• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

sen daha niye gidiyorsun evine
ah be kızım aklını başına topla bir an evvel
böyle aşk mı olur :(

Gitsin polise şikayet etsin şiddet gördüğü için.
Yanindan kovdugunda dibinde ne işi vardi evine kadar takip edip yetmiyor gibi kapiyi yuzune kapattigi halde apartmanin icine girip evin zilini basmak inatla kapidan ayrilmamak kovuldugu halde ustune dayak yiyip polise ne diyecek yaptigi seyde tacize girer kovdugunda ilk gidecekti otobuste pesine takilmak yerine bu ne boyle kapidan kovsa bacadan girecek adam napsin yaka paca anca atmis zaten disari

Ben sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..

Ben sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..
Senden af dilese tekrar affedersin sende bu potansiyel var yani!

Hala napıcam diye mi soruyorsun?
Hımm,düşüneyim bakayım ;Ayrıl mesela ..??

FAKEYİMM EHEHEEE :-)

Deyip kacmani bekliyoruz. Bu gercek olmasin bir kadin boyle bir duruma dusurmesin kendini.

Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?

Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?

Ona ders vermekten vazgeçerek.. Adam kadrolu psikopat ve sen hala hatasını anlayıp dönmesini falan mı bekliyorsun? ders vermenin amacı ne? silkelen kendine gel yahu bu kadar mı gurursuzsun?

Arkadaşım eğer sen gerçeksen
sende normal değilsin hiç hemde
Hala nasıl bir ders vermeliyim diyorsun
Sen kafayımı yedin pardon da:KK57::KK57:

Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin ama neden böyle birsey yapayım canım yandıgı icin icimi dökmek sizden fikir almak istedim kimseye anlatamam bunları cok yalnızım :(

Ders falan vermeye çalışma bitir gitsin Bence ayrılmaktan bask a seçeneğin yok

Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin ama neden böyle birsey yapayım canım yandıgı icin icimi dökmek sizden fikir almak istedim kimseye anlatamam bunları cok yalnızım :KK43:
Neden Ayrılmıyorsun Arkadaşım sen .!
Bu kadarmı acizsin Bu kadar mı gurursuzsun.

Bence git yapış bak sana bir rol model göstereceğim

Ama bu şekilde sıkı sıkı tut tamam mı?

Hadi göreyim seni.

O37LGn.jpg

Ders vereyim derken bi posta daha dayak yersin ona gore :D

Benim ayrılmama gerek kalmadıki o ayrildi zaten benden arkadaslar.. bunca zaman cok sevdigim icin ilkim oldugu icin düzelir umuduyla devam ettim önceden böyle birisi degildi cünkü :(

Back
X