lütfen yardım edin kızlar

İnşallah canım ya o kadar uzun zamandır bekliyorum ki gün 1 yıl gibi geçiyor
Benim de olmadı yıllarca gülüm.. Ama inan düşünmediğim ay hamile kalmışım.. Stres yapmak kafaya takmak engeller böyle şeyleri.. Bana da çok söyleyen oluyordu ama işte başkasının söylemesi ile de olmuyor. Düşünmediğim değil de ben ikimizde de bi sorun olmadığını öğrendim hastaneden, tedavi için 23 yaşımı doldurmam gerekiyordu ben de nasılsa olmuyor yaşım dolunca tedaviye başlarım diye bıraktım o konuyu kendi kafamda rafa kaldırdım. Düşünmedim stres yapmadım o ay sürpriz oldu
[/QUOTE]
Bende kromozom testi yaptırdım sonucu daha alamadım bile şimdi belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir gerçi eşimde sen adet döneminde böyle olmuyorsun diyor ama bakalım bende bıraktığım anda oldu zaten bu belirtiler

Bende kromozom testi yaptırdım sonucu daha alamadım bile şimdi belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir gerçi eşimde sen adet döneminde böyle olmuyorsun diyor ama bakalım bende bıraktığım anda oldu zaten bu belirtiler
[/QUOTE]
Ay hadi inşallah :)) bende adet olucam diye ısrar ederken eşim hayır sende değişiklik var hamilesin diye ısrar ediyordu kızıyordum :)) inşallah gönlüne göre versin Allah

Ay hadi inşallah :)) bende adet olucam diye ısrar ederken eşim hayır sende değişiklik var hamilesin diye ısrar ediyordu kızıyordum :)) inşallah gönlüne göre versin Allah
[/QUOTE]
Amin inşallah senin çocuğun var sanırım Allah bağışlasın hamileysende Allah kucağına almayı nasip etsin inşalah erkekler bizi bizden daha ıyi tanıyor ya

[/QUOTE]
şuan hamile misiniz

şuan hamile misiniz
[/QUOTE]
Daha belli değil sadece belirtilerini yaşıyorum

Amin inşallah senin çocuğun var sanırım Allah bağışlasın hamileysende Allah kucağına almayı nasip etsin inşalah erkekler bizi bizden daha ıyi tanıyor ya
[/QUOTE]
Hamileyim kuzum ben daha yeni :))
Hakikaten adama kaç gün bağırdım umutlandırma beni olmuyor çocuğumuz, değilim hamile falan diye. Adam yine gülüyo, yok var bişey var normalde sen bana bunun için bağırmazsın diyo gülüyo. Haklıymış ya gerçekten ne kadar iyi tanıyorlar bizi.. Acaba biz o kadar iyi tanıyor muyuz onları.. İnşallah senin eşin de haklıdır:)) ay çok sevinirim valla :)))

A aybuke05

iyi
Hamileyim kuzum ben daha yeni :))
Hakikaten adama kaç gün bağırdım umutlandırma beni olmuyor çocuğumuz, değilim hamile falan diye. Adam yine gülüyo, yok var bişey var normalde sen bana bunun için bağırmazsın diyo gülüyo. Haklıymış ya gerçekten ne kadar iyi tanıyorlar bizi.. Acaba biz o kadar iyi tanıyor muyuz onları.. İnşallah senin eşin de haklıdır:)) ay çok sevinirim valla :)))

A aybuke05
[/QUOTE hayırlı olsun iyi günlerde kucağınıza alın işallah

Teşekkür ederim inşallah hayırlı evlat olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…