• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana :(

bak bende senı anlıyorum aşk insanın hayatına gırınce mantık devreden cıkıyo helekı cocuklugunda aılenden cevrenden de sevgı görmedıysen:50:
ama inan bana bu adamdan bı yol olmaz onun sevgısı gercek ve senın aradıgın sevgı degıl:50::50:

bilmiyorum tolincim bizim genç kızlık dönemimizde evlilik olarak bizi tercih etmemesi ayrılık sebebydi..belki hala öyledir..aşta farklı bir şey ama..:26:

bak bende senı anlıyorum aşk insanın hayatına gırınce mantık devreden cıkıyo helekı cocuklugunda aılenden cevrenden de sevgı görmedıysen:50:
ama inan bana bu adamdan bı yol olmaz onun sevgısı gercek ve senın aradıgın sevgı degıl:50::50:

:((( ben sana fal bakmistim kış aylarında hatirladinmi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.. :
:( sadece kendime üzülüyorum. Şuan da bile o kadar kötü sözler hakaretler Duydum ki siz ve 1 kişi beni anlayabildigini düşünüyorum ve bu okuduklarimi gözyaşları içinde okuyorum.

Kabahat sende..Buraya böyle konu açarsan olacağı bu..

Yalnız umarım o erkeğim diye ortada dolananın eşi de öğrenir adamın tüm bu pisliklerini de basar tekmeyi..Sen olmasan başkası olacak çünkü..

Son düzenleme:
Ama ben hala konunun gercek olmadigina inaniyorum nedense... ama eger gercekse üzücü bi durum. Askin gözü bu derecede kör olmamasi lazim :/

gözlükleri takıp bakmalı .. :82:
bu denli kör olmamalıııııı .. :19:
umarım gercek degildirrr.. :ssz:

Hadi siz ikiniz şuurunuzu kaybetmişsiniz bu ortada.
Ama sizi onun ailesinden herkes biliyormuş. Bu nasıl bi aile yapısıdır böyle? Nasıl müsaade edebiliyorlar buna?
Bunu anlayamıyorum.
Bir an önce aklını başına al, mantıklı bir şekilde düşün.
Hadi diyelim karısından boşandı. Seninle evlendi. Sen evde çocuk bakarken başka bir kadınla ailesine yemeğe gidecek.
Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok.

Ayrıca pek tabii yaşadığınız şeyi aşk-sevgi diye adlandırarak romantikleştirmeye hiç gerek yok. Gerçeklerle yüzleşin.
Faydasını göreceksiniz.

bilmiyorum tolincim bizim genç kızlık dönemimizde evlilik olarak bizi tercih etmemesi ayrılık sebebydi..belki hala öyledir..aşta farklı bir şey ama..:26:
ya orası oyle tabıkı ama işte mantık devreden cıkmıs bellıkı:ssz::ssz::ssz:
:((( ben sana fal bakmistim kış aylarında hatirladinmi..

yok hatırlayamadım ne soylemıstım falda?

çok merak ettim ne bekliyorsunuz bu ilişkinizden ?
boşanmasını mı ?
yada hadi boşanmadı ne kadr daha devam etmeyi düşünüyorsunuz ?
boşanmadan karısınında haberinin olduğu bir ilişkimi (kuma,metres başka bişi )

yani aslında siz ne istiyorsunuz ,

.. :
:( sadece kendime üzülüyorum. Şuan da bile o kadar kötü sözler hakaretler Duydum ki siz ve 1 kişi beni anlayabildigini düşünüyorum ve bu okuduklarimi gözyaşları içinde okuyorum.

ağlama. gerçekten kurtul ondan. kolay değil farkındayım. ama şu sana yaşattıklarına bak. hadi tanıştığınızda evli olsa yine bişi demez kimse. ama eline fırsat geçmiş adamın. seninle evlenebilirmiş. ama yapmamış. ve hala ısrarla bişey yapmıyor senin için. sende ona yap aynısını. zaten aranızda mesafe var. hayatıma birini alıcam ondan hoşlanıyorum de mesela. sana naptıysa aynısını yap. ondan sonra bırak.

Konu sahibinin yaptığı kesinlikle kabul edilemez derecede yanlış ve cok cok hatali kendisi de bunun farkında ama bazı arkadaşların yorumları çok ağır olmuş .Kız burada yardım istemiş siz resmen sovmussunuz. Hata yapmak insana mahsus biraz daha tatlı dil bence.

aferin çok güzel aynen böyle devam et ilk ilişkimdi de günahıma girdi de 1milyon bahaneni bul devam et.Ama kendini o kadının yerine koyma o bebeğin yerine koy.spnra gene devam et deli gibi sevmeye

bizim kadınlarımız okadar güçlü değil..bir çoğu diyelim..boşanıcam şiddet görüyorum diye yaygarayı basarlar burada iki gün sonra barışırlar..barış dedik diye biz kötü oluruz:44::44:

ayrılabilecek kadar güçlü olsa 4 sene devam etmezdi zaten..bi dört sene daha gider bu ilişki:31:

Öyle ama çok kötü bir durum.
Yavaş yavaş soğutsun en azından:31:

.. :

Hala o adamla beraber olmayi dusunuyomusun?
?
?
?
?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eee yuuuh
Canim sen kendindemisin
Umarim konu fake cikar yoksa gercekten mubarek gun senin yuzunden gunah islemis olacagim
Hep ikinci kadinsin,adam seni evlilige bile layik gormemis neyin teranesi bu? Umrunda oldugunumu saniyosun ya ayda yilda 2-3 gun gorusmeyle....
Cocuguna uzul biraz bari,insanlik namina
Yuva yikanin yuvasi olmaz derlermis ya ayynen oyle,anlayana tabii

Ben sana baktım sen bana değil.

hımm anladım işte ben konularda yerden yere vurmayı sevmem kımseyı:ssz::ssz:
ama bak ınankı senın ıcın ıyı olan degıl evet mantıklı düşünemıyosun su an ama mantıklı dusundugun zaman sende yanlıs yaptıgını anlıycaksın bas kıcına tekmeyı gıtsın :13::13:

Back
X