Hanımlar kısaca anlatacam 7 aylık hamileyim be hamileliğimi ağır geçiriyorum. Kaynanamdan başka şehirde yaşıyorum. İş sebebiyle kaynatam 2 senedir haftanın 5 günü bende kalıyor bazen kaynım ve 13 yaşımda ki görümcem de geliyor. Kaynanamla konuşmuyoruz bazı tartişmalarıöız oldu. Ama kocası hatta görümcem de geliyor 20 gün gitmediği oluyor ben çok zorlanıyorum artk rahat rahat ne tv mu izleyebiliyorm ne uzanabiliyorum. Çamaşırıydı yemeğiydi çok yoruldum artık. Eşim desen hani sen geliyorsun da iş sebebiyle bare kardeşlerimi getirme diyemiyor. Bu aralar evliliğimde mutsuz olduğumu farkettim eşime karşı çok soğukluk oldum. Eşim ne oldu sana diyor ama içimden gelmiyor ona yaklaşmak napıcam nasıl dğzelicem bilmiyorum
Hanımlar kısaca anlatacam 7 aylık hamileyim be hamileliğimi ağır geçiriyorum. Kaynanamdan başka şehirde yaşıyorum. İş sebebiyle kaynatam 2 senedir haftanın 5 günü bende kalıyor bazen kaynım ve 13 yaşımda ki görümcem de geliyor. Kaynanamla konuşmuyoruz bazı tartişmalarıöız oldu. Ama kocası hatta görümcem de geliyor 20 gün gitmediği oluyor ben çok zorlanıyorum artk rahat rahat ne tv mu izleyebiliyorm ne uzanabiliyorum. Çamaşırıydı yemeğiydi çok yoruldum artık. Eşim desen hani sen geliyorsun da iş sebebiyle bare kardeşlerimi getirme diyemiyor. Bu aralar evliliğimde mutsuz olduğumu farkettim eşime karşı çok soğukluk oldum. Eşim ne oldu sana diyor ama içimden gelmiyor ona yaklaşmak napıcam nasıl dğzelicem bilmiy
Kızını göndermesi gibi meselaBu olayı kaynanaya nasıl bağladınız cidden?
Kızını bana göndermesi gibi meselaBu olayı kaynanaya nasıl bağladınız cidden?
Evet en önemli sorununuz kayınvalidenizin görümcenizi size göndermesi. Çok haklısınızKızını bana göndermesi gibi mesela
Eşiniz diyecek, konuşacak ailesiyle.Kızını bana göndermesi gibi mesela
Konuya öyle sinir oldum ki harbiden konunun kaynanayla bir ilgisinin olmamasını şuan fark ettimBu olayı kaynanaya nasıl bağladınız cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?