LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN

morpuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
124
24
28
25
Arkadaşlar Ağustos 16 ve 19da sürtünme ile bi ilişkim oldu ama boşalma olmadı sadece zevk suyundan hamile kalmaktan korkuyorum. Eylül 20de doktora gittim hcg sıfır çıktı ama prolaktin 37 çıktı sonrasında gitmedim doktora. Ondan sonra aklımda şüphe kaldığı için 3-4 kez idrar testi yaptım negatif ama aklımda soru işareti kalıyor hep regl oluyorum ama olduğu halde hamile kalan hamileliğini 5. Ayda öğrenen kadınlar var... Şuan hamileysem bile 15-17 haftalık sizce idrarda çıkardı dimi

15 haftalik bebek 3 4 negatif kaset 0 hcg ile varsa eğer sen doğur o bebeği öp alnından büyük başarı

Haha kesin hamiledir 5 aylık olup negatif çıkıyorsa testler o çocuk kesin uzaydan ufoyla iniş yapacakyeni üyelik alıp ordan sormuş galiba hey Allahm ya

Haha kesin hamiledir 5 aylık olup negatif çıkıyorsa testler o çocuk kesin uzaydan ufoyla iniş yapacakyeni üyelik alıp ordan sormuş galiba hey Allahm ya
Sen dalga geç diye yok bu site yardım için var zorla yazdıran yok yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…