Lütfen yardim edin Bebeğim emmek istemiyor :(

Delikadinnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
644
562
23
30
Bebeğim doğalı 1 ay oldu ama 1 ayda sadece 1 hafta da zar zor emdi.şimdi almıyor hiç zorla veriyorum.midesini bulandiriyor diliyle itiyor. mecbur mama veriyorum. acaba bu saatten sonra emer mi ? yada sutte mi bi sıkıntı var bilemedim. Bu duruma çok üzülüyorum:KK43:
Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler...

Google tomrisin emzirme notlari diye yazip onlari oku. Facebookun varsa da emziren anneler diye bir grup var oraya katilip sorunu sorabilirsin. Cok yardimci oluyorlar. Mutlaka emer merak etme

annem ayaklarını sıcak tut sütün acı olmasın bebek emmez derdi ne kadar doğru bilmiyorum çok sık duyuyorum meme almayan bebeleri

Ten temasi yap. Cibildak soyun. Bebeni de soy sicak bi odada. Sarmas dolas arada bi teklif, israr etmeden. Sakin bi muzik. Gevse. Stres yapma.

Ayaklarım hep sıcak tutuyorum malum lohusa olunca. emiyor ne yapsam olmuyor ya :KK43:
olmuyorsa olmuyor her bebek anne sütü alacak diye birşey yok
emzirmeyi bilmiyor olabilirsiniz panik yapmayın emzirmek içgüdüsel bir eylemdir gereğinden fazla stres bebeğinize yansıyor olabilir
relax

Nap biliyor musun senin gibi bebisi emmeyen annenin gogsune sekerli su damlattik bebisi oyle kandirarak bir aldi memeyi bir daha birakmadi..

Back
X