Bu ne şaka mı
Konu yok15 haftalik bebek 3 4 negatif kaset 0 hcg ile varsa eğer sen doğur o bebeği öp alnından büyük başarı
Surtusmeli iliski var konu malum gebelik 3 4 test yapmus negatif regl olduğu halde 5 aylık gebe olanlar varmis fhs hormonu 30 cıkmış galiba beta testi 0 cikmis bebek olsa 15 haftadan büyük olurmus büyük soru bu kadar seye ragmen hamile mi konu sahibiKonu yok
Doktora erken mi gittim acaba ondan mı hcg sıfır çıktı15 haftalik bebek 3 4 negatif kaset 0 hcg ile varsa eğer sen doğur o bebeği öp alnından büyük başarı
Haha kesin hamiledirSurtusmeli iliski var konu malum gebelik 3 4 test yapmus negatif regl olduğu halde 5 aylık gebe olanlar varmis fhs hormonu 30 cıkmış galiba beta testi 0 cikmis bebek olsa 15 haftadan büyük olurmus büyük soru bu kadar seye ragmen hamile mi konu sahibi
Surtusmeli iliski var konu malum gebelik 3 4 test yapmus negatif regl olduğu halde 5 aylık gebe olanlar varmis fhs hormonu 30 cıkmış galiba beta testi 0 cikmis bebek olsa 15 haftadan büyük olurmus büyük soru bu kadar seye ragmen hamile mi konu sahib
Sen dalga geç diye yok bu site yardım için var zorla yazdıran yok yazmaHaha kesin hamiledir5 aylık olup negatif çıkıyorsa testler o çocuk kesin uzaydan ufoyla iniş yapacak yeni üyelik alıp ordan sormuş galiba hey Allahm ya
Hani konu mevzu ne nasil yarfim edecekmişiz bilmeden?Sen dalga geç diye yok bu site yardım için var zorla yazdıran yok yazma
15 haftalık gebeliğin testte çıkmaması imkansızzDoktora erken mi gittim acaba ondan mı hcg sıfır çıktı
Dalga geçen sensin konu yok ortada x yazmış gitmiş yeni üyelik alıp ordan sormuşsun tekrar. Napalım hangisine yazalımSen dalga geç diye yok bu site yardım için var zorla yazdıran yok yazma
Yazıyor yukarda..Hani konu mevzu ne nasil yarfim edecekmişiz bilmeden?
Bıktırdın ama artık.Sen dalga geç diye yok bu site yardım için var zorla yazdıran yok yazma
Arkadaşlar komik misiniz yazmayın zorla yazdıran yokBıktırdın ama artık.
Sen bence kadın doğumdan önce bi psikiyatri polk. Git. Ciddi söylüyorum. Bu kadar takıntı normal değil çünkü.Arkadaşlar komik misiniz yazmayın zorla yazdıran yok
Ee yani soruma cevap almaya çalışıyorum sitenin amacı bu ya öğren
Ya komiksiniz gerçekten yazmayın o zaman yazmayınnnnSen bence kadın doğumdan önce bi psikiyatri polk. Git. Ciddi söylüyorum. Bu kadar takıntı normal değil çünkü.
Sitenin amacını öğrenmeni tavsiye ediyorum.Sen bence kadın doğumdan önce bi psikiyatri polk. Git. Ciddi söylüyorum. Bu kadar takıntı normal değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?