Lütfen Yardım Bilenler Bilgilendirsin :(

golden_rose

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
23
0
6
35
Kayseri
Merhaba

Geçtiğimiz pazar günü sözlümle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin sonlarına doğru partnerimin penisinin baş kısmı içeri girdi ağrıdı ama kendimi kastım belli etmedim ona daha sonra peçete ile sildiğimde bir damla kan geldi ve hala ara ara kan gelmeye devam ediyor bir damla bir damla. Kanın rengi açık kahverengi gibi sanki. Kızlık zarım yırtılmış :( olabilir mi? Lütfen bilen varsa bilgi versin :(

Büyük bı ıhtımal bozulmus canım ..
Ama zedelenme de olabılır bı uzmana gorunsen ıyı olur .
Zatenn nısanlıymıssın cok uzme kendını ..

Büyük bı ıhtımal bozulmus canım ..
Ama zedelenme de olabılır bı uzmana gorunsen ıyı olur .
Zatenn nısanlıymıssın cok uzme kendını ..

Aslına sözlüm konusunda bir sıkıntım yok ( ayrıca penisin de de kan yoktu) benim sıkıntım ailesi. eğer ilk gün çarşafa bakmak isterlerse ( bizim oralarda bakılıyor normalde) :(

Aslına sözlüm konusunda bir sıkıntım yok ( ayrıca penisin de de kan yoktu) benim sıkıntım ailesi. eğer ilk gün çarşafa bakmak isterlerse ( bizim oralarda bakılıyor normalde) :(

Yüz tane konu acmışsınız diğer taraftan da yanıt verilmiş.

Eğer bakmak isterlerse sözlünüz bir zahmet önünüzde dursun da göstermesin. Bunu siz değil o da düşünsün.

Nısanlınla konuscaksın bu konuyu ama keske ılk gordugun an gosterseydın umarım guvenı tamdır.

Aılesıne de aferdersn ama bk yemek duser hala kaldımı boyle sacma seyler ..

büyük ihtimalle yırtılmış..

ama bu lafım sadece sana değil hem ilişkiye giriyorsunuz amaç sadece sürtünme yok ön sevişme vs diye niye yırtıldı mı diye düşünüyorsunuz ki.. yani yırtılmazsa o kadar şeyi yapınca kendinizi bakire sanılmasına ben bakireyim denilmesine açıkçası ben karşıyım.. hı seviyorsunuz istiyorsunuz öpüşmek sevişmek sınırı tabiki size ait ama bu kızlık zarını da yırtıldı mı yırtılmadı mı diye önemsenmemesi lazım.. hı dr a gidersiniz öğrenirsiniz o ayrı..

bir de çarşaf gösterme durumu varmış..

neyse olan olmuş.. sözlün ne diyor bu duruma? düşünceleri vs nedir.

Son düzenleme:
Her gün böyle bir konu açılmasa olmaz. Kan görmek isterlerse sözlün ben gördüm der olur biter. Sizin oralarda bakılıyor diye her şeye boyun eğmek zorunda değilsin.

Bende istemiyorum ama o anki durum neyi gösterir kimse bilemez. Sözlüm balayında olacağımızdan zaten kimse görmeyecek diye teselli veriyor ama benim yine de içim içimi kemiriyor..

En olmadı yapamadık dersiniz vajinismus oldum dersin ne var ya

Merhaba

Geçtiğimiz pazar günü sözlümle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin sonlarına doğru partnerimin penisinin baş kısmı içeri girdi ağrıdı ama kendimi kastım belli etmedim ona daha sonra peçete ile sildiğimde bir damla kan geldi ve hala ara ara kan gelmeye devam ediyor bir damla bir damla. Kanın rengi açık kahverengi gibi sanki. Kızlık zarım yırtılmış :( olabilir mi? Lütfen bilen varsa bilgi versin :(

evet aynen bozulmuş

kimseyi yargılayamayız burda ve burdan da sizin kan renginizden, sevgilinizin pipisinin ne kadarının içeri girdiğinden zarınızla ilgili konuşamayız ama arkadaşım neden böyle oluyor ben anlayamıyorum. yani sizin oralarda çarşaf gösteriliyordur ama bakın siz sevdiceğinizle birşeyler yaşamak için durdurmamamışsınız kendinizi. yaşamışsınız böyle bir şey, şimdi neden içinizi kemiriyorsunuz, kendinize zehrediyorsunuz yaşananları? olmuş bitmiş, sürtünüp ilişkiye girmek ne Allah aşkına. birbirinin yanında soyunduktan o hisleri yaşadıktan sonra sürtünse neee, girse ne. belki zar yırtıldı ama zaten Allah'tan bir mani gelmezse yine bu adamla yine aynı duygularla belki biraz daha ileriki zamanlarda yaşanacaktı bunlar.

ayrıca çarşaf işine girmeyin lütfen inanın kalmadı artık böyle kadını aşağılayan şeyler. hem balayındasınız otelden çarşafı mı götüreceksiniz kv ye :)

Ailesine ne diyeceğini bırakın da sözlünüz düşünsün.

Back
X