Lütfen yardım edin hpv

Aşı olduğumuz da aşıdaki tipleri kapmıyoruz değil mi? bende 16 33 vardı aşımı oldum, yine bunları kapma ihtimali var mı acaba

Hpv rahim agzı kanserinede sebeb oldugu gibi vın denilen rahatsızlıgada sebeb oluyormuş.vın1-2-3 olarak aynı cin1-2-3 olarak ilerliyomuş.Çok yaygın olmadığı için bilinmiyor.Vulva bölgesindeki hücresel degişikliklerin adına vın deniyor.

Hpv rahim agzı kanserinede sebeb oldugu gibi vın denilen rahatsızlıgada sebeb oluyormuş.vın1-2-3 olarak aynı cin1-2-3 gibi ilerliyormuş.Çok yaygın olmadığı için bilinmiyor.Vulva bölgesindeki hücresel degişikliklerin adına vın deniyor.

maalesef bende ilk duyunca üzüldüm doktor ilk günden bana %85 o vücuttan atılır %15 i kalıyormuş.Bagisiklik düşünce ortaya çıkma sebebide tamamen yok olmamasi.O nedenle de negatif bile çıksam yılda bir hpv testini vermede fayda var.

Mesela direkt test negatif olduğunda nasl oluyor

Aşı olduğumuz da aşıdaki tipleri kapmıyoruz değil mi? bende 16 33 vardı aşımı oldum, yine bunları kapma ihtimali var mı acaba
Aşı sadece vücudumuza hiç bulaşmamış tiplere karşı koruyor gardasil 9 lu aşinin ustunde hangi tiplere karşı koruduğu yazıyor.16-33 u kapmissaniz onları korumuyor 16 zaten tamamiyle vücuttan atılmıyor.negatif cikilsa bile %15 o ömür boyu vücutta kaliyor.Bu alanda tecrubeli bir Doktor bunları söyledi.

Benim tecrübeli doktorumda tamamen vücuttan atıldıgını söylüyor.Arastırmasını kendınız yapmışsınız gibi emin emin konuşup insanları umutsuzluğa sevk etmeyin lütfen

Benim tecrübeli doktorumda tamamen vücuttan atıldıgını söylüyor.Arastırmasını kendınız yapmışsınız gibi emin emin konuşup insanları umutsuzluğa sevk etmeyin lütfen
Benim muayene olduğum doktor prof jinekolog onkolog.Bu konuda bir çok araştırması var kongrelere toplantilara ve söylesilere katiliyor.Kimseyi umutsuzluğa sevk ettiğim yok.Bana ilk günden kendisi açıkladı bu şekilde olduğunu.%15 i vücuttan atılmıyor bir yolu yok mu dedim maalesef dedi.Bu konuda olabilecek ihitmalleri, cin seviyelerini hepsini anlatıp kağıda yazıp aciklamali anlatti elime verdi burayada fotosunu atabilirim.Bu yüzden emin şekilde konuşuyorum.Siz asıl boş boş konuşup yanlış bilgi vermeyin.

Bu virüse jinekolog mu bakıyomuş aaaa ben kulak burun bogaza gidiyordum:)) Körü körüne inanmaya devam edin tek bir doktora

Hpv yi insanların %85 vücuttan atar %15 lik kesiminde virus i kalıcı olur .Siz bu bilgıyı yanlış anlamışsınız.

Süleyman Engin Akhan hoca negatif kesinlikle olunuyor bazılarının vücudunda kalıcı oluyor diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…