- 16 Şubat 2019
- 886
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Olabilir. Adet günü veya birkaç gün öncesi yerleşme kanamasi olur çünkü. Hemen idrar testi yapın. 3 gün olmuş çıkar mutlaka.yerleşme kanaması olabilir mi geçen gün 1 damla kan ve pembe akıntı geldi sonrası gelmedi tamda adet olduğum gündü 3 gündür bekliyorum bişey yok olabilir mi acaba yerleşme kanaması
Büyük ihtimalle evet. Olmadı 2.çizgi silik çıkar ki o da pozitiftir. Istisnai durumlar da olabiliyor. Yani negatif cikip bir hafta sonra pozitif cikabiliyor. Ama onu da bilemem tabi burdan. Hemen yap benceidrarda çıkar mı diyorsunuz
Siz yapın testi adet olmazsanız tekrarlayin.ya bazen gecikiyor 4 gün falan o yüzden teredütte kaldım
Arkadaşım ben yaşadım ama herkes yasayacak diye birsey yok. Biz sana burdan evet yerlesme kanamasidir diyemeyiz ki. Test yapip ogrenmen gerek. Hayirlisi olsunyerleşme kanaması yaşayan yokmu mu acaba kimse yok galiba
çok teşekkürler işallah ya peki nasıl oldu yerleşme kanaması ne kadar oldu mesela süre olarak veya miktar olarakArkadaşım ben yaşadım ama herkes yasayacak diye birsey yok. Biz sana burdan evet yerlesme kanamasidir diyemeyiz ki. Test yapip ogrenmen gerek. Hayirlisi olsun
Günlük akıntımla karışıktı açık pembe çok hafif birşey. 1 kere geldi . Sonrasında hamile olduğumu ögrendim.çok teşekkürler işallah ya peki nasıl oldu yerleşme kanaması ne kadar oldu mesela süre olarak veya miktar olarak
testi ne zaman yaptınız pekiGünlük akıntımla karışıktı açık pembe çok hafif birşey. 1 kere geldi . Sonrasında hamile olduğumu ögrendim.
yok herhalde çünkü muayene olduğumda öyle bişey çıkmadı ve hiç böyle olmamıştıBende oldu yerleşme kanaması birkaç damla leke gibiydi hasta oluyorum sandım hatta. Ama bazen benim adet olacağım zaman ilk gün birkaç damla gelip 2 3 gün sonra gerisi gelebiliyor kist var çünkü eğer kist miyom yada herhangi bir rahatsızlığınız yoksa yerleşme kanaması olabilir
Benim adetim düzensizdi. 30 33 gün sürer. Tahminime göre ya adet günümdü. Ya da iki gün sonrası. Silikti zaten. Hatta ayni gün kanda hcg 389dutesti ne zaman yaptınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?