- 29 Ocak 2019
- 114
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
sabah yaptım gözle zor gördüğüm bir çizgi vardı neden net değil anlayamadımm
peki kanda kaç haftalık hamile çıktınız bu arada iyi günlerde kucağınıza alırsınız işallah...O zaman vardir benimde oyleydi hatta adettimin ustunden bir hafta gecemesine rahmen halla ikinci cizgisi net degildi cok zor gorunuyordu gittim doktora kanda cikti :)
hamile
herhangi
iyi günlerde kucağınıza alın işallahCok kucuktu hatta iki kere bille gittim ultrasyonda cikmadi
olabilir bence bi test yapın....Merhaba arkadaşlar bana yardım edermisiniz 15 şubatta son adet günümdü 29 günde bir adet görüyorım 7 martta 2 damla kan ve çok hafif ağrı oldu kanama 1 saat sürdü sonra kesildi ardından beyaz kremsi akıntı geldi gördüğüm kanama yerleşme kanamasımıdır acaba
ama daha adetinize varki çıkmaması normal 15 şubatta adet oldum demişsiniz benim 12 gün geçti halen testlerde çıkmadı bence biraz daha bekleyin 1 hafta falan...Test yaptım kocaman tek çizgi
Akıllandım zaten İnternetten okuduğum birkaç şey etkiledi beni onun için yaptım test şimdi bekliyorumama daha adetinize varki çıkmaması normal 15 şubatta adet oldum demişsiniz benim 12 gün geçti halen testlerde çıkmadı bence biraz daha bekleyin 1 hafta falan...
bencede bekleyin çünkü burda adetten önce öğrenende var adeti çok geçipte sonra öğrenenlerde varAkıllandım zaten İnternetten okuduğum birkaç şey etkiledi beni onun için yaptım test şimdi bekliyorum
Teşekkürler ağrılarım arttı galiba adet olucambencede bekleyin çünkü burda adetten önce öğrenende var adeti çok geçipte sonra öğrenenlerde var
oldunuz mu peki adettTeşekkürler ağrılarım arttı galiba adet olucam
yok olmadım ama biraz garip bir ağrı öyle adet ağrısı gibi sürekli değil ara ara geliyor ve adet ağrısı kadar yatırmıyor işin ilginç tarafı ben adet öncesi ağrı çekmem 1. Günüoldunuz mu peki adett
belkide hamilelik belitisi olabilir dikkat edin...adet olmayana kadar umut vardır...yok olmadım ama biraz garip bir ağrı öyle adet ağrısı gibi sürekli değil ara ara geliyor ve adet ağrısı kadar yatırmıyor işin ilginç tarafı ben adet öncesi ağrı çekmem 1. Günü
Benim de adet sancılarım, olmadan 3gün önce başlar..yok olmadım ama biraz garip bir ağrı öyle adet ağrısı gibi sürekli değil ara ara geliyor ve adet ağrısı kadar yatırmıyor işin ilginç tarafı ben adet öncesi ağrı çekmem 1. Günü ağrı yaşarım birdaha olmaz ama bu adet öncesinde oldu
İnşallah adet olmam yabelkide hamilelik belitisi olabilir dikkat edin...adet olmayana kadar umut vardır...
İnşallah canım ya o kadar uzun zamandır bekliyorum ki gün 1 yıl gibi geçiyorBenim de adet sancılarım, olmadan 3gün önce başlar..
İki hafta önce başladığı ay hamileliği öğrendim..
İnşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?