Lütfen yardım edin? Kaynana sorunu

Çok dogru. Kalksa en azından kv görümce derdi falan olmaz. Bunlarda kendilerinde hak iddia edip, ego kasamaz. Bence uzun yıllar sonunda kalkacaktık.Kalkması belki de daha uzun birlikteliklere sebep olur. Aileler yüzünden çok evlilik bitiyor. Aslında aile yüzündende degil, arayı bulamayan pasif koca yüzünden.

konuda kaynanayla alakasız herşey var ama sorun kaynana olmuş
olaylara böyle bakarsanız zaten çözemezsiniz ki
eşinizle konuşun sürekli sürekli kayınbaba kayın görümcenin gelip sizde uzun uzun yatılı kalma sebepleri ne ?

Ben ne okudum

Sizin aileniz nerede?
Siz cok mu caresiz bir durumdasiniz?

Hani konusun falan denmis de,
Bazi şeylerin dille soylenmesine gerek mi var,
2022 yilindayiz, kim kayinailesi ile mutlu mesut yaşıyor ki, elbette siz de mutsuz olacaksiniz, bunun nesini guzsl guzel anlatacaksin ki, anlamadim ben.

Insan ancak cok cok caresizse su durumu kabul eder. Benim annem 17 yaşında evlenmis mesela, ana baba da yok, o kabul etmemiş. Hani caresizlik derken daha daha kötüsünü kastediyorum.

Ailesine sınır çizemeyen, çizemediği gibi her işi de başınıza yıkan eşinizde sorun yok; iş için geldiği halde kim var kim yoksa toplayıp gelen, 20 gün gitmeyen kayınpederde sorun yok; 2 senedir aynı şeyi yaşadığı için eşinden soğuyan ama soğuduğu eşinden çocuk yapan sizde sorun yok; tek sorun kayınvalide mi?
Nasıl bir kayınvalide nefretiyse artık, kadın durduğu yerde suçlu olmuş. Ama alakasız kişileri suçlayarak çözemezsiniz sorunlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…