin

Su an sizdi da 1 haftaya yine icip sarhos olacak icinden canavar çıkmış resmen cok korkunc. Okumuyo musun hic adamlar hep sevdiklerinden öldürüyorlar zaten kadinlari. Sevgi anlayislari bu. Bu psikopat yine boyle bi sahnede once sana sonra kendine ciddi bi zarar verecek.

Yarin sabah konuscam duzelmem derse bosancam

Maasi araba kredisi hem kira hem faturalar yetmezki. Yetse elimi surmem. 3 aylik evliydim elektrik faturasini odememis kesilmis elektirik onun yerime raki almisti ozamanda kavga etmistim sanirim tedavi ettirmeliyim normalde cok iyi biri gercektende yanlis anlamayin beni sakin. Siddet goren aldatilan ama kocam iyidir diyen saf kadinlardan degilim. Onu perisan etmesini de bilirim suan kendisini yaraladigi icin mecbur sabahi bekleyecegim yoksa arkadasima giderdim yine evde kalmazdim
Anladım Allah yardımcınız olsun. İnşallah tedavi olur iyileşir çok üzüldüm size

26 saate dogru ilerliyorum yemin ederim bu pislik kocamin eli kanguren olacak yada kansizliktan birsey olacak diye uyuyamiyorum. Turnikeyi ince salimla yaptim kizlar cikardigim gibi ve yarayi hafif sikinca kanamaya basliyor. Ama turnikeyi ilk cikardigimda birsey yok. Dr a da gitmeyi kabul etmiyor. Allah im nasil bir gun ben ne gunah isledim. Hayvan gibi horluyor

26 saate dogru ilerliyorum yemin ederim bu pislik kocamin eli kanguren olacak yada kansizliktan birsey olacak diye uyuyamiyorum. Turnikeyi ince salimla yaptim kizlar cikardigim gibi ve yarayi hafif sikinca kanamaya basliyor. Ama turnikeyi ilk cikardigimda birsey yok. Dr a da gitmeyi kabul etmiyor. Allah im nasil bir gun ben ne gunah isledim. Hayvan gibi horluyor
Evde yok mu bi sakinlestirici?

Turnikeyi soktum sikiyom kestigi yeri kan akiyor hala pansumanlik birseyde yok evde acaba kolonya mi koysam birde kacla girdin karicim viraja dedi ama hep boyle konusur acaba birsey oldugu icin mi sacmaliyor yoksa rutin uykusundaki konusma mi maffedecem varya onu sabah hayvan herif

Aklıma ilk gelen 112 yi arasanız eli kesildi yerinden kaldıramıyorum deseniz acaba gelirlermi Allah korusun kan kaybediyor demissiniz ya

Turnikeyi soktum sikiyom kestigi yeri kan akiyor hala pansumanlik birseyde yok evde acaba kolonya mi koysam birde kacla girdin karicim viraja dedi ama hep boyle konusur acaba birsey oldugu icin mi sacmaliyor yoksa rutin uykusundaki konusma mi maffedecem varya onu sabah hayvan herif
Acili arayip sorsan yine

Su yorgunluguma yabanci olsa uzulur. Kopek hala vicdanim yuzunden uyuyamiyorum. Pislik herif

Uyuyamiyorum ki yarin annemin dogum gunu benim gozlerim sis. Her defasinda ickisizken iyi ve aileler anlamasin diye icime attim. Yarin ne yapacam bilmiyorum annem anlarsa ben aglarim tutamam kendimi. Ben agliyorum 2 bucuk saat oldu kendime hakim olamiyorim uykum yok halbuki deli gibi yorgundum ben perisanim bu travmayi atlatamam ben bunu haketmedim
Canım benim kendine gel, her şey insanlar için. İnsanlar daha neler yaşıyorlar. Kendini doldurma iyice, hiç bir kadın bunu haketmez. Başka masum bir kadın da başka yerinden vuruluyor, hayatını mahvediyor. İnsanlar neler yaşıyor da anlatmıyor. Yaşadın, bitti. Alkol böyle bir şey işte, adamı kendinden geçiriyor, en meleğini bile tanıyamıyorsun. Bir kaç gün sonra çok daha iyi hissedeceksin. İnsan neleri unutuyor, sakin ol güzelim. Mantıklı bir şekilde eşini kurtarmaya bak, olmazsa kısmet diyeceksin. Dualarım seninle.

Canım benim kendine gel, her şey insanlar için. İnsanlar daha neler yaşıyorlar. Kendini doldurma iyice, hiç bir kadın bunu haketmez. Başka masum bir kadın da başka yerinden vuruluyor, hayatını mahvediyor. İnsanlar neler yaşıyor da anlatmıyor. Yaşadın, bitti. Alkol böyle bir şey işte, adamı kendinden geçiriyor, en meleğini bile tanıyamıyorsun. Bir kaç gün sonra çok daha iyi hissedeceksin. İnsan neleri unutuyor, sakin ol güzelim. Mantıklı bir şekilde eşini kurtarmaya bak, olmazsa kısmet diyeceksin. Dualarım seninle.

Allah razi olsun

Sana uyu diye.sayikliyor o sarhosluktandir herhalde.icin rahat etmiyorsa ailesi yakindaysa arayip haber versen annesi dursun basinda istersen

Canim babasi kanser annesini arasam o da panik yapacak babasini uyandiracak. Bu gerizekali yuzunden yazik insanlara. Acili aradim doktor dedi ki 15 dakika ara ile turnike uap sok turnike yap sok dedi durana kadar. Cok onemli birseye benzemiyor anlattigin kadariyla dikis atilsa iyi ama gelmiyorsa alkolluyse alkol kani sulandirir.zorla getiremezsin hem alkolluyse hic bulasma turniye yap 15 dakika da bir dedi

Sakin ol ayıldığında konuşun. Yola gelmezse ayrıl. Böyle bi evde çocuk da yetişmez. Kendine çeki düzen vermesi lazım.

Bence kaldırın götürün acile içiniz rahat etsin. Sonra yatar uyursunuz. Böyle bütün gece başını bekleyeceksiniz belli ki.

Doktoru 3 kez aradim yaptiklarini da anlattim hic ugrasma alkol sulandirmistir kanini dedi

Back
X