Sonuç sonradan değişmez, içinizin rahat etmesi için 1 hafta sonra da yaptırabilirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile degilsin ama altindan kalkamiyacagin seylerede kalkisma bir daha tatlim
2 temmuzda sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ve ben geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay biraz gecikince 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ertesi gün kan geldiğini gördüm internette o kadar şey okudum ki yerleşme kanaması olabileceğinden korkup hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 negatif çıktı fakat hala çok korkuyorum lüftfen yardım edin hala hamile olmam gibi bir ihtimal var mı henüz erken olduğu için belli olmamış olabilir mi :'(
1 hafta sonra tekrar idrar testi yapıcam o zaman ilişkiden 27 gün falan geçmiş oluyor kesin olarak anlaşılır heralde bazı kişiler hamile kaldıklarında ilk negatif gördüklerini fakat sonradan pozitif olduklarını yazmışlar
o dedikleri olay geç döllenmedir. sperm girer yumurtlama geç olur o süreçte de sperm yumurtayı döller. geç döllenme ve dolayısıyla geç yumurtlama olduğundan adet gecikir ancak kana yansımaz. 1 hafta sonra belli eder kendini. ancak sen kan geldi demişsin. dolayısıyla o kanama üstüne görmede olamaz.1 hafta sonra tekrar idrar testi yapıcam o zaman ilişkiden 27 gün falan geçmiş oluyor kesin olarak anlaşılır heralde bazı kişiler hamile kaldıklarında ilk negatif gördüklerini fakat sonradan pozitif olduklarını yazmışlar
o dedikleri olay geç döllenmedir. sperm girer yumurtlama geç olur o süreçte de sperm yumurtayı döller. geç döllenme ve dolayısıyla geç yumurtlama olduğundan adet gecikir ancak kana yansımaz. 1 hafta sonra belli eder kendini. ancak sen kan geldi demişsin. dolayısıyla o kanama üstüne görmede olamaz.
yani üstüne görme denen olay diğer adıyla yerleşme kanamasıdır. bebek rahime yerleşmeye başlamıştır ve döllenmeden 15 gün sonraya (ortalama) tekabül eder. yani sende geç döllenme olsa o dönem kanama olmazdı.yani geç döllenme değil. farzı misal yinede şüphe ettin o kanama yerleşme kanaması diyelim. o zaman da geç döllenmeden söz edilemez. geç döllenme değilse de kanda sonuç çıkardı...
yani tıbben HAMİLE OLMAN MÜMKÜN DEĞİL...
daha fazla yorma kendini bak sana en detayına kadar yazdım olayı...
Bence değilsin. Neyse haberlerini bekliyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sürtünme yoluyla iliskiye girmek tam anlamiyla ne oluyor?
Sürekli okuyorum burada neredeyse hergün böyle bir konu aciluyor ama birtürlü cikaramadim nasil bir cinsel iliski oldugunu... Biri beni aydinlatabilirmi?
cnm bak kanda yapılan betahcg testi kesin sonuç verir.negatifse hamile değilsin.Betahcgye ilişkinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra bakılabilir
ben 19 gün sonra yaptırdım bilgin için çok teşekkür ederim
Dikkat edin de sürterken tutuşmayın, maazallah yangın falan çıkar, bir adet küçük yangın söndürme tüpü muhakkak yakınınızda bulunsun.
cinsel organlar sürtünüyo ama herhangi bir içine girme olayı falan olmuyor
hemen yetiştiricem gerçekten içimi çok rahatlattı burdaki konuşmalar buda son emin olmak için iştte dua edin lütfen hemen haber vericem sizede
Tamam ama kasma kendini yeni testtede sonuç değişmeyecek.
Ne zaman gidiyorsun?
gençlik ateşi bunlar yanar söner kendiliğinden :) özenti,hormonlar,merak vs. derken yanlış işlere kalkışıyorlar.tecrübesizlikten ve bilgisizlikten dolayıda bu kuşku ve korkulara düşüyorlar haliyle :) korkmuş kızce ablaları :18: pişmanda olmuş ama ben son olacağını sanmıyorumbirkaç ay korkusu geçsin unutsun içinde yaşadığı korkuyu bir başlık daha açar S.O.S başlığıyla
Peki bunun normal yolu varken neden sürtünme onuda anlamiyorum...
O dahami zevkli?
tekrar kan testi yaptıramıycam bayramın 2. ya da3. günü idrar testi alıcam idrar testlerinde yanılma payı var diyorlar yinede 27-28 gün sonra kesin bi cevap alabileceğimi düşünüyorum kan testini tekrar yaptırma gib bi şansım yok çünkü
Peki bakalım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?