lütfen yardım edin kızlar

Merhaba arkadaşlar bana yardım edermisiniz 15 şubatta son adet günümdü 29 günde bir adet görüyorım 7 martta 2 damla kan ve çok hafif ağrı oldu kanama 1 saat sürdü sonra kesildi ardından beyaz kremsi akıntı geldi gördüğüm kanama yerleşme kanamasımıdır acaba

olabilir bence bi test yapın....

[/QUOTE]yok olmadım ama biraz garip bir ağrı öyle adet ağrısı gibi sürekli değil ara ara geliyor ve adet ağrısı kadar yatırmıyor işin ilginç tarafı ben adet öncesi ağrı çekmem 1. Günü ağrı yaşarım birdaha olmaz ama bu adet öncesinde oldu

yok olmadım ama biraz garip bir ağrı öyle adet ağrısı gibi sürekli değil ara ara geliyor ve adet ağrısı kadar yatırmıyor işin ilginç tarafı ben adet öncesi ağrı çekmem 1. Günü ağrı yaşarım birdaha olmaz ama bu adet öncesinde oldu
[/QUOTE]
Benim de adet sancılarım, olmadan 3gün önce başlar..
İki hafta önce başladığı ay hamileliği öğrendim..
İnşallah güzel haberlerini alırız

[/QUOTE]
İnşallah canım ya o kadar uzun zamandır bekliyorum ki gün 1 yıl gibi geçiyor

İnşallah canım ya o kadar uzun zamandır bekliyorum ki gün 1 yıl gibi geçiyor
[/QUOTE]
Benim de olmadı yıllarca gülüm.. Ama inan düşünmediğim ay hamile kalmışım.. Stres yapmak kafaya takmak engeller böyle şeyleri.. Bana da çok söyleyen oluyordu ama işte başkasının söylemesi ile de olmuyor. Düşünmediğim değil de ben ikimizde de bi sorun olmadığını öğrendim hastaneden, tedavi için 23 yaşımı doldurmam gerekiyordu ben de nasılsa olmuyor yaşım dolunca tedaviye başlarım diye bıraktım o konuyu kendi kafamda rafa kaldırdım. Düşünmedim stres yapmadım o ay sürpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…