tatlım bende kızım 4 aylık olana kadar aynı şeyi yaşadım teni çok hassas olmalı benim kızımında böyleydi popolin iyi bence ben en çok ondan memnun kaldım birde hakiki zeytin yağı sürüyodum ayrıca günde en az 3 kere poposunu yıkıyodum dalin sabun ile sonra güzelce kurulayıp bez takıyodum hatta küçük pamuk bezler ayarlamıştım bezinin arasına koyuyodum belki bez yapıyodur diye prima kullandım çok memnun kaldım en az pişiği o yapıyodu ama yıkamak inan çok etkili oluyo bu arada kızımı her gün banyo yaptırdığım halde koltuk altları dahi pişik oluyodu 4 aydan sonra bu sorunlar kalktı babasına çekmiş benimki babasının tenide çok hassas bir yerini kaşıdığı takdirde dahil savaştan çıkmış gibi duruyo :) o yüzden merak etme geçiceciktir canım benimOglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
Sudokrem en iyisi, kardeşim için kullanırdı annem. Bi de asla ıslak mendilin o sıvısıyla bırakmazdı. Pamuklu ılık su kullanırdıOglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
Benim kızım 6 aylık iki günde bir sudocrem diye bi krem var onu sürüyorum şimdiye kadar hiç pişik olmamış üstelik o kremi yüzümede sürüyorum sivilce ve lekelerde bile işe yarıyor canım kessinlikle öneriyorum benim çok işime yarıyor.Oglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
Cnm aynı sorun bendede olmuştu hangi pişik kremini denediysem geçmedi sonunda eczanelerde kendilerinin yaptığı bi krem buldum ve 3 günde pisikten eser kalmadıOglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
Oglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
Oglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
Denediniz mi bilmiyorum ama desitin adında bir krem var çinko yönünden çok zengin iki rengi var mavi ve mor. Şiddetle tavsiye ederim özellikle mor olanı hatta bebeğimizin poposuna sürmekle kalmayın kendi yüzünüzede sürün Bebek poposu gibi derler ya aynen öyle oluyor valla şimdiden geçmiş olsun...Oglum bir buçuk aylık. Neredeyse her altını açmamda pisik kremi ya da saf zeytin yağı sürdüm. Yine de pisik olfu. Pisik kremi nin farklı farklı markalarıni denedim. Ama pişiği daha da kötü oldu. Nerede hata yapıyor olabilirim ya da ne yapmalıyım. Doktorun verdiği pisik kremi de ise yaramadı bu arada. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?