• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

aninda terk et!! seninki aliskanlik baska bisey diil. sen en iyilerine layıksin unutma bunu.

Ya valla hak etmiyorda değilsin, saf mısın nesin ya.Hayret birşey illa öldürsün mü seni valla çok sinirlendim ,biz ne yapalım bacım senin sevigilin senin hayatın dayak ye otur bravo...yani

Kusura bakmayın da malsınız. Adam size küfür ediyor vuruyor. Daha hala neyine peşine takılıyorsunuz? Ya çok takıntılısınız ya da çok malsınız. Bir doktora görünün.

Öncelikle yanlis anlasilmasin ona bir mecburiyetim yok onunla birlikte olmadim yani ileride karsima sorun olarak cikabilecek seyler yasamadim, ikincisi allaha sükür babam var ve bana birkez olsun el kaldırmadi beni hic bi zaman sevgisinden mahrum birakmadi bunları duysa cok üzülürdü canım babacim :( cok utanıyorum ve üzgünüm sindiremiyorum sadece lütfen ayril demeyin zaten birlikte degilimki onunla otomatikmen hersey bitti zaten o beni hatalı görüyor kendini hakli benim size sormak istedigim bundan sonra ne yapacagim nasil düzelirim hakkinda fikir almakti..

Zaten size git demiş ve hem hakaret hemde şiddet uygulamış bence fırsatını bulmuşken kaçın arkanıza bile bakmadan. Bırakın sizi hatalı bulsun kurtulmuş olursunuz en azından. Bundan sonra ne onu görün nede konuşun bırakın gitsin

Öncelikle yanlis anlasilmasin ona bir mecburiyetim yok onunla birlikte olmadim yani ileride karsima sorun olarak cikabilecek seyler yasamadim, ikincisi allaha sükür babam var ve bana birkez olsun el kaldırmadi beni hic bi zaman sevgisinden mahrum birakmadi bunları duysa cok üzülürdü canım babacim :KK43: cok utanıyorum ve üzgünüm sindiremiyorum sadece lütfen ayril demeyin zaten birlikte degilimki onunla otomatikmen hersey bitti zaten o beni hatalı görüyor kendini hakli benim size sormak istedigim bundan sonra ne yapacagim nasil düzelirim hakkinda fikir almakti..

beynini kullanmayı dene canım ok !!!

ya gerçekten bu lafı hakediyorsun kusura bakma . kendinizi nasıl bu kadar gurursuzlaştırıyorsunuz anlamıyorum.

baban ki o da yanlış da bi kere vursa bi daha suratına bakmazsın elin krosu ama yapınca napsam diye düşünürsünüz.
artık bir daha o kişiyi de hayatına alırsan bundan sonra yaşayacaklarını kabul etmiş olursun.

git kapısında uyu sen en iyisi !

Öncelikle yanlis anlasilmasin ona bir mecburiyetim yok onunla birlikte olmadim yani ileride karsima sorun olarak cikabilecek seyler yasamadim, ikincisi allaha sükür babam var ve bana birkez olsun el kaldırmadi beni hic bi zaman sevgisinden mahrum birakmadi bunları duysa cok üzülürdü canım babacim :KK43: cok utanıyorum ve üzgünüm sindiremiyorum sadece lütfen ayril demeyin zaten birlikte degilimki onunla otomatikmen hersey bitti zaten o beni hatalı görüyor kendini hakli benim size sormak istedigim bundan sonra ne yapacagim nasil düzelirim hakkinda fikir almakti..[/QUOTE ]
naparim nasil duzelirim de ne demek.
basbaya duzelirsin.
caresiz bi hastaliga yakalanmis gibi konusma.
seni kemerle evire cevire doven bi pislikten kurtulmussun daha ne.
git sadaka dagit cocuk sevindir.
hayatina bak bundan sonra.

bence adam sevgilisine degil de pesine takilmis sapik tacizcisine yapmis butun bunlari.
size git diyor gitmiyorsunuz .
kemerle dovdugu halde de kapisinda yatmissinizdir Allah bilir.

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:

Sen cahil de değilsin ama bu yaşadıklarını normal gören kimse çıkmaz. Gururunu ayaklar altına aldırma ya. Bulunmaz hint kumasimi bu. Asıl o defolu adam defolup gitsin hayatından. Tüm bunlara fırsat veren sensin.

ece, posolabiliyorsunmembNasıl böyle birşeyin parçası oluBuraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:[/QUO

Ya cidden cok sinirlendim. Nasil boyle birseyin
parcasi olabiliyosun. Dayak hakaret kim bilir daha neler. Sen eger hsla cikis yolu ariyorsan bu sacma duzene kusura bakma kimse sana onunla olmaya devam et demez. Yapilacsklari biliyorsun. Ama yapmamak icin bahane arama.
Sevgilin olan o ucubeye sinir oldum ama sen de adami sinir ediyorsun. Gozlerini kor edecekkadar mukemmel bi adammi ki onun icin bisehler yapmak istiyorsun. Psikopat icin yapilacak belliyken. Bu yasta hayatini yasayacakken gidip kemerle dayak yiyorsun halka scik alanlarda hakaret ve siddet. Ay yok dayanamiycam artik

Çok yakın arkadaşım her kavgada kendisine ana avrat dümdüz giden sevgilisiyle evlendi. Adam buna küfür ederdi 5 dk sonra bizimki adama yanaşırdı. Dövse de sövse de seviyorum dedi bir gün. Ne b.k yersen ye dedim artık.

Yav hiç mi canınızın kıymeti yok? Hiç mi gururunuz incinmiyor o küfürleri yiyince? Yazık vallahi.
arkadaşına ne oldu peki sonra nasıl durumu ?

Bence sen dayak yemeyi ve hakaret edilmeyi seviyosn bu ne ya resmen kendini zorla dovdurtmusn adam seni otubuste rezil etmis yetmedi bide kapisina gittin oda yetmedi seni iceri almadi firsat kollayip girdn dayagini yedn sonrada yardm istiyosn neyin kafasini yasiyosn sakamisn kardesm seni bu adama baglayan ne cocugun yok evli degilsn tekmeyi vur gitsn gururlu ol biraz allah askina yav ama yok sen bu adamla evlenmek icin can atiyosn dur simdi sonrada turkiyede kadinlar oluyo

Neyi sikayet edecek ?
Ken
Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?
Ders vermeyi birak arkana bakmadan uzaklas yahu adam duzekse bile demiycek mi ben bu kizaneler yaptm gurursz hala benimle demiycek mi sahsen ben erkek olsam derdm hem bu sevgiliyken boyle yapiyosa evlendiginizde seni dograr ama kime diyorm bunlari kendibe yakistiran ve bu duruma getiren sensn

Back
X