- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Benim de olmadı yıllarca gülüm.. Ama inan düşünmediğim ay hamile kalmışım.. Stres yapmak kafaya takmak engeller böyle şeyleri.. Bana da çok söyleyen oluyordu ama işte başkasının söylemesi ile de olmuyor. Düşünmediğim değil de ben ikimizde de bi sorun olmadığını öğrendim hastaneden, tedavi için 23 yaşımı doldurmam gerekiyordu ben de nasılsa olmuyor yaşım dolunca tedaviye başlarım diye bıraktım o konuyu kendi kafamda rafa kaldırdım. Düşünmedim stres yapmadım o ay sürpriz olduİnşallah canım ya o kadar uzun zamandır bekliyorum ki gün 1 yıl gibi geçiyor
Bende kromozom testi yaptırdım sonucu daha alamadım bile şimdi belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir gerçi eşimde sen adet döneminde böyle olmuyorsun diyor ama bakalım bende bıraktığım anda oldu zaten bu belirtilerBenim de olmadı yıllarca gülüm.. Ama inan düşünmediğim ay hamile kalmışım.. Stres yapmak kafaya takmak engeller böyle şeyleri.. Bana da çok söyleyen oluyordu ama işte başkasının söylemesi ile de olmuyor. Düşünmediğim değil de ben ikimizde de bi sorun olmadığını öğrendim hastaneden, tedavi için 23 yaşımı doldurmam gerekiyordu ben de nasılsa olmuyor yaşım dolunca tedaviye başlarım diye bıraktım o konuyu kendi kafamda rafa kaldırdım. Düşünmedim stres yapmadım o ay sürpriz oldu
Ay hadi inşallah :)) bende adet olucam diye ısrar ederken eşim hayır sende değişiklik var hamilesin diye ısrar ediyordu kızıyordum :)) inşallah gönlüne göre versin AllahBende kromozom testi yaptırdım sonucu daha alamadım bile şimdi belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir gerçi eşimde sen adet döneminde böyle olmuyorsun diyor ama bakalım bende bıraktığım anda oldu zaten bu belirtiler
işallah ya hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah adet olmam ya
İnşallah adet olmam ya
İnşallah adet olmam ya
işallah hakkınızda hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin...İnşallah adet olmam ya
Bende kromozom testi yaptırdım sonucu daha alamadım bile şimdi belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir gerçi eşimde sen adet döneminde böyle olmuyorsun diyor ama bakalım bende bıraktığım anda oldu zaten bu belirtilerBenim de olmadı yıllarca gülüm.. Ama inan düşünmediğim ay hamile kalmışım.. Stres yapmak kafaya takmak engeller böyle şeyleri.. Bana da çok söyleyen oluyordu ama işte başkasının söylemesi ile de olmuyor. Düşünmediğim değil de ben ikimizde de bi sorun olmadığını öğrendim hastaneden, tedavi için 23 yaşımı doldurmam gerekiyordu ben de nasılsa olmuyor yaşım dolunca tedaviye başlarım diye bıraktım o konuyu kendi kafamda rafa kaldırdım. Düşünmedim stres yapmadım o ay sürpriz oldu
şuan hamile misinizBende kromozom testi yaptırdım sonucu daha alamadım bile şimdi belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir gerçi eşimde sen adet döneminde böyle olmuyorsun diyor ama bakalım bende bıraktığım anda oldu zaten bu belirtiler
Amin inşallahişallah hakkınızda hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin...
Hamileyim kuzum ben daha yeni :))Amin inşallah senin çocuğun var sanırım Allah bağışlasın hamileysende Allah kucağına almayı nasip etsin inşalah erkekler bizi bizden daha ıyi tanıyor ya
Teşekkür ederim inşallah hayırlı evlat olsun canımiyi
Hamileyim kuzum ben daha yeni :))
Hakikaten adama kaç gün bağırdım umutlandırma beni olmuyor çocuğumuz, değilim hamile falan diye. Adam yine gülüyo, yok var bişey var normalde sen bana bunun için bağırmazsın diyo gülüyo. Haklıymış yagerçekten ne kadar iyi tanıyorlar bizi.. Acaba biz o kadar iyi tanıyor muyuz onları.. İnşallah senin eşin de haklıdır:)) ay çok sevinirim valla :)))
A aybuke05
[/QUOTE hayırlı olsun iyi günlerde kucağınıza alın işallah
iyi
Hamileyim kuzum ben daha yeni :))
Hakikaten adama kaç gün bağırdım umutlandırma beni olmuyor çocuğumuz, değilim hamile falan diye. Adam yine gülüyo, yok var bişey var normalde sen bana bunun için bağırmazsın diyo gülüyo. Haklıymış yagerçekten ne kadar iyi tanıyorlar bizi.. Acaba biz o kadar iyi tanıyor muyuz onları.. İnşallah senin eşin de haklıdır:)) ay çok sevinirim valla :)))
İnşallah ya valla merakla bekliyorum bende yarın adet günüm büyük j gün kasıklarımda batma başladı
Ağızından bal damlıyor vallahi çok duygulandım ya olmasa bile bu cümle yetiyor insana çok teşekkür ederimİnşallah hasta olmazsın :)) inşallah yeğenimiz gelir :))
Canımm içimden geleni, olmasını istediğim şeyi söylüyorum tesekkür etmene gerek yoktuAğızından bal damlıyor vallahi çok duygulandım ya olmasa bile bu cümle yetiyor insana çok teşekkür ederim
Canımm içimden geleni, olmasını istediğim şeyi söylüyorum tesekkür etmene gerek yoktu ❤❤❤
Aynen öyleydi :))❤❤Ya çok fazla soru soruyorum ama senin adet öncesi akıntın nasıldı benimki yapışkan uzuyor ve beyaz
Yarın test yapıcam Allahın izni ile ve sonucu buraya yazıcam inşallah meleğim beni bekliyordur :))Aynen öyleydi :))
Ay inşallahYarın test yapıcam Allahın izni ile ve sonucu buraya yazıcam inşallah meleğim beni bekliyordur :))
Bugün adetin 1. Günü test yaptım negatif eğer gelmezse tekrar yapıcamAy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?