Lütfen yardım Ameliyattan sonra yüze kısa kalan burun

otantik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
338
62
118
Arkadaşlar merhaba , 1,5 ay önce ameliyat oldum. Burnuma herkes çok küçük olmuş yüzüne diyo. Çok moralim bozluyor. Bende farkediyorum çok küçük ve kalkık duruyor. Bazen iniyor gibi geliyor ama bilmiyorum. Hala şiş ama ödem indikçe burun iner mi uzar mı ? Çok moralim bozuk. Tecrübeli olan arkadaşlar var mı bana yardımcı olabilecek.

MilliMilimetrik uzuyor .6 aydan sonra burun kendini aşağı doğru salıyor merak etme .ama küçük burun buyumez ama suan yüzünde ödem olduğu için şiş burun küçük görünebilir 6 ayda ödemeler indiği zaman net algilayabilirsiniz küçük mu değil değil mi .sabırla bekleyin .

Teşekkür eder

Teşekkür ederim cevabın için böyle kalkık duruyor küçük duruyor insallah biraz iner zaten. Biraz uzasa daha iyi görünecek gibi benim gibi telaslanan sonra dan düzelen var mı merak ediyorum. Moralim bozuluyor küçük olmuş diye yorumlardan.

Yüzene daha kısa duruyor yandan. Kalkıklık dediğim de burun ucunun yukarıya doğru bakması. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

Yüzene daha kısa duruyor yandan. Kalkıklık dediğim de burun ucunun yukarıya doğru bakması. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?
yani kalkik ile kisanin arasinda fark var degilmi??? Sizde kisanin türkcesi kalkik degil!?? ne bilim yurtdisindan geldigim icin tam anlamadi doktor nedemek istedigimi kisaltmadi ama kaldirmadida ona dert yaniyom istedigim resimlei gösterdigim halde morelim cok bozuldu alcilar alindiktan sonra düz bir burunla karsilasinca kaynar sular döktülwr yüzüme ! isyan ettim allahima kendime dedimki onca derdin vardi bi dert daha ekledin ya vallahi bu gidisle diger dünyaya gitcem

Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı zaman geçtikçe düzelir diyor herkes

kalkıklığı inince daha uzamış ilüzyonu verir ya bence bekleyin alışırsınız daha çok erken

Burun ucu ile dudak mesafesinin fazla olması
Burnunuzun ucu hala sert mi ?
Sanırım aynı dönemde birbirimize yakın tarihte ameliyat olduk .Burun ucum hala sert ve toparlak . o yuzden mesafe uzamış görünebilir .

Sanırım aynı dönemde birbirimize yakın tarihte ameliyat olduk .Burun ucum hala sert ve toparlak . o yuzden mesafe uzamış görünebilir .

Evet canım yakın tarihlerde ameliyat olduk seninle evet hala ucu top gibi ve sert hissetmiyorum yani ucunu bellide o yüzdendir bekliyorum bilmiyorum bende

Merhaba benimle öyle 40 günü geçti sizin düzeldi mi bi senede?

Merhabalar şuan nasıl burnunuz benimde toparlak yuvalarlar duruyor yani

Başka kimse Yok mu ??
açtığın başlığın aynısını ben de açmıştım.Haftalarca uyuyamadım kısa kalkık ve kavisli diye. Şuan şişlik kısmen indi. Ve ben yeni bir soruna kafayı taktım. Burnumun kısa görünmesinin nedeni burun dudak mesafemin açılması. Bi de başıma liplift çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…