Lütfen yardım edin cildirmak üzereyim

izmun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
2
1
1
39
2 aylık erkek bebeğim var ve sabah 6:30 da bir uyanıyor akşam saat 8 e kadar en fazla yarım saat uyuyor. . 8 den sonra uyuyor. . Gece de sürekli uyanıyor lütfen yardım edin. .. ne yapacağımı şaşırdım bende artık çok yoruldum ve sürekli ağlıyor gündüzleri özellikle:KK31:

2 aylık erkek bebeğim var ve sabah 6:30 da bir uyanıyor akşam saat 8 e kadar en fazla yarım saat uyuyor. . 8 den sonra uyuyor. . Gece de sürekli uyanıyor lütfen yardım edin. .. ne yapacağımı şaşırdım bende artık çok yoruldum ve sürekli ağlıyor gündüzleri özellikle:KK31:
Doktora qörun istersen kolik olabilir ama ilaci yok zamanLa qecer..

BOASK BOASK evet doktora goturduk şiddetli kolik dedi çay veriyoruz bitkisel suruplar ama bana mısın demiyor? Başka ne yapabilirim tahminen ne kadar sürer cewap için çok teşekkür ederim ☺

Rica ederim canim benim ogLuşum 3ayLik su anda aynen senin meLegin gibi 2ayLikken koLik oLmustu dr hicbirsey verme dedi karninin uzerine yatir dedi midesi rahatLar dedi birde 1ay boyunca koLumun uzerinde midesini kapatarak kucagmda gezdirdim bisey yapmana gerek yok canim o zamanLa geciyor ama kucakta gezmek rahatLatiyor koLik bebekLeri birde ayakta saLLamak.akLinda oLsun şu an koLigimiz qecti cok sukur zor zamanLardi ama geciyor skma canini :KK43: ayrica bebeginin midesi daha aLisik deiL oyLe seyLere bagisikLik sistemi sute anca aLisiyor..yukLeme birden herseyi yazik.koLigin caresi iLac deiL canim bak netten dediim gibi zamanLa geciyor.beLki bizmki gbi 1ayda beLki 3ay beLki 1sene

Kucaga aLisir diye korkma daha birseye aLismaz ben 1ay araLiksiz ayagimda saLLadim koLumda kucagimda gezdirdim hic indrmedim uyursa oyLe ama cok sukur kucaga aLismadi simdi eziyetide yok cok sukur ve su an kendi uyuyor saLLamadan ☺

Canım merhaba, dört aylık bebegim var. Dort gun hıc uyumadıgı gunlerı bılırım. Cok zordu sımdı cok sukur duzene gırdı. Doktorlar bu konuda yardımcı olamıyorlar malesef. Uyuturken bebegın goz kısmını ort ve sakınlestırıcı muzık dınlet. Bende ıse yaramıstı.

ah yavrum uykusu vardır onun aslında ama gazı vardır nası uyucagını bılmıyodur sallamaktan baska caren yok. uyumadıkca huysuzlasır daha cok aglar. ayagında hafıf hafıf salla. ne yap et bı sekılde uyut o kadarcık bebgın o kadar saat uykusuz kalması cok kotu uyusunki büyüsün . kolay gelsin annesi

Benzer şekilde benimde 1,5 aylık kızım var ama uykusu olduğu haldr gaz sancısından uyuyamıyor yada uyusa da kısa sürüyor çünkü yine sancı ile ıyanıyor. Emerken de sıkıntı sancı yüzünden rahat ememiyor, aradan hep sancı geldikçe memeyi bırakıyor stres oluyor ağlıyor. Bu sefer herşey üst üste biniyor. Gaz yüzünden rahat ememedikçe uyuyamadıkça iyice huysuzlaşıyor. Bize de dr sap simplex damla verdi, muskat rendeleyip sütüme karıştırıp ver dedi yapıyoruz ama kesin çözüm değil azıcık bir rahatlatıyor o da her zaman değil. Zaten daha çok küçükler, dr demesine ve çaresizliğime rağmen vermeye çok çekiniyorum. Hiç içime sinmiyor. Geceleri 1 saatte bir uyanıyor, gaz sancısına bağlı hatta bazen yarım saatte. Benimde aynı şekilde dermanın kalmadı. Gündüzleri de duruma göre, uyuyor uyanıyor. Ama genellikle sancıyla ağlayarak hatta çığlık atarak uyanıyor. Allh yardımcımız olsun çözümü yok heralde.

Arkadaşlar merhaba bende ayni dertten muzdaribim. Benim kizim şuan 45 günlük ve ne yapicagimi şasirdim artik . Goğsumden başka yerde derin uykuya dalmiyor, sirti yere geldiği an kiyametler kopuyor aşiri gaz sorunumuz var ne ilac denediysek fayda goremedik, sicak havlular masajlar yağlar bitki caylari yok olmuyor. Sabah 6'dan sonra uyursa sadece goğsumde uyur oglenleri sadece toplamda uyudugu uykusu 40 dk ve surekli ikiniyor bagriyor ne yapicam nasil bir yol izlicem sasirdim kaldim meme veriyorum meme de bile bagiriyor. Surekli meme istiyor emzikte almiyor ve goguslerimin uci suan yara icinde emzirirken o kaar zorlaniyorum ki 3 gundur. Sutum yetmiyomu diye dusundum doktora sordum sutle alakali bir durum degil sen psikolojik olarak yapiyorsun diyor. Bu kadar seyi ben psiklojik.olarak nasil yapiyorum onuda anlamiş degilim

4. Ayda tamamen biter sürekli uyutmaya çalışmayın 3 4 saat oylayın zaten uykusu gelince kendi kendine bile uyur

Ben sürekli uyutmaya çalişmiyorum ama uykusu olduğu belli oluyor kendi kendine miziklaniyor ve memede adeta boğusuyor . Memede uyuya kaliyor ama tek gozu ile de beni izliyor.

Ben elektrikli ana kucagi varya onlardan almistim tavsiye ederim .Rabbim kolaylık versin .azıcık sabır geçecek ins.ay ne tatlıdır şimdi :KK46:

Kolik bebekler icin bi besik vardir arkadasim kullanmisti sallanmak cok ise yariyor dmlemisti bi bakin isterseniz

Bu gazin cikarma yontemi yokmu acaba :(
Surekli ağliyor ve benide sinirden ağlatiyor :( Hiç bu kadar çagresiz kalmadim sanirim.

Bu gazin cikarma yontemi yokmu acaba :KK43:
Surekli ağliyor ve benide sinirden ağlatiyor :KK43: Hiç bu kadar çagresiz kalmadim sanirim.
Kendi yediklerine dikkat et canim ve yemeklerinde bir cay kaşığı kimyon kullan sutunle gelicektir Bebise ins:KK25:

Yediklerim o kadar az ki herkes. Piric pilavi çorba makarna herkes birsey diyor yakinda sanirim sade kuru ekmek ve su icicem bu gidişle , Anason ve Rezene çayida veriyorum ve içiyorum. Ayaklarini zaten kat kat giydiriyorum yilan gibi surekli bukuluyor :(

Arkadaşlar merhaba bende ayni dertten muzdaribim. Benim kizim şuan 45 günlük ve ne yapicagimi şasirdim artik . Goğsumden başka yerde derin uykuya dalmiyor, sirti yere geldiği an kiyametler kopuyor aşiri gaz sorunumuz var ne ilac denediysek fayda goremedik, sicak havlular masajlar yağlar bitki caylari yok olmuyor. Sabah 6'dan sonra uyursa sadece goğsumde uyur oglenleri sadece toplamda uyudugu uykusu 40 dk ve surekli ikiniyor bagriyor ne yapicam nasil bir yol izlicem sasirdim kaldim meme veriyorum meme de bile bagiriyor. Surekli meme istiyor emzikte almiyor ve goguslerimin uci suan yara icinde emzirirken o kaar zorlaniyorum ki 3 gundur. Sutum yetmiyomu diye dusundum doktora sordum sutle alakali bir durum degil sen psikolojik olarak yapiyorsun diyor. Bu kadar seyi ben psiklojik.olarak nasil yapiyorum onuda anlamiş degilim
arkadaşım stres sıkıntı yapıp bu kadar kafana takarsan sütun tamamen kesilir moralini düzgün tut ki bebegin güzel beslensin senin sutunle sürekli de meme dahama çocuğa süt az olan memeyi gelmesi sana zarar göguslerin mahvoluyor süt yapıcı seyler ye kuru soğan yeşil sogan bol tuket beyaz helva ye bol sut yapar peynir sut yumurta tuket mesela...

Kucaga aLisir diye korkma daha birseye aLismaz ben 1ay araLiksiz ayagimda saLLadim koLumda kucagimda gezdirdim hic indrmedim uyursa oyLe ama cok sukur kucaga aLismadi simdi eziyetide yok cok sukur ve su an kendi uyuyor saLLamadan ☺
Şu kucağa alışır lafı kadar saçma sapan bi laf yok ya ne demek kucağa alışır 2-3 aylık bebek yani anasının kucağında durmicakta nerde duracak bide sana deli gibi muhtaçken dünyaya alışmaya çalışıyorken anasının kucağından yedi yirmidört inmese bile bunu kimse tuhaf karşılamamalı yani bazı şeyleri annesiyle atlatacak yavrucak. Banada böyle cahil cahil çok konuştular 6. Aya gelene kadar, sonuç ne oldu yani bi koala sahibi olmadım nihayetinde. Çevremizdeki bazı insanların bunları aşmaları gerek

Bu gazin cikarma yontemi yokmu acaba :KK43:
Surekli ağliyor ve benide sinirden ağlatiyor :KK43: Hiç bu kadar çagresiz kalmadim sanirim.
benim kizimda oyleydi tek basima buyutuyordum,annemin vizesi gecikmisti ilk cocuk hic uyumuyor agliyordu . doktora gittik " infacol" diye gaz ilaci var bebekler icin onu kullandm cocuk rahatladi istersen bir doktoruna danis bu ilaci simdi 1 yasinda benim kizim hic bir sorun yasamadik 4 aylik olana kadar kullandim . beslemeden once bir damla damlatiyorsun agzina o kadar .

Şu kucağa alışır lafı kadar saçma sapan bi laf yok ya ne demek kucağa alışır 2-3 aylık bebek yani anasının kucağında durmicakta nerde duracak bide sana deli gibi muhtaçken dünyaya alışmaya çalışıyorken anasının kucağından yedi yirmidört inmese bile bunu kimse tuhaf karşılamamalı yani bazı şeyleri annesiyle atlatacak yavrucak. Banada böyle cahil cahil çok konuştular 6. Aya gelene kadar, sonuç ne oldu yani bi koala sahibi olmadım nihayetinde. Çevremizdeki bazı insanların bunları aşmaları gerek
kesinlikle katiliyorum anne kokusu almasin bu insanlara gore cocuklar. zaten belirli bir donemden sonra sen zorla tutmaya calisiyorsunda onlar durmuyor kucakta :)

Back
X