Yani bu durumda mutlu olman anlamsız olurdu. Senin bir hayatın evliliğin yok ki yasayabilecegin .. tepkini koyman gerekiyor yoksa yıllarca boylemyasarsin. İş gereği haftanin 5 günü burdaysa kendine ev tutmali bu ne böyle üst üsteHanımlar kısaca anlatacam 7 aylık hamileyim be hamileliğimi ağır geçiriyorum. Kaynanamdan başka şehirde yaşıyorum. İş sebebiyle kaynatam 2 senedir haftanın 5 günü bende kalıyor bazen kaynım ve 13 yaşımda ki görümcem de geliyor. Kaynanamla konuşmuyoruz bazı tartişmalarıöız oldu. Ama kocası hatta görümcem de geliyor 20 gün gitmediği oluyor ben çok zorlanıyorum artk rahat rahat ne tv mu izleyebiliyorm ne uzanabiliyorum. Çamaşırıydı yemeğiydi çok yoruldum artık. Eşim desen hani sen geliyorsun da iş sebebiyle bare kardeşlerimi getirme diyemiyor. Bu aralar evliliğimde mutsuz olduğumu farkettim eşime karşı çok soğukluk oldum. Eşim ne oldu sana diyor ama içimden gelmiyor ona yaklaşmak napıcam nasıl dğzelicem bilmiyorum
haftada 5 gün cok fazlaHanımlar kısaca anlatacam 7 aylık hamileyim be hamileliğimi ağır geçiriyorum. Kaynanamdan başka şehirde yaşıyorum. İş sebebiyle kaynatam 2 senedir haftanın 5 günü bende kalıyor bazen kaynım ve 13 yaşımda ki görümcem de geliyor. Kaynanamla konuşmuyoruz bazı tartişmalarıöız oldu. Ama kocası hatta görümcem de geliyor 20 gün gitmediği oluyor ben çok zorlanıyorum artk rahat rahat ne tv mu izleyebiliyorm ne uzanabiliyorum. Çamaşırıydı yemeğiydi çok yoruldum artık. Eşim desen hani sen geliyorsun da iş sebebiyle bare kardeşlerimi getirme diyemiyor. Bu aralar evliliğimde mutsuz olduğumu farkettim eşime karşı çok soğukluk oldum. Eşim ne oldu sana diyor ama içimden gelmiyor ona yaklaşmak napıcam nasıl dğzelicem bilmiyorum
sorununuz bu mu sizce?Kızını bana göndermesi gibi mesela
Diyorum evlilik zamanla ortadan kalkacak kurumdur
Kırmızı basıp beğenmiyorlar
Karnı burnunda canından bezmiş bir kadına reva görülene bakın
Yaw bu işkence resmen
Tüm özgürlükleri tatmış bir kadın kıçı boklu kaynatayı çekmek bir yana dursun
Hamile bile kalmaz bu şartlarda
Ve öküzlükte levellerde son seviye eş denen bir adama yaranma derdinde konu sahibi hala
Soğudum falan ne yapıcam diyor
Soğumaman anormal olur kuzu
Ağzımı gene bozdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?