lütfen yardım edin çok zor durumdayım

Bilezikleri en son ne zaman gördün ?
O günden sonra kimler geldi ?
Bilezik olduğunu ve yerini kimler biliyor ?

sakin ol iyi düşün eve kim gelip gitti
çalındıysa buunda senin suçun yokki
ama anladım seni eşin çok çalıştığı için suçluluk hissediyosun
sana şaka falan yapmak için almış olamaz sanırım
bidaha baksan diycem ama aramışsındır zaten
ne desem bilemedim

Canım en son ne zaman kontrol etmiştin yerindemi değilmi diyee ondan sonra kim gelip gitti aslında keşke en azından bankaya yatırsıaydınızda orda dursaydı bankaların altın hesabı var umarım çalınmamıştırda biryerlerden çıkar evden bide sizin dışınızda eve gelip gidenlerden evde altın olduğunu bilen birileri varmıydı.
Kayıp duası: ''allahümmerdut aleyye duelleti ya haydar.'' ararken bu duayı oku canım inşallah bulursun allah yardımcın olsun.

En son evde geniş çaplı bir temizlik yaptın mı?Altınları koyduğun paket,kutu vs neye benziyordu?Gözden kaçırıp önemsiz bir şey zannetmeyesin?Koyduğun yerin etrafına iyi bak.Oraya buraya düşmüş olmasın.Sakin ol ne olur.Bizi de üzdün şimdi Ama içimde kötü bir his yok benim ,çıkacak Allah ın izniyle inşallah..

üzüldüm ya..canım ben hep öyle yaparım bişi kaybetesaem 7 tane Ayetel kürsi okumaya başlarım ararken inşallahh bulursun mutlaka oku....bulunmazsa izine gelince söyle; başka çaren yok yoksa eşinin aklına yanlış bişi gelebilir...çalındysa da;evin hiç dağınık oldu mu eve dönünce?onu merak ettim....ama sen sen ol sakın şu kadar altınım var vs kimseye deme...inşalalh bulursun ;bu arada bence araba akıllıca bir yatırım değil zira devamlı vergisi vs tamiri benzini yiyecek..ama bi arsa bi eve yatırılsa daha güzel olur...bence bundan sonra paranı faizsiz hesaplara bankaya yatırmalısın..yalnız kadınsın nolur nolmaz evde para saklama ya da bilezik kesinlikle takma derim..bi künye için kadına saldıranları biliyorumm..aman canım dikkat et...

Son düzenleme:
inş bulunur cnm yaa ..
uff eve gelen cıkana dikkat et .. . bi de aklnda bulunsun bankadan altn hesbı faland a actrılblyr öle dha gvnli oluyR..

hic durma polisi ara eger eminsen koydugun yerde deilseler...

inşallah bulursun.bulamassanda paralama kendini.canınıza bişi olmasın.Allah korusun neler okuyoruz gazetelerde 1 bilezik içi adam kesiyolar.

canım Allah yardım etsin. bak askeriyede metal dedektörleri var eve öyle bir dedektör getirebilirsen belki daha kolay bulabılırsın. komutanla konuş istersen belki yardımcı olabılır

canım cok uzuldum inşallahhh bulusn allah ım emeklerınıız bosa cıkarmasın..eger koydugun yerden emınsen ve calındıgını dusunursan evde bırıkımınız oldıgunu bılen bırısı var ise onalarn bırı almıs olabılır bı takıp et bakalım hayatlarında bır degısklık var mı? yanı bırdan bı borcun altın falan gırebılırlr..gercı bulsan suçlayamazsın da..

bırde sana nacizane tavsiyem aslaa kimseye bırıkımınden bahsetnme ve evde boyle yuksek meblağda bısey bukundrma..insan oğlu seytana uyar hiç ummandıgın kişi alır.benin dayımın oğlu babamın parasını calmıstı cok uzülmustuk çunku dayım varlıklıdr yani ihtıyacı olan kıs degıl ama işte hastalık
bize hbr er olur mu bulup bulmadıgını..

canım öncelikle geçmiş olsun.İnşallah bulursun.Kayıpların bulunması için dualar var.senin için netten buldum:

KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer (ra)'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder:

"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir." (Bostanu'l-Arifin; Bilal Eren, Açıklamalı Dua Hazinesi, s. 304)

Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, her gün yirmi beş kere, "Yâ câmi’annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi’âd icma’ beyni ve beyne …" duasını okuyabilir. Buluncaya kadar okumaya devam eder. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. (İbni Âbidin)

denemekte fayda var.Allah'ın izniyle bulunur canım.Çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun insallah bulursun. Cok zor biriniden suphelenmek ama Uzmanlar genelde bu tarz mal kayiplarinin suclularinin yakin cevreden oldugunu soyluyor. İnsallah vicdana gelirde birakir.

kocanizdan isiteceginiz sözlerimi düsünmeniz normal suan yoksa giden altinlarimi???? arayin polisi gelsinler baksinlar....
bide buldum demissiniz esinize... anlayamadim sizi, o kadar paraniz varmi okadar altini tekrar alabilmek icin yoksa neye güvenerekten söylediniz böyle birseyi.... yoksa siz bizimle dalgami geciyorsunuz????

Off gece gece benimde morelim bozuldu Allah'ım yardımcın olsun inşallah bulursun bir an önce...Nasıl söyleyeceksin ki eşine eve iyice bak belki bir yere koydun değiştirdin altınların yerini.Banada olmuştu bir kere emindim koyduğum yerden ama baya günden sonra başka yerden çıkmıştı.İnşallah seninde aynısı olur....

Kesııınlıkle esıne soyle lutfen...neyden korkuyorsun yahu,sen calmadın ya..muhakkak soyle pısman olursun sonra..ısallahhh bulursun canım..

evine kimler geldi bi düşün azda deyil 13 tane söylesen bi dert söylemesen bi dert iyice ara belki eşin başka bi yere koymuştur

gecmiş olsun canımda bende anlayamadım neden buldum demeni ailenden birinden mi şüpheleniyorsun o yüzden mi:26::26:

canım ya Allah yardımcın olsun inan okuyunca çok üzüldüm..nasıl gider oyle akıl sır erdiremedim.ama şimdi bırsey soyleme bence eşine onunda işi zor nerelerde görev yapıyo dayanamıyorum boyle durumlara iyi düşün hatrlamaya çalış nereye koydun kım geldi kım gitti ondan snra son çare zten eşine soylmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…