Lütfen yardım edin lütfen!

Başkasını seviyorum demek pek doğru değil ama şöyle bi düşününce onun egosunun zedelenceği kesin, bu yüzden mantıklı.
Başkasına karşı yoğun duygular içerisindeydim bunu sana nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum ama son yaptığın iğrençlikten sonra emin oldum, sana karşı tek hissedeceğim şey nefret. de olsun bitsin.

Madem ayrilacaksiniz, neden sifreyi bildiginizi ogrenmesinden cekiniyorsunuz? Sacma yani saklamak istemeniz. Soyleyin o konusmalari okudugunuzu, hesabini versin ve ayrilin olsun bitsin.

Bence başkasından hoşlanıyorum o anda seni yakaladım falan demeyin hiç hoş olmaz.. Ya da sıkıldım, ayrılıcam demeyin. Kısa bi msj atın. Ne haltlar yediğini öğrendim seninle artık işim olmaz deyin bitirin... Ve bidaha konuşmayın. Pişmn olsun sürünsün..

başkasına aşık oldum filan dememissindir insallah. burda bu tavsiyede bulunanlarin kaci kendi basina gelse bunu der acaba merak ediyorum. öyle uhuu beni aldattin uhuu moduna da girme tabi. dimdik dur, baska bi açıklama yapmadan, Seni bir daha gormek istemiyorum sakin bir daha karsima cikma d diğer türlü köpek gibi pisman olup sana donecegi günlerin keyfini çıkaamazsin cünkü basit bir kız imajı çizeceğin için geri dönmez. onun bir anlik kicikirik egosunu dusureceksin diye kendinden odun vermene luzum yok. Neden ayrıldı acaba diye dusunsun dursun kendi kafasında kursun onları baskasi mi var, sıkıldi mi acaba, aldattigimi mi ogrendi diye yesin kendini. Yalan soyleyerek gidersen hep huzursuz olacaksın yanlış mi yaptım öyle demese miydim acaba diye kendi içinde kendini suclu duruma dusureceksin. Dediğimi yap ve sadece izle. Burda herkes bilip veya bilmeden en az bir kere aldatilmistir mutlaka. Mutlaka uzuleceksin, aglayacaksin ama bu sureyi elinden geldigince kisa tut. Ve o adamın sandigin kadar mukemmel, senin sevgine layik biri olmadigini idrak et. Sen kurtuluyosun, simdi o konustugu kizlar dusunsun !

Canım üzüldüm durumuna ama sana tavsiyem bence sakın yüzleşme eğer yüzleşirsen olacak 2 seçenek vardır ya sana yüzsüzlük edip yaptım evet nolmuş vs der yada timsah gözyaşları gibi sahte gözyaşı döker bir sürü şey söyler seni bunca zaman nasıl kandırdıysa tekrar kandırır biz bayanlar duygusalız hemen pişman olmuştur bida yapmaz baksana çok pişman olmuş af diliyo ağlıyo felan der hemen inanırız oyüzden yüzleşme derim sana direk kestirip at görüşme onu senin yüzünü birdaha görmekten mahrum bırak bu onların fıtratında var karakterli erkekler hariç onlarda aldatmaz zaten

Benim hayatımı darma dagın etdı bütün hayellerim yıkıldı ama yinede hayat devam ediyor değilmi gelenle doğulmadım ki gidenlede ölem,kızlar ayrıldım hiç bi neden söylemeden bu günde numaramı değiştirdim onu öyle görmezlikten gelicem ki varlığının olub olmadığına şübhe edicek beş para etmez biri için üzülmeye değmez

seni çok iyi anlıyorum.eşimle 8 senedir evliyiz.evlilik öncesi 6 yıl sevgiliydik ve benim de sevgiliyken aynısı başıma gelmişti.mail adresinin şifresini biliyordum bir kızdan gelen mail yakalamıştım.ben de hemen ayrılmıştım.sonra bir sürü şey oldu barıştık ve bugünlere geldik.ama o zaman hissettiklrimi hiç unutamam.şimdi okuyunca canlandı yine.ne diyebilirim ki sizin için de hayırlısı neyse o olsun.aldatan birini affetmek doğru olan değil tabiki.

Egosu tavan yapmış olan eski sevgilinizin ,ayrılalım demenizlede havası sönmüştür kesin

Bu arada diğer konunuzda ömere kaçma dediğimizi şimdi daha iyi anladınmı.
Hiçbir erkek ne ailenizden,nede sizi ekonomik özgürlüğe kavuşturacak olan okulunuzdan daha önemli değildir.

Hersey için cok sagolun arkadaslar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…