Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanindan kovdugunda dibinde ne işi vardi evine kadar takip edip yetmiyor gibi kapiyi yuzune kapattigi halde apartmanin icine girip evin zilini basmak inatla kapidan ayrilmamak kovuldugu halde ustune dayak yiyip polise ne diyecek yaptigi seyde tacize girer kovdugunda ilk gidecekti otobuste pesine takilmak yerine bu ne boyle kapidan kovsa bacadan girecek adam napsin yaka paca anca atmis zaten disariGitsin polise şikayet etsin şiddet gördüğü için.
Aynen yaaBir fake desin n'ooolurrr...
Senden af dilese tekrar affedersin sende bu potansiyel var yani!Ben sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..
Aa ne kızıyon beİmzanın üstü neden çizili? Ne yazıyor?
Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?
Arkadaşım eğer sen gerçeksenBiliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?
Neden Ayrılmıyorsun Arkadaşım sen .!Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin ama neden böyle birsey yapayım canım yandıgı icin icimi dökmek sizden fikir almak istedim kimseye anlatamam bunları cok yalnızım![]()
Ders vereyim derken bi posta daha dayak yersin ona goreBiliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?