lütfen yardım edin çok zor durumdayım

Zumra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
38
0
0
Ağrı
arkadaşlar 3 yıllık evlıyım 1 yasında bır kızım var eşim askeri personel şimdi dağda :(( ne zaman gelecek belli değil özel harekatçı 1 yıldır yemiyor içmiyor üstüne birşey almıyor para bırıktırıyor bır araba almak için karlı olur diye her ay bır altın bılenzık aldık 13 adet adana burması bilenziğimiz vardı 1 hafta once koyduğum yerde yok evı yıktım doktum yok yok yoook ne yapacağımı bılemıyorum çaldırdığımı soyleyemem kendım yerıne bulup koyamam lutfen akıl verın lutfen

Ne diyelim canım şimdi ana burdan.
Bilemeyiz ki nerde olduğunu.
Yoksa muhtemelen çalındı bilezikler.:50:

Önce biraz sakin ol...
Eşin ne zaman gitti ?
Belki bileziklerin yerini değiştirmiştir.

Eve giren çıkanları düşün.Veya para biriktirdiğinizi bilen birisi...
Ev dağınık mı mesela ? Dolapların filan ?

Hem çalındıysa senin suçun değil ki...
Sakin ol.

belki eşiniz gitmeden önce yerine değiştirmiştir?
yada bankaya falan vermiş olamaz mı? bence eşinize ilk fırsatta söyleyin

Canım evine hırsız girmediyse ya eşin almıştır ya da tanıdığın biri almıştır.
Belkide başka bi yere sakladın unuttun ii düşün bence

sagda solda soyeldinmi hic bileik aldim diye eger eve hirsiz girmediysne yakin biri almistir o akdar bilezik evde saklanirmi be guzelim git bilesik alana kadar altin hesabi actir bankaya gram gram altin al insallah bulunur az para degil

Ne diyelim canım şimdi ana burdan.
Bilemeyiz ki nerde olduğunu.
Yoksa muhtemelen çalındı bilezikler.:50:
ya çalındı kafayı yıyecem bır haftadır uyku uymadım eşim çok üzülür mahvolur adam dağda taşta çalısıyor benım salak kafam herseyı mahvettım

Önce biraz sakin ol...
Eşin ne zaman gitti ?
Belki bileziklerin yerini değiştirmiştir.

Eve giren çıkanları düşün.Veya para biriktirdiğinizi bilen birisi...
Ev dağınık mı mesela ? Dolapların filan ?

Hem çalındıysa senin suçun değil ki...
Sakin ol.

eşime SORDUM DEDIMKI ALTINLARI YERI DEĞİŞTİNMİ YOK DEDI SONRA DEFALARCA MESAJ ATTI BULDUUN MU DIYE BULDUM DEDIM

Kızlar eşim 15 gundur dağda garıbımın bırakın altını dunyadan haberı yok evı tum yıktım yok komşular bılıyordu lojmanda oturuyorum kapı falan pek sağlam değil polısı aramadan once alay komutanına bıldırmem lazım onların haberı olmadan polıs gıremez lojmana onları ararsam eşim duyar çok kotu olur kızlar eşim mahvolur dayanamaz delırecem delırecem kendımı oldurecem ben hayatta dıyemem ona

Kızlar eşim 15 gundur dağda garıbımın bırakın altını dunyadan haberı yok evı tum yıktım yok komşular bılıyordu lojmanda oturuyorum kapı falan pek sağlam değil polısı aramadan once alay komutanına bıldırmem lazım onların haberı olmadan polıs gıremez lojmana onları ararsam eşim duyar çok kotu olur kızlar eşim mahvolur dayanamaz delırecem delırecem kendımı oldurecem ben hayatta dıyemem ona

Ayetel kürsiyi okuyarak ara, dua et tatlım sürekli ayetel kürsi oku.Bir yerden çıkar inşallah.Keşke bankaya koysaydınız

inşallah bulursunuz valla çok üzüldüm :( eşine söylemediğin ii olmuş

canım nasıl soyleyım gunde 1 dakıka ya arıyo ya arıyamıyo dağın ortasında nerden mermi gelecek dıye beklıyor soylersem tum dıkkatı dağılır üzülür çok üzülür ayana ayyakkabı almadı :( ya ölmek istıyorum sınırlerım bozulduağlamaktan klavye tuslarını goremıyom ya

bence hemen soyleyın zaman gectıkce daha cok kızar esınız kı bı an once işlem yapılsın

Eskiden bir gun ben okuldan gelirken annem aradi binnur benim bilezikler yok sen yerini biliyormusun dedi?
Bende sasirdim eve giren cikanin haddi hesabi yok misafir ustune misafir gelen bir evde yasiyoruz kesin biri geldi aldi gitti biz gormedik.
Eve geldimki ev darma duman olmus sanirsin kac hirsiz ust uste girmis.
Ama sonunda bulduk o bilezikleri ve annem onlarin yerini degistirmisti hatta yeni yerlerini babama bile soylemisti ama o durumda ikiside oturup sakin kafayla dusunemediler en son nereye koyduklarini.

Yani demek istedigim otur sakin ol, iyice dusun en son ben nereye koydum veya nereye koymus olabilirim???
Esine anlat sonra cok kotu olabilir, hatta inanmayabilir bi var bi yok demissin adama.

arkadaşlar 3 yıllık evlıyım 1 yasında bır kızım var eşim askeri personel şimdi dağda :(( ne zaman gelecek belli değil özel harekatçı 1 yıldır yemiyor içmiyor üstüne birşey almıyor para bırıktırıyor bır araba almak için karlı olur diye her ay bır altın bılenzık aldık 13 adet adana burması bilenziğimiz vardı 1 hafta once koyduğum yerde yok evı yıktım doktum yok yok yoook ne yapacağımı bılemıyorum çaldırdığımı soyleyemem kendım yerıne bulup koyamam lutfen akıl verın lutfen

bunun icin soyle bir numara var... : 155

eşine söyle diyen arkadaşlar, adam dağda terörist kovalıyo, dikkati dağılır illa ki Allah korusun...

sen haber versen alay komutanlığına, eşinin duyacağından emin misin? eşini çağırırlar mı acaba? en iyisi git izah et komutana, dağda şimdi söyleyemiyorum ama böyle bişey de var diye. aransın belki bulunur??

cok uzuldum canim inşlla bulursun evinn kapisi saglam değil diyorsun sen bahceye veyda kapiya ciktiğinda askerlerden biri belki girmiş olabilir benim de eşim askere persenol onunda odasindan asker parasini calmişti eşim ustune dustu ama ben almadim dedi dikkat et keşke kimseye demeseydin bu yakinlarda misafirin gelenin gidenin oldumu yatili misafr filan

Back
X