Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

öğretmenlik

Dayak yemeye devam et çocuğun paçasından ayrılma
Yaş kaç bilmiyorum ama aklınız başınızda değil belli hasta işte ne diye yapışıyorsun çocuğa
Sanki evli 5 çocuklu kadınsında yuvan dağılmasın diye koca kahrı çekiyorsun

benim anlamadigim gülecek komik bir durum varsa bende güleyim sayet buna cok ihtiyacım var insanların bulundugu durumla dalga gecmek cok kolay ama insan basina gelmeden bilmiyor düstüm iste bu duruma ben hic ister miydim ? sadece ve sadece sizden yardım almak istedim baris geri dön demenizi beklemiyorum tabikide ..

Yav he he
kendi capında bizlerle alay ettiğini dalga geçtiğini düşünüyorsun ama
bilmiyrsun ki o duruma kendin düştün
Cok ciddi psikolojik proplemlerin oldugunu düşünüyorum acilen bir kliniğe yat

Güzelim sen kendine değer vermezsen kusura bakma da kimse değer vermez o küfürleri dayakları yeyip hala paçasında dolaşan bir kızsın adam seni öyle basit görüyor işte.. Erkek milletinin ağzına s..... ki değerin olsun bak aynını sana yapmış peşinden ayrılmıyorsun

kim öğretmen konu sahibimi?
ya ben anlamadım öğretmenler tahsil gördükçe psikolojisimi bozuldu, son zamanlarda açılan konuların çoğunda darp edilenler hep öğretmenler, yada biri öğretmenlere darbe çalışmasındamı habire böyle konular açıyor:)

Kizlar dusunun metimece gibi kisiler cocuklarinizin ogretmeni olacak...durum ne kadar vahim egitim sart derken ilk once galiba kendine saygi duymayi ogretmek gerek..uzuldum...ama konu sahibine degil...gelecek nesile...bende dusunuorumki kizlarimiz okuyor onlar guclu birer kadin olacak ve cocuklarini daha guclu yetistirecekler...bir yerde bi hata yapiliyor ama nerde cozemiorum.neyse yaa aksam aksam konu sahibini eglendiremiycem.

Siz beni yanlis anladıniz galiba ben ona kendimi nasıl affettireyim yada döneyim ona gibi birsey demiyorum yani bundan sonra ne yapabilirim ne yapmalıyım bunu demek istiyorum

Biliyorum ondan uzak durmam hiç bir şekilde irtibat kurmamam gerek

ateş seni çağırıyor sendromu olmuş. yalvar bir de adama affetsin seni. göbeğiniz bağlı birbirinize kopamazsınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…