• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

metimece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
33
3
13
39
Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :( benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :( gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :( bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :(

Yuh diyorum kusura bakma. Bana biri vursa mutlaka karşılığını alırdı, affetmek mi, asla ! Kesinlikle ayrılmalısın, şimdi böyleyse bir de evlensen neler neler yapar, şiddet gösteren insanlara(!) müsemma gösterilmemeli. Bu ilişki, ilişkilikten çıkmış. Çok daha iyi birisini bulabilirsin, bir insanın bir insanda nasıl alışkanlık haline geldiğini iyi bilirim ama kendi iyiliğin söz konusu burada...

Allah sana yaratılmışların en şereflisi olma makamını vermişken neden sana zarar vermesine izin veriyorsun? Hiçbir insan bir diğerine zarar veremez bu şekilde. Yok öyle bir hak. Ben kolay kolay kimseye terket bitir demem demedim ama ilk defa diyorum. kendine saygın olsun güzel kardeşim bitir böyle olmaz.

şiddet uygulamış hala çocuğun peşındesın anlamak mumkun değıl

Nası yanii dayak yiyip napıcam diye mi soruyosun:KK57: Arkadaşım senin canına kastın mı var? Tek cümleyleee "arkana bakmadan koooooşşşş ve uzaklaaaaaş o şahıstaaan"

Gerckten saka gıbı evlıler yuvalarnı bahane ederler hadı bı nevı kı sıddet varsa o yuvaya ne kadar yuva denır oda bı muammada sen neyın kafasını yasıyosun da sevgılnden dayak yıyıp hala akıl aryon ya o kufuru bana kocam etse nolur bılnuyorun tabı byyuk konusmıyayımsa bıde sevgılıyken etcektı ve bende sıneye cekp ustune dayak yıycektm yok sen sakasın dımı...

Arkadaşım sen evli değilsin bu adamla seni bağlayan bisey yok kac kurtar kendini bide napcam diyosun bas tekmeyi ne duruyosun. O kim ki sana vurabiliyor bu kadar değersiz misin sen ne hakkı var sana vurmaya ?

Bir degil iki degil suç sende. Nasil kendini aşagilatirsin ? Onur gurur gibi kavramlari hic duymadin mi ? Padisah olsa, ayrilirsam olecegimi bilsem yuzune bakmam. Askta gurur olmaz lafini cok yanlis anlamissin

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:
Canım benim kusura bakma da yani ne için bu kadar gururunu ayaklar altına aldın. Asıl o s.... gitsin

Back
X