öğretmenlikAy inanmıyorum hiç mi değer vermiyorsun kendine hiç mi sevmiyorsun kendini. Ya da şöyle düşün anne baban oku die gönderdi seni oralara, sense dayak küfür tekme inanmıyorum gerçekten kaç kurtar kendini gez dolaş gençliğinin üniversite hayatının tadını çıkar. En güzel Günlerini heba ediyorsun bir değmez için. Ne okuyorsun çok merak ettim?
Boyle bi cvp istiomus demekki...o zmn tavsiyelere devam edelimyaw bir seni alıntılayıp cevap yazdı ya la
benim anlamadigim gülecek komik bir durum varsa bende güleyim sayet buna cok ihtiyacım var insanların bulundugu durumla dalga gecmek cok kolay ama insan basina gelmeden bilmiyor düstüm iste bu duruma ben hic ister miydim ? sadece ve sadece sizden yardım almak istedim baris geri dön demenizi beklemiyorum tabikide ..öğretmenmiş
Yav he hebenim anlamadigim gülecek komik bir durum varsa bende güleyim sayet buna cok ihtiyacım var insanların bulundugu durumla dalga gecmek cok kolay ama insan basina gelmeden bilmiyor düstüm iste bu duruma ben hic ister miydim ? sadece ve sadece sizden yardım almak istedim baris geri dön demenizi beklemiyorum tabikide ..
kim öğretmen konu sahibimi?öğretmenmiş
E madem biliosun ne bekliosunki bizlerden...neye yardim istiosun?Biliyorum ondan uzak durmam hiç bir şekilde irtibat kurmamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?