Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim 3 aylık ve sütüm çeşitli sebeplerden dolayı yetmedi mamayla besliyoruz . kaynanamla da karşılıklı oturuyoruz hergün bebeği gelip alıyor ve 3 saat kadar onda kalıyor. ben de nasılsa babannesi kalsın hem biberonla mama da var onla deyip iyimser yaklaşıyorum. bu olayı anneme anlattım o da bana kızım senin moralini bozmak istemem ama 3 aylık bebek senin kokunu bile özler 3 saat ne işi var onda dedi şu saatten sonra ne diyim 1 saat sonra almaya gitsen ayrı dert hakkını yemim çok ta güzel bakıyo ama annem senden soğur dedi bu arada doğum iznine çıktım anneme diyorum ki 15 gün sonra işe başlıycam sabah 8 akşam 5 o zaman beni temelli unutması lazım diyorum annem de o iş öyle değil o zaman mecburen bırakacaksın şimdi mecburiyetin yok 1 saatten fazla tutma diyo şu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim annem aklımı karıştırdı ne yapmam lazım???
bebeğim 3 aylık ve sütüm çeşitli sebeplerden dolayı yetmedi mamayla besliyoruz . kaynanamla da karşılıklı oturuyoruz hergün bebeği gelip alıyor ve 3 saat kadar onda kalıyor. ben de nasılsa babannesi kalsın hem biberonla mama da var onla deyip iyimser yaklaşıyorum. bu olayı anneme anlattım o da bana kızım senin moralini bozmak istemem ama 3 aylık bebek senin kokunu bile özler 3 saat ne işi var onda dedi şu saatten sonra ne diyim 1 saat sonra almaya gitsen ayrı dert hakkını yemim çok ta güzel bakıyo ama annem senden soğur dedi bu arada doğum iznine çıktım anneme diyorum ki 15 gün sonra işe başlıycam sabah 8 akşam 5 o zaman beni temelli unutması lazım diyorum annem de o iş öyle değil o zaman mecburen bırakacaksın şimdi mecburiyetin yok 1 saatten fazla tutma diyo şu zamana kadar hiç böyle düşünmemiştim annem aklımı karıştırdı ne yapmam lazım???
3 aylık bebek annesini ayrı bir kişi olarak göremez kendisini annesinin bir uzantısı olarak algılar..dolayısıyla anneden ayrı kalmak onun için anksiyete demek..ve evet sizden ayrı kalmamalı kendini çok güvensiz hisseder en önemli dönemleri..özgüvenin,egonun,yas tutabilmenin vs şekillendiği zamanlar..işe çok erken başlıyosunuz çocuk için çok kötü en azından 1-2 yaşına kadar beklemeliydiniz..
cnm dediğin gibi sapla samanı ayırmak lazım torun her ikisininde torunu ama anneniz bu konuda pek mantıklı değil anladığım kadarıyla kv iyi bakıyorsa bundan sonrada çalıştığınız süreçte bakacaksa 3 sattin ne önemi var bebeler annelerini asla unutmaz senin bu konudaki hislerini birbirleriyle olan meselelere karıştırılmaması gerek .....annelik kuvvetli hisleri beraberinde getirir bebeğiniz için güvenilir olduğu hissindeyseniz öyledir gerisini takmayın bence.....[/Q
annemle kv arası çok kötü kv ninde dili hiç durmaz bebek mevlütünde annemin aldığı çorap için koridorda ben o kadının aldığını giyirmem deyip bağırdı annem orada ağzını bile açmadı annem de kendince haklı ama ben artık bu kapıdayım annem ona gitme o sana sık gelmesin bebeği 1 saatten fazla tutma gibi bir sürü şey söylüyo senin aklın yok mu diyeceksiniz ama ne olursa den olsun bi yerden sonra etkilenip karşıya yansıtıyorum ben de kv me çok kızgın ve kırgınım ama arada eşim var tüm bu olanlara rağmen görme bebeğimi demek hırsızlık yapan adama tecavüz suçundan ceza vermek gibi bişey diye düşünüyorum kv ile aramda yaşananlar ayrı onun torununu görmesi ayrı ben mi çok iyimserim olması gereken bu mu günlerdir delirecek gibiyim...
Sana hak veriyorum okuduğum kitaplarda böyle diyor.. ilk 18 ay çok önemliymis..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk 18ay çok önemli ben de biliyorum ama çalışmak zorundayım iç işleri bakanlığında çalışıyorum o çocuğun geleceği için herşey inanın aldığım maaş sadece bebeğe ve evin mutfak masraflarına gidiyor gidiyor maması bezi doktor kontrolü sürekli büyüdüğü için kıyafeti vs vs... eşimin maaşıda ev kirası faturalar taksitler yaptığı yüksek lisansın aylık ödemeleri ...
Aslinda bu birazda kaynananin tavrina bagli. mesela kaynanan gelip kacirir gibimi aliyor hani sen bakamassin hesabi yoksa sevdigindenmi uc saattr uzn bi sure degilmi ozlemiyormusun bebisini ben olsam bende kaynanmla giderdim yanlarina..
3 saat cok uzun bi sure....sevmek isteyen eve gelir sever gider...bide hergun almasi ilginc bi ogretmenin bebegin anneden fazla uzun ayri kalmayacagini bilmesi gerekmezmi.....bende calisiyorum benimde kayinvalidem karsi dairede oturuyor ve hic boyle bisey olmadi sever gider o ayri ....ama 2 çocugumunda ise baslayincaya kadar yanimdan ayirmadim cok affedicisin ben belki kotu ama asla annemen yapilan haksızlıği affedemezdim ama keske affedebilsem o ayri konu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hala affetmedim öyle kırgınım öyle kızgınım ki anlatamam onun da bi kızı var inşallah o da ben ne yaşayıp hissettiysem o da yaşayacak bu kadar kızgınım yani... eşimin dengeyi kurması lazımdı o da çok hamlede bulundu ama diyorum ya kv ye anlatamıyosun garip bi kadın eşim arada kalıyo ben sürekli onun üzerine gidiyorum aile düzenim 3 aydır bozuk daha yeni yeni düzelmeye başladı çalışana kadar bu durumu çekicem size garip geliyo anlıyorum annem de anlamıyo bu yaptıklarımı gitme diyo seni çağırırsa işim var de diyo sana gelmesin diyo ordan demesi kolay huzursuzluk istemiyoum çünkü çok sıkıldım