Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim ben dün akşam başladım zaten tohumşeklinde hayit sıcak suyla çay damlar gibi demle bir tutam atdedi 5 dkkdemlenip bal karıştırıp içmeye başladım canim
Evet dün aktarda gördüm ama tereddüt ettim sanki özü daha mantıklı suyu işlemden geçiyor malum tohumu az önce yarısını çektirdim balla karıştırıp icecemcanim
İncir kullanın ama hayiti mutlaka deneyin ben 6 ay kullandım şimdi hamileyim rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım
merhaba cnm özelden yazmışsınız msj bölünüz kapali cvp veremedim hayıt kullanmanda faydasını görürsün ama zararı olmaz adetiniz bittiyse bu ay bu şekilde başla sabah akşam 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekle 2 dk kaynatıp ağzını kapat 20 dk dinlendikten sonra iç her seferinde taze olarak yapmalısın
merhaba cnm özelden yazmışsınız msj bölünüz kapali cvp veremedim hayıt kullanmanda faydasını görürsün ama zararı olmaz adetiniz bittiyse bu ay bu şekilde başla sabah akşam 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekle 2 dk kaynatıp ağzını kapat 20 dk dinlendikten sonra iç her seferinde taze olarak yapmalısın