• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(

Biliyorum cok kötü bir durum cok iğrenc bir durum igrenc bir ilişki degil mi insan basina gelmeden bilmiyor iste hep seviyorum düzelir umuduyla devam ediyorsun sonra böyle oluyor.. peki ona nasıl bir ders vermeliyim?

Siz beni yanlis anladıniz galiba ben ona kendimi nasıl affettireyim yada döneyim ona gibi birsey demiyorum yani bundan sonra ne yapabilirim ne yapmalıyım bunu demek istiyorum :KK43:

kendine kemer vs. ile dayak yemeyeceğin ortamlar bulsan yeter ...

bi mecburiyetim yok birlikte olmadım çok şükür, ilkim olduğu için çok sevdiğim için önceden mutlu olduğumuz için belki düzelir umuduyla oldum..

kastettiğiniz şeyi anladım ama çok şükür ki değilim
o zaman derdin ne muhtemelen senınle aynı yaştayız ya derdın ne bundan sonra gorusmıyceksın aramıyvaksın gorusmek ısterse kabul etmıyceksın kendıne oyle seyler yaptırtmıssınkı burda yazılan yorumlara kızmaya hakkın yok kötülüğünü düşünen tek bı kişi yok herkes düzelmen için bir şeyler söylüyor ve sen hala ne yapıcam diyosun başka erkek mi kalmadı senın yasadıgın aşk mı şimdi senin yaşadıgın kaçan kovalanan meselesi ama pskolojik boyutta bı mesele o haysıyetsızın kişiliği ne kadar bozuksa bır o kadar da senın pskolojın bozuk sağlıklı dusunemıyorsun hem de hıc! bir suru cocugun var evlısın adam dayak atıyor ve bosanmak ıstıyorsun sankı. kaç bu adamdan kaç sana bunları yapan daha neler yapar düşünmek bile istemiyorum.

Çok yakın arkadaşım her kavgada kendisine ana avrat dümdüz giden sevgilisiyle evlendi. Adam buna küfür ederdi 5 dk sonra bizimki adama yanaşırdı. Dövse de sövse de seviyorum dedi bir gün. Ne b.k yersen ye dedim artık.

Yav hiç mi canınızın kıymeti yok? Hiç mi gururunuz incinmiyor o küfürleri yiyince? Yazık vallahi.

guzelim sen aklini mi kacirdin?? burda konu acarak derman bulamazsin,kim sana yardim edebilir ki burda? kemerle sana vuran adamin arkasindan lutfen yardim diye konu acmissin..napsin burdakiler o densize kirbac mi saglasinlar? sen arkana bakmadan uzaklassana o adamdan yaa...ilk defa burda bi konuyu okurken kuplere bindim..kizim kendini neden kucuk dusuruyosun sen? dunya uzerinde adam kitligimi var?

Kusura bakma ama sen bu cocuga mecbur olacak birseymi yaptin yasadinda bu kadar gurursuz davraniyorsun bunun adi sevgi degil mecburiyet gibi gordum ben

Biz kadınlar fırsat veriyoruz...adamlardan öyle yetişiyor

EE daha ne olsun

Şiddetli sevgilim benim...vur şöyle yandan yandan ohhhh missss

Geçti mi ofken yiğidin kocam eee hadi o zaman sarıl...

Belki dayak çok güzel kafa yapıyordur... Uyuşturucu etkisi

iyide bu konuda sevgiliden siddet yok bence, sizi uzaklastirmak icin ugrasiyor adam.bu israriniz neden.yapmayin bunu kendinizze.
ben merak ettim nasil bi konuda yalan soylediz, konu neydi?

bi mecburiyetim yok birlikte olmadım çok şükür, ilkim olduğu için çok sevdiğim için önceden mutlu olduğumuz için belki düzelir umuduyla oldum..

kafandan onun ilk sevgilin olduğunu sil yeni bir ilk bul bence . ayrıca insanlar otobüs gibi toplu taşımada kendilerine böyle defol git vs. dendiği zaman otobüsten inerler hakaret eden kişiyi kendi hallerine terk ederler . peşine takılıp gitmezler ... o kim ki seni dövsün milletin içinde hakaret etsin .

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:

iyide bu konuda sevgiliden siddet yok bence, sizi uzaklastirmak icin ugrasiyor adam.bu israriniz neden.yapmayin bunu kendinizze.
ben merak ettim nasil bi konuda yalan soylediz, konu neydi?
ben onu tanımadan önce daha ailemden uzakta okuduğum için erkek kuzenim hep birşeye ihtiyacın var mı nasılsın ne yapıyorsun diye mesaj atardı bende ne yapıyorsun deyince bir kere uzanıyorum öyle demiştim mesajları silmem ben genelde.sonra bununla çıkmaya başladım buda o mesajı görünce sen neden böyle yazdın falan dedi başka yerlere çekti bende korktuğum için o benim küçük kuzenim büyük değil o daha küçük liseye gidiyor falan dedim kaç yıl oluyor bugün işte büyük kuzenimle küçük kuzenimin kim olduğunu aslında o mesajı büyük kuzenimin yazdığını anladı o yüzden

Buraya yeni üye oldum keşke bu şekilde üye olmasaydım çok üzgünüm çok yorgunum :KK43: benim bir buçuk yıllık ilişkim var üniversite okuyorum sevgilim denen o şahısla aynı okuldayız demeye bile utanıyorum.. ilişkimiz son zamanlarda çok kötü oldu sürekli bana hakaret ediyor ilişkimiz kötü olmadan önce bile hakaret ederdi küfürler ederdi namusuma bile laf etti.. bense hep peşinden koştum aradım sevdiğim için hatam olmadığı halde bile beni birşeylerle suçlayıp terkediyordu üzüyordu hep.. önceden herşey iyiydi güzeldi ama ona yalan söylediğimden beri hep böyle.. bugün birlikteydik yine durup saçma sapan konu actı tartıstık beni yalancılıkla sucladı yine hersey iyiyken güzelken birden kavga etmeye basladık bana yolun ortasında herkesin icinde s... git dedi hemde defalarca sonra otobüse bindik otobüste bana yüzüme vurdu seni parcalarım dedi eğer dısarda olmasaydık görürdün sen dedi çok korktum sesimi cıkarmadım belki ikna ederim gönlünü alırım diye onunla bilrikte indim otobüsten evine kadar onunla gittim eve girdi kapıyı yüzüme örttü.. sonra bekledim birisi apartmanın kapısını acti bende evinin kapısına gittim zile bastım bana s.... git dedi cok iğrenc bir sekilde mahvoldum :KK43: gitmeyince eline kemer aldı ve bana vurdu apartmanın icinde kemerle gitmezsen döverim dedi beni zorla kapıdan cıkardı kolumdan tutup yine s.... git dedi ve tekme attı :KK43: bu 3 oldu bana siddet gösterdi yapmayacagım bir daha demisti sevdigim icin affetmistim ama üc defadır yapıyor bıktım canımdan bezdim ben ne yapacagım bana bir cıkıs yolu gösterin allah rızasi icin :KK43:

Back
X