Lütfen yardım edin hamile miyim :(

beeyz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
50
1
1
Ankara
2 temmuzda sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ve ben geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay biraz gecikince 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ertesi gün kan geldiğini gördüm internette o kadar şey okudum ki yerleşme kanaması olabileceğinden korkup hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 negatif çıktı fakat hala çok korkuyorum lüftfen yardım edin hala hamile olmam gibi bir ihtimal var mı henüz erken olduğu için belli olmamış olabilir mi :'(

Nolur cevap verin çok kötü haldeyim sitedede yeniyim napcam bilmiyorum yardım edin :'(

bence hamilesin hatta bu çok büyük bi ihtimal
bırak testleri sen bana güven

bu aralar nekadar populer bir konu bu..kanda negatif cikmis zaten ..ne diye kuruntu yapiosunizki

Çok korkuyorum ve hiçbişey bilmiyorum bu konuda sadece ihtimal var mı merak ediyorum

valla kuzum bence bu konuda hiçbirşey bilmediğin pek doğru değil

korkma korkma hamile değilsin

kan testi ilk andan itibaren gebeliği gösterir

Oyle kolay hamile kalinmaz merak etmeyin, zaten test negatif cikmis daha neyine inanmiyorsunuz ?

Çok korkuyorum ve hiçbişey bilmiyorum bu konuda sadece ihtimal var mı merak ediyorum

Surtunmeyi iliskiyi biliyorsun ama.Bir daha boyle yaramazliklar yapmamayi da ogrenirsin umarim.Hamile falan degilsin.

Son düzenleme:
lütfen dalga geçmeyin evde herköşede gizli gizli aglıyorum gerçekten vereceğiniz doğru bilgilere ihtiyacım var :'(

bu kadar kuruntu yaptığınız için gecikmiştir...
bu korkuda size ders olur umarım altından kalkamayacağınız işlere girişmezsiniz

valla kuzum bence bu konuda hiçbirşey bilmediğin pek doğru değil

korkma korkma hamile değilsin

kan testi ilk andan itibaren gebeliği gösterir

bir kaç kişinin yazısında okumuştum kan testinde belli olmamış ilk daha sonra ortaya çıkmış bunlar beni çok korkuttu

Büyük ihtimal küçük bir arkadasimiz.
Hamile değilsin korkma ..

Bu kadar korkuyordunuz neden yaptınız?
Bari önlem alsaydınız.
Test negatif çıkmış işte bizden ne duymayı bekliyorsunuz onu anlamadım? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…