- Konu Sahibi golden_rose
-
Büyük bı ıhtımal bozulmus canım ..
Ama zedelenme de olabılır bı uzmana gorunsen ıyı olur .
Zatenn nısanlıymıssın cok uzme kendını ..
Aslına sözlüm konusunda bir sıkıntım yok ( ayrıca penisin de de kan yoktu) benim sıkıntım ailesi. eğer ilk gün çarşafa bakmak isterlerse ( bizim oralarda bakılıyor normalde)
Aslına sözlüm konusunda bir sıkıntım yok ( ayrıca penisin de de kan yoktu) benim sıkıntım ailesi. eğer ilk gün çarşafa bakmak isterlerse ( bizim oralarda bakılıyor normalde)
Yüz tane konu acmışsınız diğer taraftan da yanıt verilmiş.
Eğer bakmak isterlerse sözlünüz bir zahmet önünüzde dursun da göstermesin. Bunu siz değil o da düşünsün.
Tabiki kimseye çarşafını gösterecek kadar kendini alçatmayacaksın değil mi?
Bende istemiyorum ama o anki durum neyi gösterir kimse bilemez. Sözlüm balayında olacağımızdan zaten kimse görmeyecek diye teselli veriyor ama benim yine de içim içimi kemiriyor..
Merhaba
Geçtiğimiz pazar günü sözlümle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin sonlarına doğru partnerimin penisinin baş kısmı içeri girdi ağrıdı ama kendimi kastım belli etmedim ona daha sonra peçete ile sildiğimde bir damla kan geldi ve hala ara ara kan gelmeye devam ediyor bir damla bir damla. Kanın rengi açık kahverengi gibi sanki. Kızlık zarım yırtılmışolabilir mi? Lütfen bilen varsa bilgi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?