- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Kaçıncı gündesiniz şuan. Yani ilk adet tarihinizi 1 kabul ederseniz bugun kacinci gun?Himm çok teşekkürler bende mi yarın yapsam testi
bugün 33 gün bitti 34 gündeyimmKaçıncı gündesiniz şuan. Yani ilk adet tarihinizi 1 kabul ederseniz bugun kacinci gun?
Anladım. Yarın sabah test yapın bence bi. Bayağı zaman olmuş. Ben 34.gün ögrenmistim.bugün 33 gün bitti 34 gündeyimm
yarın yapsam çıkar mı sizceAnladım. Yarın sabah test yapın bence bi. Bayağı zaman olmuş. Ben 34.gün ögrenmistim.
Canım bende yeni hamileyim 4+5e girdim ama yerleşme kanamam olmadı olduysa da fark etmedim
[/QUOTE hayırlı olsun iyi günlerde kucağınıza alın işallah bende tesadüfen gördüm peçetede silince hissettim
Teşekkür ederim amin canım Rabbim herkese nasip etsinkucagğınıa
hayırlı olsun iyi günlerde kucağınıza alın işallahCanım bende yeni hamileyim 4+5e girdim ama yerleşme kanamam olmadı olduysa da fark etmedim
ayy işallah ya bizde 7 aydır deniyoruz işallah bu sefer olur bende sizin gibi kesin konuşurumTeşekkür ederim amin canım Rabbim herkese nasip etsin
Benim tam 2sene olmadı kuzum.. 24ay boyunca her ay acaba hamile miyim diye düşündüm.. Her regl oluşumda ağladım üzüldüm.. Şubat ayında gebeliği hiç düşünmedim mutluydum saç bakımları falan yapıyordum tamamen planımda yokken 25.ayda günüm geçtiayy işallah ya bizde 7 aydır deniyoruz işallah bu sefer olur bende sizin gibi kesin konuşurum
işallah ya çok teşekkürler bizde 1 buçuk senelik evliyim zaten 10 ay yanlızdık eşimin mesleğinden dolayı şimdi tayini çıkınca 7 aydır düzenli bir ilişkimiz var ama olmuyor işallah benimde sizin gibi olur bu ay gecikti bide 1 damla kan gelince şüphekendim herkes hamilesin diyo ama ben halen umutsuzum çünkü hep hüsran oluyorBenim tam 2sene olmadı kuzum.. 24ay boyunca her ay acaba hamile miyim diye düşündüm.. Her regl oluşumda ağladım üzüldüm.. Şubat ayında gebeliği hiç düşünmedim mutluydum saç bakımları falan yapıyordum tamamen planımda yokken 25.ayda günüm geçtiAllah sana da nasip etsin inşallah
Hep umudum olduğunda negatif çıktı testler. Tek umutsuz olduğumda pozitif. İnşallah hamilesindir canımişallah ya çok teşekkürler bizde 1 buçuk senelik evliyim zaten 10 ay yanlızdık eşimin mesleğinden dolayı şimdi tayini çıkınca 7 aydır düzenli bir ilişkimiz var ama olmuyor işallah benimde sizin gibi olur bu ay gecikti bide 1 damla kan gelince şüphekendim herkes hamilesin diyo ama ben halen umutsuzum çünkü hep hüsran oluyor
yaptım ama çıkmadı bugünde gecikmenin üçüncü günü neden çıkmadı bilmiyorumTest yaptin mi acaba merak ettim sonucu
yaptım ama çıkmadı bugünde gecikmenin üçüncü günü neden çıkmadı bilmiyorum
sabah yaptım gözle zor gördüğüm bir çizgi vardı neden net değil anlayamadımmBi tane daha yapsana canim
sabah yaptım gözle zor gördüğüm bir çizgi vardı neden net değil anlayamadımm
sabah attım ya malesef tekrar yapayım size atayım sürekli bakıp psikolojimi bozuyordum bide çok silikti gözle bile zor gördüm...Fotograf atsana bi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?