Ben sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..
sen şimdi engellediğine üzülüyosundur. git yarın ilk iş hattını değiştir okulda karsısına cıkma bıtsın bu iş annen baban senı o kadar yetıstırsın buyutsun elin adamı gelsın agzına s...sın çok sinirliyim sen nesin yaaBen sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..
birde üstüne o mu ayrıldıBenim ayrılmama gerek kalmadıki o ayrildi zaten benden arkadaslar.. bunca zaman cok sevdigim icin ilkim oldugu icin düzelir umuduyla devam ettim önceden böyle birisi degildi cünkü
sen hala ders mi vermek istiyorsun ??????Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin ama neden böyle birsey yapayım canım yandıgı icin icimi dökmek sizden fikir almak istedim kimseye anlatamam bunları cok yalnızım
Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?
Ondan sonra da böğürtlen dini yorum yapıyor bilmem ne.Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin
evet farkındayım hem bu ilk degil daha önce daha kötüsünü yaptı
sen kendinde misin !!!!evet farkındayım hem bu ilk degil daha önce daha kötüsünü yaptı
Just koala resmin öldürdü beniiiihe ne yaptı söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?