Bu kadar korkuyordunuz neden yaptınız?
Bari önlem alsaydınız.
Test negatif çıkmış işte bizden ne duymayı bekliyorsunuz onu anlamadım? :26:
isveçli bilim adamlarının o kadar kafa patlattığı testlere inanmayıp bize mi inanacaksın
tebrikler 2 hafta 6 günlük hamilesin
Oyle kolay hamile kalinmaz merak etmeyin, zaten test negatif cikmis daha neyine inanmiyorsunuz ?
testlere inanıyorum fakat daha erken mi test yaptırdım sonuç sonradan değişebilir mi gibi korkularım var bu konuda yardım istiyorum
ben şunu anlamıyorum madem sizin için bu kadar önemli bir konu neden bilinçlenmeden ilişki yaşıyorsunuz ?
sürtünme yoluyla yaşadınız birşeyler ama kızlık zarınıza birşey olmadı mesela siz bakire mi olmuş oluyorsunuz şu durumda bence kesinlikle hayır.
o kadar netten araştırıp kendini korkutacağına testlere güven biraz da bilinçlen olur mu ?
olur şu söylediklerinde o kadar haklısın ki çok fazla kızdım kendime birdaha asla kalkışmam böyle birşeye
neyse sen yine de şimdi kendini çok fazla vesveselendirme , hamile kalmak o kadar kolay değil bence
2 temmuzda sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ve ben geçen ay 11 haziranda hastalanmıştım bu ay biraz gecikince 19 temmuzda idrar testi yaptım ve sonuç negatifti ertesi gün kan geldiğini gördüm internette o kadar şey okudum ki yerleşme kanaması olabileceğinden korkup hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0.1 negatif çıktı fakat hala çok korkuyorum lüftfen yardım edin hala hamile olmam gibi bir ihtimal var mı henüz erken olduğu için belli olmamış olabilir mi :'(
sürtünme yoluyla ilişkiyle hamilelik zor ihtimaldir. zaten 2 temmuz sizin yumurtlama tarihiniz değil. kan testi ise kesin sonuç verir. hamile değilsiniz.
ek bilgi: kan testi ilişkiden 7 ile 10 gün sonra net sonuç verir
%100 hamiledeğilsin rahat ol canım
okadarkolay bişey olsaydı iki sene uğraşmak zorunda kalmazdık
gerçekten çok minnetarım şu cevabına şunları okunca sanada dua ettim peki birşey daha sormak istiyorum doktor ultrasonda baktığında sağ yumurta büyüklüğümün sınırda olduğunu söyledi fakat çok sıkışmadığım için fazla birşey göremedi bunun hamilelikle bir alakası var mı
Teşekkür ederim içimi çok rahatlatıyor bu cevaplar umarım istediğiniz kadar çocuğunuz olur tüm dualarım sizinle ve anne olmak isteyen insanlarla
yok canım çok sağol ben almayım bir tane var 2 yaşında tombişim
rabbim olmayanlara versin ...sende bir dahaki sefere dikkatli ol
hayır hiç ilgisi olan bir konu değil. hamilelikte rahim duvarların kalınlaşır. gebelik kesesi oluşmaya başlar. onları da zaten doktor farkeder. yumurtanın büyüklüğü ise senin anatomik yapınla ilgili birşey..
sürtünme yoluyla ilişkiyle hamilelik zor ihtimaldir. zaten 2 temmuz sizin yumurtlama tarihiniz değil. kan testi ise kesin sonuç verir. hamile değilsiniz.
ek bilgi: kan testi ilişkiden 7 ile 10 gün sonra net sonuç verir
psikolojiktir.. stres yapıyorsun o da midene vuruyor. psikolojik olarak ağrı hissedenler bile olabiliyor. eğer kafana takmaya devam edersen psikolojik destek alman gerekebilir.bir konuda daha bilgini almak istiyorum son 4-5 günde o kadar çok stres yaptımki 3 kilo verdim yemek yiyemiyorum gerçekten bişey yemeye çalıştığımda çok zor yutuyorum ve acayip midem bulanıyo sanki tüm hamilelik belirtilerini hissediyormuşum gibime geliyor sadece psikolojiktir değil mi
testlere inanıyorum fakat daha erken mi test yaptırdım sonuç sonradan değişebilir mi gibi korkularım var bu konuda yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?