- Konu Sahibi panikprenses34
-
Benim eşimin de ileri hızlı 0Morfoloji 2 ileri hız 0 di eşimde. Sayı çok fazlaydı tek pozitif şey olarak. 2.5 senenin sonunda pes edip genetikli tup bebek yaptık biz. Her ay umutlanıp ha oldu ha olacak diye beklemek çok yıpratıcı gelmişti.
Sizin eşinizin ileri hızı var bu çok pozitif bir şey bence :)
Yaptık bir tane alman menşeli bir vitamin kullandı. Günlük küçük paketler vardı içinde haplar olan. Bitince inovitol kullandı ama 3 ay sonra hiç bir değişiklik olmamıştı. Eşim sigara kullanmıyor bu arada.Herhangi bir vitamin takviyesi kullandı mı acaba yani iyileştirmek için bir şey yaptınız mı biz şu an çok şey yapıyoruz da boşuna mı umutlanıyorum acaba
Anladım. Total hareket bizde de vardı ama ileri hız hiç yoktu.Benim eşimin de ileri hızlı 0ileri hareketlisi var 18 sanırım
Morfoloji hiç düzelmedi miMaalesef doğal yolla 3 yıl bekledik olmadı. Tüp bebek ile hamileyim şuanda
Morfoloji yüzde 1 bizde de düzelme şansı yok mu acaba duydujuz mu hiçMorfoloji 2 ileri hız 0 di eşimde. Sayı çok fazlaydı tek pozitif şey olarak. 2.5 senenin sonunda pes edip genetikli tup bebek yaptık biz. Her ay umutlanıp ha oldu ha olacak diye beklemek çok yıpratıcı gelmişti.
Sizin eşinizin ileri hızı var bu çok pozitif bir şey bence :)
Açıkçası eşim toplamda üç defa sperm testi verdi. Hiç birisinde düzelme olmadı ama benim eşim hep evden ve masa başından çalışıyor. Ben hareketsizlikten de düzenlmediğini düşünüyorum. Bu forumda düzelen bir çok kişiyi okudum ama bizde hep aynı hatta bir tık da daha kötü çıktı değerler.Morfoloji hiç düzelmedi mi
Yok düzelebiliyormus takviyeler gerekirse ilaç tedavisi ile. Biz açıkçası takviyelerle bile bekleyecek sabri göstermeden tedavi olmayı tercih etmiştik. Düzelten çok ama burada araştırırsanız görebilirsinizMorfoloji yüzde 1 bizde de düzelme şansı yok mu acaba duydujuz mu hiç
İnşallah ya içime su serptinizYok düzelebiliyormus takviyeler gerekirse ilaç tedavisi ile. Biz açıkçası takviyelerle bile bekleyecek sabri göstermeden tedavi olmayı tercih etmiştik. Düzelten çok ama burada araştırırsanız görebilirsiniz
Benim eşim de masa başı çalışıyorAçıkçası eşim toplamda üç defa sperm testi verdi. Hiç birisinde düzelme olmadı ama benim eşim hep evden ve masa başından çalışıyor. Ben hareketsizlikten de düzenlmediğini düşünüyorum. Bu forumda düzelen bir çok kişiyi okudum ama bizde hep aynı hatta bir tık da daha kötü çıktı değerler.
Spor yaparsa neden olmasın. Burada düzelen çok kişi de okudum ama dediğim gibi bizim için bir düzelme olmadı. 3 yılın sonunda yaşımız da ilerliyordu tüp bebeğe karar verdik.Benim eşim de masa başı çalışıyorihtimal zor yani
Amin inşallah sağ olun, sizlerin yaşlarınız nasıldı acabaSpor yaparsa neden olmasın. Burada düzelen çok kişi de okudum ama dediğim gibi bizim için bir düzelme olmadı. 3 yılın sonunda yaşımız da ilerliyordu tüp bebeğe karar verdik.
İnşallah sizin uzun sürmez.
Bir süre deneyin ama olmazsa ben çok vakit kaybedilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben 31 yaşında başladım tedavilere eşim ise 32 yaşındaydı. Tüp bebeği ben 33 yaşındayken yaptırdık ama transferi ertelemiştik, 2 yıl sonra ancak kısmet oldu.Amin inşallah sağ olun, sizlerin yaşlarınız nasıldı acaba
Anladım, Allah sağlıklı ömürler versinBen 31 yaşında başladım tedavilere eşim ise 32 yaşındaydı. Tüp bebeği ben 33 yaşındayken yaptırdık ama transferi ertelemiştik, 2 yıl sonra ancak kısmet oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?