Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

Bak kizim mazojist misn,zevk mi aliyosun kendini dovdurmekten bileMiyorum ama senle ayni yaslarda kiz kardesim var o yuzden dalga falan gecemem ..Ama madem ki ne yapayim diye soruyorsun o zaman bu kadar insani dinle ve o itle bi daha gorusme ..Heee yalvarir mi ,yataklara mi duser ilgilenme ..Hatta zararli ise okulunu dondur sen canini sokakta mi buldun ya?
O anacigin babacigin sen elin manyagindan dayak ye diye mi okutuyo seni ?Kendine biraz saygin olsun sen kendini degerli gormezsen elin okuzu kemerle de dover ,tekme de atar ..Kimse Kimseye acimaz bu devirde..
Sen nerde gordun Boyle ask boyle sevgi . Insanlar boyle mi seviyorlar birbirlerini ?

Biz hatunlari anlamak zor
Babamiz birakin fiske vurmayi,kirici bi laf etse gunlerce konusmaz turlu triplere gireriz
Elin manyaklari agzimiza z.car afedersin gene de k.cindan ayrilmaz kendimizi rezil rusva ederiz.
Ne diyelim simdi sana ne duymak istiyosun?
Buradaki akli selim hic bi hatun sana"devam et kuzum ne tutkulu ne heyecan verici bi ask anlayisiniz var" demez
Aklini basina devsir uzaklas bu manyaktan.

Artık fake demekten vazgecin lütfen neden durdukyere böyle birsey yapayım anlattıklarım gercek acı ama gercek ben paylasmak icimi dökmek kimseye anlatamadıgımı buraya anlatmak istedim yardım almak istedim cok mu ayib ettim ?

Ondan sonra da böğürtlen dini yorum yapıyor bilmem ne.
Adam vursun peşinden git, iteklesin kapısına koş, kovsun apartmana gir, küfretsin ziline bas, kemerini çıkartııp tekme atsın, bilmem ne.
Ondan sonra da rabbiniz mi düşürüyor sizi bu duruma acaba.
Neyse.
İmzana bayıldım..

Fake dir bu. Böyle saçma sapan psikoloji ve bir de üniverstede öğrenci. Keklemeye çalışıyordur.

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:
e sen kaşınmışsın oda kaşımış

Artık fake demekten vazgecin lütfen neden durdukyere böyle birsey yapayım anlattıklarım gercek acı ama gercek ben paylasmak icimi dökmek kimseye anlatamadıgımı buraya anlatmak istedim yardım almak istedim cok mu ayib ettim ?
söyle sene senin amacın ne ?

Kendinize saygınız var mı?
Kendinize sevginiz?
Ve biraz gururunuz?

Ne yapayım mı?
Onca olandan sonra evine kadar gidip kemerle dayak yediyseniz ve hala ben ne yapayım diye soruyorsanız bence siz ne dersek diyelim onun bir iki iyi lafına yine ona gidersiniz...
Yukarıdaki üç soruyu lütfen kendinize sorun... O soruların cevabı EVET ise o kişinin yüzüne bakmamanız adını anmamanız gerekiyor.

IMG_85148890827177.webp

Canim k.bakma ámá bu kadarda olmaz,diyotum..

sen buraya ayıp etmedın kendıne ayıp etmıssın farkında mısın

Bence git ozur dile.seni kizdirmak istemedim sensiz yasayamam affet beni de.bence oda seni seviyor sana kizmis sadece olur boyle seyler.takma kafana...
tabikide yapmayacagim ilk siddet uyguladiginde cok yalvarmisti affetmistim

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:
Ay inanmıyorum hiç mi değer vermiyorsun kendine hiç mi sevmiyorsun kendini. Ya da şöyle düşün anne baban oku die gönderdi seni oralara, sense dayak küfür tekme inanmıyorum gerçekten kaç kurtar kendini gez dolaş gençliğinin üniversite hayatının tadını çıkar. En güzel Günlerini heba ediyorsun bir değmez için. Ne okuyorsun çok merak ettim?

sana çıkış yolunu zaten sevgilin (!) göstermiş, bizden ne dememizi bekliyorsun ki :KK51:

Back
X