- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
1. Sitede birden fazla üyelik yasakEe yani soruma cevap almaya çalışıyorum sitenin amacı bu ya öğren
Bıktım senin konularını görmekten.Ya komiksiniz gerçekten yazmayın o zaman yazmayınnnn
Sitenin amacı her yeni soruda yeni üyelik almak değil kiSitenin amacını öğrenmeni tavsiye ediyorum.
Ahahaahshsj ben bu siteyi 9 yıldır kullanıyorum, amacını senden iyi bildiğim kesin.Sitenin amacını öğrenmeni tavsiye ediyorum.
Bu sitede olanları okuduğum için aklım karıştı olan örnek çok hamileliğini anlamayan çok o yüzden soruyorum?1. Sitede birden fazla üyelik yasak
2. Sen aldığın hiçbir cevaptan tatmin olmuyorsun sürekli konu açıyorsun
3. Madem yardım istiyorsun neden hiçbir cevabı iplemiyorsun.
4. 15 haftalık gebe olsan bunu hissetmemen imkansız
5. Sürtünmeyle hamile kalınmaz, spremlerin gideceği bir dünya yol var, normal ilişkide bile bu zorken sürtünmeden bir cacık olmaz.
6. Hamile değilsin
7. Psikolojik destek al.
Ay tamam en çok sen biliyorsunAhahaahshsj ben bu siteyi 9 yıldır kullanıyorum, amacını senden iyi bildiğim kesin.
E biz de sana yok diyoruz. Zibilyon kere test yapmıssın onlar da yok diyor. Madem öyle neden inanmıyorsun?Bu sitede olanları okuduğum için aklım karıştı olan örnek çok hamileliğini anlamayan çok o yüzden soruyorum?
Evet.Ay tamam en çok sen biliyorsun
İdrarda görünmeyen kanda çıkan çok kanda çıkanlar var sadece bende hastameye gidemem şuan yaşayan varsa yardımcı olsun diye soruyorumE biz de sana yok diyoruz. Zibilyon kere test yapmıssın onlar da yok diyor. Madem öyle neden inanmıyorsun?
Bak öyle dahi olsa, 15 hafta çok uzun bir süre vücudundaki değişimi hissetmemen imkansız. O yüzden hamile değilsin. Kendine de boşuna eziyet etme. İnternetten araştırma yaparsan sivilce bile kansere kadar gidiyor ona bakarsan. Burda bir sürü hamile kadın sana tecrübesine dayanarak diyor ki mümkün değil , hamile olsan hissedersin. Ben de katılıyorum. Şuan vücudumda o kadar çok sey değişti ki , hamile olduğumu bilmesem hamileyim diye kesin teşhis koyardım. Sen hamile değilsinİdrarda görünmeyen kanda çıkan çok kanda çıkanlar var sadece bende hastameye gidemem şuan yaşayan varsa yardımcı olsun diye soruyorum
TeşekkürlerBak öyle dahi olsa, 15 hafta çok uzun bir süre vücudundaki değişimi hissetmemen imkansız. O yüzden hamile değilsin. Kendine de boşuna eziyet etme. İnternetten araştırma yaparsan sivilce bile kansere kadar gidiyor ona bakarsan. Burda bir sürü hamile kadın sana tecrübesine dayanarak diyor ki mümkün değil , hamile olsan hissedersin. Ben de katılıyorum. Şuan vücudumda o kadar çok sey değişti ki , hamile olduğumu bilmesem hamileyim diye kesin teşhis koyardım. Sen hamile değilsin
İnsanlar yaşadım işte regl olmama rağmen hamileydim sonra karnım hiç büyümedi ama doğurdum hamileliğimi geç fark ettim vs diyor. Bende korkuyorum ya hamileysem şuan ve farkındali değilsem. Karnım şiş ama gaz mı hamilelik mi bilmiyorum o yüzden stres içindeyimBu tarz üyelerle ve sorularıyla çok dalga geçtim ben de zamanında, ama artık geçmiyorum. Çünkü aslında onların bir suçu yok. Bir yandan kendi tabuları olmadığı halde zar konusunda korkutulmuş bir kız, baskıcı toplum ve aile, diğer yandan birlikte olduğu kişinin ısrarları.. Ve özgüveni eksik olduğu için hayatındaki erkeğin (belki de kendinin?) isteklerine boyun eğme, kaybetmeme çabaları..
İkisinin arasında kalmış, cinsellik, korunma ve muhtemel sonuçları hakkında sıfır bilgili bir insan.. Yazılanlara inanıyor, bu konuda cahil ve sorgulama sıkıntısı çekiyor. Bu yüzden onu suçlayamayız. Aslında burada bu tarz insanlara sabırla anlatmalıyız böyle insanlara..
Konu sahibi, kesinlikle hamile değilsin. Ama lütfen bundan sonraki adımlarını daha dikkati at. Bu sefer olmayacağı bir daha olmayacağı anlamına gelmez bu bir, ikincisi korunmasız bir ilişkinin sürünerek bile olsa bebekten daha başka sorunları olur. Hayatın boyunca üzerinde taşıyacağın, hayat kaliteni düşürecek hastalıklar gibi
Olay sadece regl olmak değil, 15 haftalık bebekte şişkinlikten fazlası olur. Ayrıca testte çıkar. Daha fazla kurcalama bunları, git sosyal hayatına dön. Bu kadar korkun varsa bir daha da asla böyle şeyler yapma.İnsanlar yaşadım işte regl olmama rağmen hamileydim sonra karnım hiç büyümedi ama doğurdum hamileliğimi geç fark ettim vs diyor. Bende korkuyorum ya hamileysem şuan ve farkındali değilsem. Karnım şiş ama gaz mı hamilelik mi bilmiyorum o yüzden stres içindeyim
Yapmayacağım asla zatenOlay sadece regl olmak değil, 15 haftalık bebekte şişkinlikten fazlası olur. Ayrıca testte çıkar. Daha fazla kurcalama bunları, git sosyal hayatına dön. Bu kadar korkun varsa bir daha da asla böyle şeyler yapma.
X yaizyor ne yaziyor ben goremedimYazıyor yukarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?