Lütfen yardım edin 🥹 Morfoloji %2. Yaşayan var mııııı ???

Morfoloji 2 ileri hız 0 di eşimde. Sayı çok fazlaydı tek pozitif şey olarak. 2.5 senenin sonunda pes edip genetikli tup bebek yaptık biz. Her ay umutlanıp ha oldu ha olacak diye beklemek çok yıpratıcı gelmişti.
Sizin eşinizin ileri hızı var bu çok pozitif bir şey bence :)

Benim eşimin de ileri hızlı 0 ileri hareketlisi var 18 sanırım

Herhangi bir vitamin takviyesi kullandı mı acaba yani iyileştirmek için bir şey yaptınız mı biz şu an çok şey yapıyoruz da boşuna mı umutlanıyorum acaba
Yaptık bir tane alman menşeli bir vitamin kullandı. Günlük küçük paketler vardı içinde haplar olan. Bitince inovitol kullandı ama 3 ay sonra hiç bir değişiklik olmamıştı. Eşim sigara kullanmıyor bu arada.
Beslenmemiz zaten uzun süredir çok duzenli.

Benim eşimin de ileri hızlı 0 ileri hareketlisi var 18 sanırım
Anladım. Total hareket bizde de vardı ama ileri hız hiç yoktu.
Tedavide de iki ayrı sefer yumurta toplama yapıldı. Total 17 yumurtadan 5 embriyomuz kaldı geriye. Sadece 2si genetikli olarak transfer edilebilir gelmisti.
Morfoloji meselesine bağladılar bu durumu malesef, spermleri tek tek seçiyorlar ama içini bilemiyorlar tabii. Bir de sağlıklı sperm de olsa yumurtayla dollenirken hatalı döllenme olabiliyormuş doğal secilim gibi bir bakıma.
Biraz nasip bu işler.
Morfoloji 1 ile bile doğal gebelik yaşayan insanlar var ama öyle soyliyim

Morfoloji yüzde 1 bizde de düzelme şansı yok mu acaba duydujuz mu hiç

Morfoloji hiç düzelmedi mi
Açıkçası eşim toplamda üç defa sperm testi verdi. Hiç birisinde düzelme olmadı ama benim eşim hep evden ve masa başından çalışıyor. Ben hareketsizlikten de düzenlmediğini düşünüyorum. Bu forumda düzelen bir çok kişiyi okudum ama bizde hep aynı hatta bir tık da daha kötü çıktı değerler.

Morfoloji yüzde 1 bizde de düzelme şansı yok mu acaba duydujuz mu hiç
Yok düzelebiliyormus takviyeler gerekirse ilaç tedavisi ile. Biz açıkçası takviyelerle bile bekleyecek sabri göstermeden tedavi olmayı tercih etmiştik. Düzelten çok ama burada araştırırsanız görebilirsiniz

Benim eşim de masa başı çalışıyor ihtimal zor yani

Benim eşim de masa başı çalışıyor ihtimal zor yani
Spor yaparsa neden olmasın. Burada düzelen çok kişi de okudum ama dediğim gibi bizim için bir düzelme olmadı. 3 yılın sonunda yaşımız da ilerliyordu tüp bebeğe karar verdik.
İnşallah sizin uzun sürmez.
Bir süre deneyin ama olmazsa ben çok vakit kaybedilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin inşallah sağ olun, sizlerin yaşlarınız nasıldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…