• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

ya ne ders vercen ya öyle bi insana ne yapabilirsinki ne zoruna giderki ama hayatından tamamen çıkarıp yoluna bakarsan ona aslında çokta önemli değilsin izlenimini veririsen ama cidden bunları yaparsan belki aa artık peşimden gelmiyo diebilir

Ben sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..

ya sen kesin bizim sinirimizi zıplatmaya çalışıyorsun ondan

Ben sevdiğim için hep belki düzelir seviyoruz umuduyla katlandım önceden hic siddet egilimleri olmamıstı son 2-3 aydır var böyle.. ben kapıda gitmeyince kemerini cıkarıp döverim deyip sonra vurunca cok korktum tabi bide giderken tekme vurdu. ilk yaptıgında cok yalvarmıstı affetmistim onun yüzünden herkesle aram bozuldu.. ah annecim o bana söylemisti psikopat o uzak dur diye düsünün daha bana vurdugunu bile bilmiyor annecim.. simdi beni heryerden engellemis ..
sen şimdi engellediğine üzülüyosundur. git yarın ilk iş hattını değiştir okulda karsısına cıkma bıtsın bu iş annen baban senı o kadar yetıstırsın buyutsun elin adamı gelsın agzına s...sın çok sinirliyim sen nesin yaa

Benim ayrılmama gerek kalmadıki o ayrildi zaten benden arkadaslar.. bunca zaman cok sevdigim icin ilkim oldugu icin düzelir umuduyla devam ettim önceden böyle birisi degildi cünkü :KK43:
birde üstüne o mu ayrıldı
Sende o ayrıldı diye şu an hala üzülüyormusun
yok konu sahibi sen normal değilsin.
yok ya değilsinnnnnnnnnnnnnn .!!

Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin ama neden böyle birsey yapayım canım yandıgı icin icimi dökmek sizden fikir almak istedim kimseye anlatamam bunları cok yalnızım :KK43:
sen hala ders mi vermek istiyorsun ??????

Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?

Yoo, pekala da biliyor. Umut, sevgi falan demeyin rica ederim.
Adam kemerle dövdü diyorsunuz ya.

Onu "sensiz" bırak, dersini ancak öyle alacak.. :cry:

(ancak bu şekilde yazarsam anlayacakmışsın gibi geldi bu vıcık vıcık ilişkide, öteki türlü pek çakmıyorsunuz zaten sevgi, aşk işlerine)

Adama yalan attin diye dayagimi hak ettigini sanip kabulleniyorsun?
Yalan atip güveni yok etmissin. Zaten olmazdi araniz..bunu bilmis ol.
Ayrica dayak yedin farkindamisin?

Yahu yemin ederim gercegim yalan mı söyleyecegim rabbim kimseyi bu duruma düsürmesin :KK43:
Ondan sonra da böğürtlen dini yorum yapıyor bilmem ne.
Adam vursun peşinden git, iteklesin kapısına koş, kovsun apartmana gir, küfretsin ziline bas, kemerini çıkartııp tekme atsın, bilmem ne.
Ondan sonra da rabbiniz mi düşürüyor sizi bu duruma acaba.
Neyse.

evet farkındayım hem bu ilk degil daha önce daha kötüsünü yaptı :(

IMG_327566479721305.webp

allah aşkına gururun da mı yok
ne demeli yahu ders vermek istiyorum diyosun bide
hemen kendine gel,aynı şeyi annen baban yapsa sana çeker kapıyı çıkarsın elin adamına ne demek böyle köle olmak ya
bırak şu adamı gençliğin en güzel yılları,biraz kendine değer veriyosan aklın başına gelir diyecek laf yok yani

Kimse bu kadar gurursuz olamaz. Konu fake olmalı.öbür türlüsünü hayal edemiyorum

Tum yorumlari okumadim konu nereye vardi bilmiorum da ya cok safsin ya da salliosun insallah salliyosundur

Back
X