- Konu Sahibi Ecrin Yusra
Bugün sonuclarimçıktı amh 0.01 çıktı doktor imkansız dedi eve geleni gelene kadar aglamamak için kendimizor tutdum suan yazrken gözyaşları ile yazıyorum ne olur bir umut şeyin ne olur yaşayan varmı kardeşlerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçecide Dr. Mehmet Reşit Asoğlu var. Ben instagramdan takip ediyorum hep düşük amh ile gebelik haberleri veriyor. Sizin gibi değerleri olanlar için hatta 1 yumurta toplanmış altın yumurta diye yazdıkları oluyor. Ulaşın en azından yönlendirirler sizi. Yaşınız kaç acaba ?Bugün sonuclarimçıktı amh 0.01 çıktı doktor imkansız dedi eve geleni gelene kadar aglamamak için kendimizor tutdum suan yazrken gözyaşları ile yazıyorum ne olur bir umut şeyin ne olur yaşayan varmı kardeşlerim
Yasim 39 iki çocuk annesiyim.fakat 2.evliliğim eşim 5 yıldan sonra 4 aydır istiyor şimdi bu çıktı bakacam tskederimBahçecide Dr. Mehmet Reşit Asoğlu var. Ben instagramdan takip ediyorum hep düşük amh ile gebelik haberleri veriyor. Sizin gibi değerleri olanlar için hatta 1 yumurta toplanmış altın yumurta diye yazdıkları oluyor. Ulaşın en azından yönlendirirler sizi. Yaşınız kaç acaba ?
Su anki esinizle çocuğunuz var mi?Yasim 39 iki çocuk annesiyim.fakat 2.evliliğim eşim 5 yıldan sonra 4 aydır istiyor şimdi bu çıktı bakacam tskederim
Allah razı olsun cumlemizin eşimin ilk evliliği çok istiyor onun için üzülüyorumAllah bağışlasın 2 evladınız varmış .
2.evliliğinizden yok sanırım . Doğru mu anladım ?
Maalesef yok 5 yıldan sonra istedi elimkolum bağlandı ne yapacagimibilmiyorumSu anki esinizle çocuğunuz var mi?
-İmkan-sızın içinde bile imkan kelimesi var Allahtan ümidinizi kesmeyin..Allah razı olsun cumlemizin eşimin ilk evliliği çok istiyor onun için üzülüyorum
Aminnçok sağolun rabbimden umudumu kesmeyecegim umudumu kaybetmiyecem-İmkan-sızın içinde bile imkan kelimesi var Allahtan ümidinizi kesmeyin..
dilerim Rabbim isteyen herkese yaşatır . Anneliği Babalığı![]()
5 yil once istememis. Kadinlarda yaş faktörü oldugunu bilmiyor muydu? Kendinizi suclu ya da eksik hissetmeyin.Maalesef yok 5 yıldan sonra istedi elimkolum bağlandı ne yapacagimibilmiyorum
Çok istedim yalvardım yapalım diye daha erken dedi her seferinde son 3 ay önce istemeye başladı düşünün okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam yolda aglamamak için kimse gorupte neden diye sormasindiye dislerimi sikmaktan dislerim agriyor suan kendimi suvlu hissediyorum5 yil once istememis. Kadinlarda yaş faktörü oldugunu bilmiyor muydu? Kendinizi suclu ya da eksik hissetmeyin.
İNCİR KÜRÜNÜ DENE BENCE ÇOK FAYDASINI GÖRENLER VAR AMA SAKIN ÜZÜLME MUTLAKA VARDIR BİR ÇARESİBugün sonuclarimçıktı amh 0.01 çıktı doktor imkansız dedi eve geleni gelene kadar aglamamak için kendimizor tutdum suan yazrken gözyaşları ile yazıyorum ne olur bir umut şeyin ne olur yaşayan varmı kardeşlerim
Imkansiz gebelik dedi doktor tup bebek gitmelisin degerim düşük ciktiamh 0.01 ne demek?
Simdi onu arastiriyorum cok sagolun ınşallah ınşallahİNCİR KÜRÜNÜ DENE BENCE ÇOK FAYDASINI GÖRENLER VAR AMA SAKIN ÜZÜLME MUTLAKA VARDIR BİR ÇARESİ
Suclu olan esiniz. 5 yil erken olabilir mi? Yaş faktörü diye bir sey var. Şimdi kendi uzulup aglasin siz neden aglıyorsunuz yapmayin. Anne olmussunuz ne guzel 2 tane evladiniz var allah bagislasin. Hicbir eksiginiz kusurunuz yok. Sizi suclamasina izin vermeyin. Kadinlar olarak erken ergenlige giriyoruz ve bu döngümüz erkeklerden daha cabuk bitiyor.Çok istedim yalvardım yapalım diye daha erken dedi her seferinde son 3 ay önce istemeye başladı düşünün okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam yolda aglamamak için kimse gorupte neden diye sormasindiye dislerimi sikmaktan dislerim agriyor suan kendimi suvlu hissediyorum
Allah razı olsun sağolun çok haklısın.dedi zaten hiç birşey yemiyorsunkendine bakmiyorsub dediSuclu olan esiniz. 5 yil erken olabilir mi? Yaş faktörü diye bir sey var. Şimdi kendi uzulup aglasin siz neden aglıyorsunuz yapmayin. Anne olmussunuz ne guzel 2 tane evladiniz var allah bagislasin. Hicbir eksiginiz kusurunuz yok. Sizi suclamasina izin vermeyin. Kadinlar olarak erken ergenlige giriyoruz ve bu döngümüz erkeklerden daha cabuk bitiyor.
Hayıt tohumu alın aktardan kaynamış suda demleyip için sabah 1 su bardağı akşam 1 su bardağı her seferinde taze demleyip için adetin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın inşallah sizde faydasını görürsünüz birde bazı hastanerin referansları değişiyor ben 1 yıl önce bi hastane yaptırdım sizin sonuca yakın di 1 ay sonra başka bir dr da başka bir hastanede yaptırdım normal degerde çıktı sakın stres yapmayın rahat olun hayiti kullanınImkansiz gebelik dedi doktor tup bebek gitmelisin degerim düşük cikti
Allah razı olsun sağolun şimdi aktaragideceğim incir hayır birde aslan pençe sideniliyor onları alıp basliyacam çok sağolun sogan suyu içiyorum 15 gündür inşallah iyi gelir çok haklısınız değerler değişebilir hastanelerdeHayıt tohumu alın aktardan kaynamış suda demleyip için sabah 1 su bardağı akşam 1 su bardağı her seferinde taze demleyip için adetin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın inşallah sizde faydasını görürsünüz birde bazı hastanerin referansları değişiyor ben 1 yıl önce bi hastane yaptırdım sizin sonuca yakın di 1 ay sonra başka bir dr da başka bir hastanede yaptırdım normal degerde çıktı sakın stres yapmayın rahat olun hayiti kullanın
İncir kullanın ama hayiti mutlaka deneyin ben 6 ay kullandım şimdi hamileyim rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın AllahımAllah razı olsun sağolun şimdi aktaragideceğim incir hayır birde aslan pençe sideniliyor onları alıp basliyacam çok sağolun sogan suyu içiyorum 15 gündür inşallah iyi gelir çok haklısınız değerler değişebilir hastanelerde