Lütfen yardım edin kocamla ayrılmanın eşiğindeyim ve erkek sevgilisiyle çocuğumu almak istiyor

HikariSan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
31
2
37
Öncelikle merhaba.... Artık dertlerimi anlatmak istiyorum... Haftalardır sürekli ağlıyorum yardıma ihtiyacım var lütfen akıl verin... Bunları yazarken bile ağlıyorum o yüzden yanlış yazabilirim özür dilerim...
Kocamla 4 yıldır çok sağlıklı bir ilişkim vardı.. 3 ay önceye kadar...

Biz yabancı dil okuduk, kocamla japonca çeviri yapıyor, konsoloslukta çalışıyoruz. Çok kez Japonyaya gittik fakat bu sefer bir arkadaş aniden oradan Türkiye'ye geldi. Gelen arkadaşın adı Kinshiro. Saçlarını maviye boyatmış, fiziksel olarak pekte Japon'a benzemeyen yakışıklı bir çocuk. Bizimle yaşıt. Aniden buraya gelmesine şaşırmıştım fakat kocam pekte şaşkın değildi.. Her neyse bir süre her şey normaldi. Dolaşıyor ediyorduk çocuğumuzda Kinshiro'yu bayağı sevmişti. Bir gün çok istedi, çocuğu babaannesine bırakıp bara gittik. Tuvalete gitmiştim ve geldiğimde öpüşüyorlardı. Ertesi gün ne olduğunu sorduğumda sadece sarhoştuk falan diyip kıvırdı. Birkaç gün sonra, işten eve geldiğimde kocama sürpriz yapacaktım çok mutluydum doğum günüydü. Fakat sesler geliyordu. Odamıza girdim bir de ne göreyim... Kinshiro ve KOCAM yataktalar.... Çocuğumu kreşten alıp hemen annemlere gittim fakat ne arayan vardı ne soran. 1 hafta sonra kocam tekrar aradı. Boşanma işlemini başlatır mısın yoksa ben mi halledeyim dedi??? Ne diyeceğimi bilemedim ve sen hallet dedim. Tamam buluşur hallederiz dedi... Ne olduğunu bile anlayamadım... Avukatla görüşme ayarlamıştı bile? Fakat Kinshiro ve kocam çocuğumu istiyordu?! Şok içinde kalmıştım. Kinshiro ve kocam şu anda küçük bir düzen hazırlayıp çocuğumuda alıp Japonya'ya gitmek istiyor... 1 hafta sonra davamız var... Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kimseye anlatamıyorum düşünsenize dalga konusu olurum!! Ne yapacağım lütfen yardım edin çocuğumu onlara bırakmak istemiyorum

Eşin gaymiymiş yani sen daha önce hic suphelenmedin mi boyle biseyden. Bide ne kadar rahat anlatmissin ya değişik inanasim gelmedi.

Normal karşılamadım, nasıl normal karşılayabilirim? Annemlerin evine gittim halada buradayım. Kimseye anlatamıyorum sürekli ağlıyorum hiçbir şey yiyemiyorum. Herkes dalga geçecek. Bu durumu nasıl senaryo olarak karşılayabilirsiniz? Komik bir durum değil bu başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız?? Annemler sürekli anlat anlat diyor ne diyeceğim japonyadan bir arkadaş geldi kocam beni onunla aldattı üstüne çocuğumu mu almak istiyorlar diyeceğim insanlar nasıl dalga geçecek yardım istiyorum diyorsunuz senaryo çok teşekkür ederim ....

gay olabileceği aklıma gelmemişti hiç ama cinsel olarak tutuktu soğuktu... çocuk olayıda ben çok kavga çıkarınca oldu... birazda şans diyelim.. keşke olmasaymış...... şimdi çocuğumu almaya çalışıyorlar..
arkadaşlar buna nasıl rahat anlatım diyebilirsiniz ya? Gelip böyle bir hikaye mi yazacağım yardım istiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin

Amaaan boyle konumu olur yav uykum geldi tam yatacaktim biraz daha erken acaydin ya :mad:

Fazla kurgu gibi görünüyor ama yine de cevap yazayım bari.
6 yaş altındaki çocuğu hiç bir kuvvet annesinden ayıramaz. Hele ki japonyaya götürme ihtimalleri hiç yok.
emin misiniz çünkü avukatım başka bir kadınla gibi gösterebilir dedi almaya bu şekilde çalışabilirler dedi çocuğum 3 yaşında ve kurgu falan değil.. gerçi sizide anlıyorum böyle bir şey görsem güler geçerdim ama insan başına gelmeden bilmiyor..

Sende japonsun heralde adına baksana hikarisan :KK14:
japon değilim çokca japonyaya gittim çevirmenim.
Eşinizi barda opusurken görüyorsunuz s
sarhoşduk diyor inaniyorsunuz.
Aynı yatakta basıyorsunuz bir hafta boyunca bekleyip onun dava açmasını bekliyorsunuz.
Çok ilginço_O
1 hafta aramalarını bekledim ne yapacağımı bilemedim birden arayınca dumur oldum ne yapabilirim başınıza gelse naparsınız böyle bir durum dalga geçmeyin artık ciddi cevap verin gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Buram buram fake kokusu alıyorum :KK1: öpüşürken yakalayıp sarhoştum dediğinde çok normal karşılamak ve yatakta yakalayıp gayet sakin evden gitmek ......:KK72:
gayet sakin evden gitmedim olayları genel olarak anlattım her detayıyla anlatamayacağım için ben yardım istiyorum siz detay yazmadım diye fake diyorsunuz

emin misiniz çünkü avukatım başka bir kadınla gibi gösterebilir dedi almaya bu şekilde çalışabilirler dedi çocuğum 3 yaşında ve kurgu falan değil.. gerçi sizide anlıyorum böyle bir şey görsem güler geçerdim ama insan başına gelmeden bilmiyor..

Hiç bir avukat böyle bir bilgi vermez. Konunuzda hiç bir şey oturmuyor yerine. Kusura bakmayın, inanmadım.

inanasım gelmedi ama eger ciddiysen korkunç bi durum. Çocugunun yaşı çok küçük oldugundan senden alması çok zor çocuga bakabilecek maddi güce sahipmisin eger degilsen mahkemede bunu ortaya atabilir.

Hiç bir avukat böyle bir bilgi vermez. Konunuzda hiç bir şey oturmuyor yerine. Kusura bakmayın, inanmadım.
avukatım eski bir arkadaşım kocamın para durumu daha iyi olduğu için böyle bir şekilde şansı olabileceğini söylüyor..
inanasım gelmedi ama eger ciddiysen korkunç bi durum. Çocugunun yaşı çok küçük oldugundan senden alması çok zor çocuga bakabilecek maddi güce sahipmisin eger degilsen mahkemede bunu ortaya atabilir.
durumum kötü değil fakat eşimin durumu daha iyi avukatımda bunu söyledi işte... ciddi ciddi sonnunda biri cevap verdi teşekkür edeirm ....

Normal karşılamadım, nasıl normal karşılayabilirim? Annemlerin evine gittim halada buradayım. Kimseye anlatamıyorum sürekli ağlıyorum hiçbir şey yiyemiyorum. Herkes dalga geçecek. Bu durumu nasıl senaryo olarak karşılayabilirsiniz? Komik bir durum değil bu başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız?? Annemler sürekli anlat anlat diyor ne diyeceğim japonyadan bir arkadaş geldi kocam beni onunla aldattı üstüne çocuğumu almak istiyorlar diyeceğim insanlar nasıl dalga geçecek yardım istiyorum diyorsunuz senaryo çok teşekkür ederim ....

gay olabileceği aklıma gelmemişti hiç ama cinsel olarak tutuktu soğuktu... çocuk olayıda ben çok kavga çıkarınca oldu... birazda şans diyelim.. keşke olmasaymış...... şimdi çocuğumu almaya çalışıyorlar..
arkadaşlar buna nasıl rahat anlatım diyebilirsiniz ya? Gelip böyle bir hikaye mi yazacağım yardım istiyorum kimseye anlatamıyorum yardım edin
allah askıan sende bi sorun yok kocan gay ve sen evde sürekli aglıyosun valla benim esim böyle bisey yapıcak sucuların anons ettigni alır esim gayyy bide japon sevgilisi var diye sokaklarda geztirtirdim arabayla allah askıan bu ne icine kapanmak aglamak olan olmus sen basını dik tut

Ya diyelim fake, ya gerçek olsaydı? Ya siz ne kadar vurdum duymaz bir insanız ya? Milletin işi gücü yok size şaklabanlık mı yapacak? Umarım başınıza gelir de, anlarsınız.

Bence boşanma davasını kabul et, çocuğunu elinde almak için gereken herşeyi yap. Ayrıca kocanla konuş, niye böyle bir şey yaptığıyla ve seninle komuşmadığıyla ilgili. Sanırım daha gençsiniz, yemi birisini hala bulabilirsin. Çocuğun için asla pes etme...

İnanmamakla birlikte henüz anne bakımına muhtaç olan bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesi ki babanında eşcinsel olduğunu iddia ediyorsunuz çocuğun sağlığı ve kişisel gelişimi açısından çocuğa büyük zararlar vereceğinden senin avukatın dediği çok yaş iş :)

X