Lütfen yardım edin hamile miyim :(

Sonuç sonradan değişmez, içinizin rahat etmesi için 1 hafta sonra da yaptırabilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 hafta sonra tekrar idrar testi yapıcam o zaman ilişkiden 27 gün falan geçmiş oluyor kesin olarak anlaşılır heralde bazı kişiler hamile kaldıklarında ilk negatif gördüklerini fakat sonradan pozitif olduklarını yazmışlar

Hamile degilsin ama altindan kalkamiyacagin seylerede kalkisma bir daha tatlim

birdaha mı asla rabbim affetsin beni ona sığındım o isterse herşey olur tek dileğim beni böyle birşeyle sınamaması cünkü ne bu dünyada annemin babamın yüzüne bakabilirim nede öbür dünyada rabbime hesap verebilirim tövbe ettim affına sığındım

cnm bak kanda yapılan betahcg testi kesin sonuç verir.negatifse hamile değilsin.Betahcgye ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra bakılabilir

Canim sürtünme yoluyla iliskiye girmek tam anlamiyla ne oluyor?
Sürekli okuyorum burada neredeyse hergün böyle bir konu aciluyor ama birtürlü cikaramadim nasil bir cinsel iliski oldugunu... Biri beni aydinlatabilirmi?

Bence değilsin. Neyse haberlerini bekliyoruz.

o dedikleri olay geç döllenmedir. sperm girer yumurtlama geç olur o süreçte de sperm yumurtayı döller. geç döllenme ve dolayısıyla geç yumurtlama olduğundan adet gecikir ancak kana yansımaz. 1 hafta sonra belli eder kendini. ancak sen kan geldi demişsin. dolayısıyla o kanama üstüne görmede olamaz.
yani üstüne görme denen olay diğer adıyla yerleşme kanamasıdır. bebek rahime yerleşmeye başlamıştır ve döllenmeden 15 gün sonraya (ortalama) tekabül eder. yani sende geç döllenme olsa o dönem kanama olmazdı.yani geç döllenme değil. farzı misal yinede şüphe ettin o kanama yerleşme kanaması diyelim. o zaman da geç döllenmeden söz edilemez. geç döllenme değilse de kanda sonuç çıkardı...
yani tıbben HAMİLE OLMAN MÜMKÜN DEĞİL...
daha fazla yorma kendini bak sana en detayına kadar yazdım olayı...

Allah senden razı olsun ya gerçekten ne dileğin varsa kabul etsin içimi çok çok rahatlattın ne kadar teşekkür etsem az

Bence değilsin. Neyse haberlerini bekliyoruz.

hemen yetiştiricem gerçekten içimi çok rahatlattı burdaki konuşmalar buda son emin olmak için iştte dua edin lütfen hemen haber vericem sizede

Canim sürtünme yoluyla iliskiye girmek tam anlamiyla ne oluyor?
Sürekli okuyorum burada neredeyse hergün böyle bir konu aciluyor ama birtürlü cikaramadim nasil bir cinsel iliski oldugunu... Biri beni aydinlatabilirmi?

cinsel organlar sürtünüyo ama herhangi bir içine girme olayı falan olmuyor

Dikkat edin de sürterken tutuşmayın, maazallah yangın falan çıkar, bir adet küçük yangın söndürme tüpü muhakkak yakınınızda bulunsun.

Dikkat edin de sürterken tutuşmayın, maazallah yangın falan çıkar, bir adet küçük yangın söndürme tüpü muhakkak yakınınızda bulunsun.

gençlik ateşi bunlar yanar söner kendiliğinden :) özenti,hormonlar,merak vs. derken yanlış işlere kalkışıyorlar.tecrübesizlikten ve bilgisizlikten dolayıda bu kuşku ve korkulara düşüyorlar haliyle :) korkmuş kızce ablaları :18: pişmanda olmuş ama ben son olacağını sanmıyorum birkaç ay korkusu geçsin unutsun içinde yaşadığı korkuyu bir başlık daha açar S.O.S başlığıyla

hemen yetiştiricem gerçekten içimi çok rahatlattı burdaki konuşmalar buda son emin olmak için iştte dua edin lütfen hemen haber vericem sizede

Tamam ama kasma kendini yeni testtede sonuç değişmeyecek.
Ne zaman gidiyorsun?

Tamam ama kasma kendini yeni testtede sonuç değişmeyecek.
Ne zaman gidiyorsun?

tekrar kan testi yaptıramıycam bayramın 2. ya da3. günü idrar testi alıcam idrar testlerinde yanılma payı var diyorlar yinede 27-28 gün sonra kesin bi cevap alabileceğimi düşünüyorum kan testini tekrar yaptırma gib bi şansım yok çünkü

olmaz olsun böyle gençlik gerçekten çok korktum sonda demek istediğini anlayamadım s.o.s başlığıyla derken

Peki bakalım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…