Lütfen yardım edin? Kaynana sorunu

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Hanımlar kısaca anlatacam 7 aylık hamileyim be hamileliğimi ağır geçiriyorum. Kaynanamdan başka şehirde yaşıyorum. İş sebebiyle kaynatam 2 senedir haftanın 5 günü bende kalıyor bazen kaynım ve 13 yaşımda ki görümcem de geliyor. Kaynanamla konuşmuyoruz bazı tartişmalarıöız oldu. Ama kocası hatta görümcem de geliyor 20 gün gitmediği oluyor ben çok zorlanıyorum artk rahat rahat ne tv mu izleyebiliyorm ne uzanabiliyorum. Çamaşırıydı yemeğiydi çok yoruldum artık. Eşim desen hani sen geliyorsun da iş sebebiyle bare kardeşlerimi getirme diyemiyor. Bu aralar evliliğimde mutsuz olduğumu farkettim eşime karşı çok soğukluk oldum. Eşim ne oldu sana diyor ama içimden gelmiyor ona yaklaşmak napıcam nasıl dğzelicem bilmiyorum

Sessiz kalarak hiç bir şeyi çözemezsiniz. siz sessiz kaldıkça bir problem olduğunu düşünmez kimse. İstemiyorsanız açıkça söyleyeceksiniz. İnsanlar sizin yüzünüze bakarak niyet okuyamaz

Eşinizle konusun. 1-2 gün kalmak neysede haftanın 5 günü nedir yani. Birde hamile halinizle herkes hizmet mi bekliyor. Eşiniz yardımcı olmuyor mu hiç?

Esin ile arandaki soğukluk hamilelik döneminde yaşanan hormonal bir sorun
Evde sürekli birilerinin olmasıni da bence eşinle konuşsan halledersin yorulduğunu ona anlat hatta Dr kontrolüne eşini götür ve dra söylet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…