Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayak yemeyi çok seviyosun belliki sevgilinin dayağı az gelmiş bide bizden mi dayak istiyosun sen, bi git ya manyakmısın senBuraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunumbenim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum
gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı
bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin
![]()
Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunumbenim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum
gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı
bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin
![]()
Seni doven, namusuna hakaret eden birine sevgilim derken yuzun kizarmiyor mu? Ben utandim senin adinaBuraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunumbenim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum
![]()
1 cevap atayım dedim öncelikle (mesajımı lütfen oku)
ben sana mazoşist diyenlerden değilim
ya babandan yeterince almadığın sevgiyi bir başka bir adamla kapatma hissini duyuyorsun
ki sende de belki takıntı kişilik bozukluğu
''
Duygusal İlişkilerde Bağımlılık:
Duygusal ilişkilerde bağımlılık da, madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı veya kumar bağımlılığı gibidir fakat ilişkilerde bağımlılık da, bağımlılık insanlaradır. Kişi, nasıl, bağımlısı olduğu şeyi (içki, kumar), kendine zarar verdiğini bildiği halde bırakamazsa, ilişikilerde de, kişi bir ilişkinin kendisine zarar verdiğini bildiği halde o ilişkiden vazgeçemez. Bağımlı kişi karşısındaki kişinin davranışlarının, kendisini olumsuz etkilediğini bildiği halde, o kişiden ayrılamaz, sürekli o kişiyi kontrol etmeye ve düzeltmeye çalışır. Bağımlı olduğu insanla arasına sağlıklı sınırlar koyamaz veya o kişiden kopamaz. Ayrılmamak için sürekli bahaneler bulur veya karşısındakinin, kendisi olmadan yaşayamayacağı düşünür.(...)''
bu makale tam sensin duygusal ilişkilerde bağılılığı sen bir araştır bence
extra şunu demek istiyorum hemen kendinde suç bulmak istemiyorsan karşındaki kişiyi incele homoseksüel olabilir ondan dolayı seni kendinden uzak tutmaya çalışıyor olabilir yada kendi kişisel bozukluklarının farkında ve
ya başka bir insanın öğrenmesini istemiyor
ya da seni kendi tehlikeli kişiliğinden korumaya çalışıyor acı çekme diye uzaklaştırmak istiyor ondan ruhsal ve fiziksel şiddet uyguluyor
psikopat diyenleri takma çünkü psikopat kullandıkları anlamdan o kadar farklı bir şey ki ...
SeSiLya_ tatlım yorumlarından dolayı şunu demek istiyorum ki gerçekte dert demek sadece normal hayat sıkıntıları değil ki (kendimi kınıyorum bu laf için ) istesen de istemesen de kişilik bozuklukları sadece filmlerde değil gerçek hayatta da vardır(ki zaten gerçeklerden esinleniyor) kişilik bozukluğu olan insan en yakınında da çıkabilir-_-
Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunumbenim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum
![]()