Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bende senı anlıyorum aşk insanın hayatına gırınce mantık devreden cıkıyo helekı cocuklugunda aılenden cevrenden de sevgı görmedıysen
ama inan bana bu adamdan bı yol olmaz onun sevgısı gercek ve senın aradıgın sevgı degıl![]()
bak bende senı anlıyorum aşk insanın hayatına gırınce mantık devreden cıkıyo helekı cocuklugunda aılenden cevrenden de sevgı görmedıysen
ama inan bana bu adamdan bı yol olmaz onun sevgısı gercek ve senın aradıgın sevgı degıl![]()
.. :
sadece kendime üzülüyorum. Şuan da bile o kadar kötü sözler hakaretler Duydum ki siz ve 1 kişi beni anlayabildigini düşünüyorum ve bu okuduklarimi gözyaşları içinde okuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama ben hala konunun gercek olmadigina inaniyorum nedense... ama eger gercekse üzücü bi durum. Askin gözü bu derecede kör olmamasi lazim :/
ya orası oyle tabıkı ama işte mantık devreden cıkmıs bellıkıbilmiyorum tolincim bizim genç kızlık dönemimizde evlilik olarak bizi tercih etmemesi ayrılık sebebydi..belki hala öyledir..aşta farklı bir şey ama..:26:
(( ben sana fal bakmistim kış aylarında hatirladinmi..
ya orası oyle tabıkı ama işte mantık devreden cıkmıs bellıkı
yok hatırlayamadım ne soylemıstım falda?
.. :
sadece kendime üzülüyorum. Şuan da bile o kadar kötü sözler hakaretler Duydum ki siz ve 1 kişi beni anlayabildigini düşünüyorum ve bu okuduklarimi gözyaşları içinde okuyorum.
bizim kadınlarımız okadar güçlü değil..bir çoğu diyelim..boşanıcam şiddet görüyorum diye yaygarayı basarlar burada iki gün sonra barışırlar..barış dedik diye biz kötü oluruz:44::44:
ayrılabilecek kadar güçlü olsa 4 sene devam etmezdi zaten..bi dört sene daha gider bu ilişki![]()
.. :
yok hatırlayamadım ne soylemıstım falda?
Ben sana baktım sen bana değil.