Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora qörun istersen kolik olabilir ama ilaci yok zamanLa qecer..2 aylık erkek bebeğim var ve sabah 6:30 da bir uyanıyor akşam saat 8 e kadar en fazla yarım saat uyuyor. . 8 den sonra uyuyor. . Gece de sürekli uyanıyor lütfen yardım edin. .. ne yapacağımı şaşırdım bende artık çok yoruldum ve sürekli ağlıyor gündüzleri özellikle![]()
Ben elektrikli ana kucagi varya onlardan almistim tavsiye ederim .Rabbim kolaylık versin .azıcık sabır geçecek ins.ay ne tatlıdır şimdi2 aylık erkek bebeğim var ve sabah 6:30 da bir uyanıyor akşam saat 8 e kadar en fazla yarım saat uyuyor. . 8 den sonra uyuyor. . Gece de sürekli uyanıyor lütfen yardım edin. .. ne yapacağımı şaşırdım bende artık çok yoruldum ve sürekli ağlıyor gündüzleri özellikle![]()
Kendi yediklerine dikkat et canim ve yemeklerinde bir cay kaşığı kimyon kullan sutunle gelicektir Bebise insBu gazin cikarma yontemi yokmu acaba
Surekli ağliyor ve benide sinirden ağlatiyorHiç bu kadar çagresiz kalmadim sanirim.
arkadaşım stres sıkıntı yapıp bu kadar kafana takarsan sütun tamamen kesilir moralini düzgün tut ki bebegin güzel beslensin senin sutunle sürekli de meme dahama çocuğa süt az olan memeyi gelmesi sana zarar göguslerin mahvoluyor süt yapıcı seyler ye kuru soğan yeşil sogan bol tuket beyaz helva ye bol sut yapar peynir sut yumurta tuket mesela...Arkadaşlar merhaba bende ayni dertten muzdaribim. Benim kizim şuan 45 günlük ve ne yapicagimi şasirdim artik . Goğsumden başka yerde derin uykuya dalmiyor, sirti yere geldiği an kiyametler kopuyor aşiri gaz sorunumuz var ne ilac denediysek fayda goremedik, sicak havlular masajlar yağlar bitki caylari yok olmuyor. Sabah 6'dan sonra uyursa sadece goğsumde uyur oglenleri sadece toplamda uyudugu uykusu 40 dk ve surekli ikiniyor bagriyor ne yapicam nasil bir yol izlicem sasirdim kaldim meme veriyorum meme de bile bagiriyor. Surekli meme istiyor emzikte almiyor ve goguslerimin uci suan yara icinde emzirirken o kaar zorlaniyorum ki 3 gundur. Sutum yetmiyomu diye dusundum doktora sordum sutle alakali bir durum degil sen psikolojik olarak yapiyorsun diyor. Bu kadar seyi ben psiklojik.olarak nasil yapiyorum onuda anlamiş degilim
Şu kucağa alışır lafı kadar saçma sapan bi laf yok ya ne demek kucağa alışır 2-3 aylık bebek yani anasının kucağında durmicakta nerde duracak bide sana deli gibi muhtaçken dünyaya alışmaya çalışıyorken anasının kucağından yedi yirmidört inmese bile bunu kimse tuhaf karşılamamalı yani bazı şeyleri annesiyle atlatacak yavrucak. Banada böyle cahil cahil çok konuştular 6. Aya gelene kadar, sonuç ne oldu yani bi koala sahibi olmadım nihayetinde. Çevremizdeki bazı insanların bunları aşmaları gerekKucaga aLisir diye korkma daha birseye aLismaz ben 1ay araLiksiz ayagimda saLLadim koLumda kucagimda gezdirdim hic indrmedim uyursa oyLe ama cok sukur kucaga aLismadi simdi eziyetide yok cok sukur ve su an kendi uyuyor saLLamadan ☺
benim kizimda oyleydi tek basima buyutuyordum,annemin vizesi gecikmisti ilk cocuk hic uyumuyor agliyordu . doktora gittik " infacol" diye gaz ilaci var bebekler icin onu kullandm cocuk rahatladi istersen bir doktoruna danis bu ilaci simdi 1 yasinda benim kizim hic bir sorun yasamadik 4 aylik olana kadar kullandim . beslemeden once bir damla damlatiyorsun agzina o kadar .Bu gazin cikarma yontemi yokmu acaba
Surekli ağliyor ve benide sinirden ağlatiyorHiç bu kadar çagresiz kalmadim sanirim.
kesinlikle katiliyorum anne kokusu almasin bu insanlara gore cocuklar. zaten belirli bir donemden sonra sen zorla tutmaya calisiyorsunda onlar durmuyor kucakta :)Şu kucağa alışır lafı kadar saçma sapan bi laf yok ya ne demek kucağa alışır 2-3 aylık bebek yani anasının kucağında durmicakta nerde duracak bide sana deli gibi muhtaçken dünyaya alışmaya çalışıyorken anasının kucağından yedi yirmidört inmese bile bunu kimse tuhaf karşılamamalı yani bazı şeyleri annesiyle atlatacak yavrucak. Banada böyle cahil cahil çok konuştular 6. Aya gelene kadar, sonuç ne oldu yani bi koala sahibi olmadım nihayetinde. Çevremizdeki bazı insanların bunları aşmaları gerek