- 20 Ocak 2010
- 48.690
- 187.834
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Bak buda elim deldi gecti veyerinere tedaviye götürmek için yakalarken canı sagolsunCanımsın ya tam rahatlıyorum yine panik oluyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak buda elim deldi gecti veyerinere tedaviye götürmek için yakalarken canı sagolsunCanımsın ya tam rahatlıyorum yine panik oluyorum![]()
Kuduzdan ölen çocuk vardı, yalan mı yani ?Şunu da soylim bu sürekli haberlere çikan kuduz şu bu haberlerininde bilerek yapıldıgını kopekleri zaten istemiyorlar aokaklarla bu bahaneyle hayvanları toplayıp yok edeceklerini düsünuyorum.
Konu sahibi surekli sokak hayvanlariyla ilgileniyorum geçen gene elimi ısırdı kedi hala tam geçmedi yaşiyorum korkmayin![]()
Yalan gerçek ben artık hic inanmiyorum son zamanlarda bu kadar kopeklerle ilgili haber tesadüf olamaz benceKuduzdan ölen çocuk vardı, yalan mı yani ?![]()
Çok geçmiş olsunBak buda elim deldi gecti veyerinere tedaviye götürmek için yakalarken canı sagolsun![]()
Allah o çocuğun ailesine sabır versinAllah im herkesi korusun gerçekten bi agri daki olay beni çok etkiledi , sokaktaki can için de ne gerekiyorsa yapılmalı![]()
Yok doğru. Hacettepe de vefat etti 10 11 yaşlarında bir çocuk. Orda sağlıkçı yakınım var eminim yani.Kuduzdan ölen çocuk vardı, yalan mı yani ?![]()
İyi bari en azindan siz bagirip kosarken hayvan sizi kırtlamamis. Tedirgin olmanizi anliyorum ama lutfen kopekten korkup kontrolsuzce kosmayin. Sakince uzaklasin. Kac kisi korkup yola atladi ve araba carpti inanin bu hareket kuduz olmaktan daha olumcul.Elimde deymis ola bilir yaladimi emin değilim nasıl yanımda belirdi onuda bilmiyorum , yağmurluydu hava hayvan ıslakta ola bilir ben bağırdım koştum refleks hayvan durdu öylece![]()
Yalan değil tabii ki de çocuk ailesine söylemediği icin gec kaldılar, baska ne olabilir ki? Ya da köpeklerin sokaklarda çete halinde dolasmasi da mi yalan, insanlar mı hep beraber dolaşın diyor?Yalan gerçek ben artık hic inanmiyorum son zamanlarda bu kadar kopeklerle ilgili haber tesadüf olamaz bence
Kesinlikle haklisiniz ama panik halindeki bir insanı bu saydığıniz tüm seçenekler ile daha fazla panik atağa iteriz ki konu sahibi zaten iyi durumda değildi belli ki psikolojik olarak. O yuzden en güzeli sterilizasyonu yapıp ardından kontrole gitmek olur. Yani temelde siz haklisiniz verdiğim eksik bilgi için ayrica özür dilerim. Ama tüm olasılıkları yazmak konu sahibini daha da panikletmekten başka bi şeye yaramaz.Yorum yapmadan önce bir araştırsanız da böyle önemli bir konuda yanlış bilgi vermeseniz. Kuduz açık yaradan hatta sivilceden bile geçer. Tırnağının kenarında ufak bir deri soyulması vardır mesela tırnak yediğin için, oradan da geçer.
Daha yeni bir uygulama imza toplatılıp kapatildı kopek olan yeri işaretliyorlardi ve biri gidip hayvanı zehirleyip oldüruyordu diyeceklerim bu kadarYalan değil tabii ki de çocuk ailesine söylemediği icin gec kaldılar, baska ne olabilir ki? Ya da köpeklerin sokaklarda çete halinde dolasmasi da mi yalan, insanlar mı hep beraber dolaşın diyor?
Bahsettiğiniz başka olaylar varsa bilemem tabii ki de kötü niyetli insanlar da cok
Of o kadar belli ki umursamadiginiz destan döşemişsiniz. Cahil cahil gelip ay öyle deme diyerek tavsiye verdiğinizi saniyordunuz ben de uyanın istedim. Gayet de azarlar gibi yazdınız tornistana gerek yok.Peki sizin o çok düşündüğünüz anksiyete hastası konu sahibini bırakıp da devamlı benim mesajlarıma odaklı olmanızı napacağız hanımefendi?
Şaka gibisiniz gerçekten
Konu sahibi buraya bir konu açmışsa zaten yorum yapılsın diye açmış ve ben istediğim yorumu yapmakta özgürüm site kuralları çerçevesinde. Bu yorumun içeriği sizi zaten ilgilendirmiyor ama hadi ilgi duydunuz yorum yaptınız, yorumunuzda hata var çünkü ben azarlamadım beni itham edemezsiniz. Kendimce fikrimi söyledim, tepkide bulundum, sohbetimi ettim konu sahibiyle diğer yorum yapan kullanıcılar gibi.
Benim mükemmel tavsiyelerime kafa yormak yerine başka şeylere yorun kafanızı bu nedir dünden beri ya.
Kadın bir şey paylaşmış ben de bir yorum yapmışım gelmişsiniz ordan yok efendim öyle denmez öyle demenin faydası yok bilmem ne ? Pardon da siz kimsiniz de benim yorumum faydalı mı zararlı mı karar mercii ilan ettiniz kendinizi.
Yeter uzatmayın daha fazla, kibar yazmakla olmuyor boş yazıyorsunuz o yüzden uzuyor. Sizin kafa yapısındaki insanlara karşı haklı çıkma gibi bir derdim yok şükür, çünkü uğraşmamayı tercih ediyorum.
Bu da son mesajım size, siz kendi kendinize sürdürebilirsiniz davanizi![]()
Evet iyileşiliyor. Anksiyete beyindeki bir salgının azlığından oluyor. Siz endişelendikçe stresten salgı daha da azalıyor ve salgı azaldıkça siz daha çok endişeleniyorsunuz. Kısır döngü. İlaç ile o salgı yerine konuyor. Ben sizden beterdim ve ilaç ile düzeldim şükür artık mantıklı düşünebiliyorum.Ilac iyince iglesiliyor mu![]()
Bu kaygi/panik durumu için tedavi görüyor görüyor musunuz?Farkındayım, ama böyle bi yapim var çok evham stres , basim çatlıyor suanda , ilac içtim rahatlamak için![]()
Salı günü yazmıştım bunu ve şu anda katliam yapıliyor heryerden fotoğraf video geliyor. Bize hayvanlar konu olunca saldırgan oluyorsunuz diyenler nerde sizinde kafanıza kürekle vurulsun istermisiniz ölene kadar toplatılsın şu olsun bu olsun diye düşünen kim varsa aynısını yaşasınŞunu da soylim bu sürekli haberlere çikan kuduz şu bu haberlerininde bilerek yapıldıgını kopekleri zaten istemiyorlar aokaklarla bu bahaneyle hayvanları toplayıp yok edeceklerini düsünuyorum.
Konu sahibi surekli sokak hayvanlariyla ilgileniyorum geçen gene elimi ısırdı kedi hala tam geçmedi yaşiyorum korkmayin![]()