Nasıl konuşmalardı?
Tamam canım. Seni yerine koydum kendimi, sadece "senden sıkıldım" der bitirirdim, bırak o düşünsün özgüveni zedelensin. Zaten bi süre sonra tiksiniyorsun tecrübeyle sabit. Lütfen hiç üzülme, değmiyor çünkü hak etmiyorBas baya kıza asılıyordu seninle telefonda konuşmak istiyorum numaranı bana ver anlatamam vallah anlayın beni cok kötü durumdayım
Tamam canım. Seni yerine koydum kendimi, sadece "senden sıkıldım" der bitirirdim, bırak o düşünsün özgüveni zedelensin. Zaten bi süre sonra tiksiniyorsun tecrübeyle sabit. Lütfen hiç üzülme, değmiyor çünkü hak etmiyor
sakın ama sakın ağlama bak bunu bende sanaldan aldatılıp ayrılan ve geri asla dönmeyen biri olarak yazıyorum...
üzgünüm ama ayrılmaktn başka şansın yok ki birleşirsen ona aynı şeyleri yapmak için tekrar bi şans vericeksin...
ve ayrılık içinde bir açıklama yapmayı bile hak etmiyo emin ol...
zaten başka bir bayana ilgisi kaydıysa çok uzatmadan ayrılığı kabul edecek fakat bi kaç gün geçince "köpek" gibi yalvaracak emin ol!!!!
Bas baya kıza asılıyordu seninle telefonda konuşmak istiyorum numaranı bana ver anlatamam vallah anlayın beni cok kötü durumdayım
Hiç yüzleşme canım senden özür dileme fırsatı verme ona. Ve okuduklarını da bilmesin. Benden bu kadar de bitir.
Kesinlikle ayrilicam ama ben hep düşünüyordum ki bana bunu yapmaz oyle biri değil yanılmısim
Ay canım napicam ben neden boyle yaptı cildiricamaynen bende öyle düşünüyodum toz kondurmuyor hatta savunuyodum sağa sola yapmaz o diye ama ummadık taş baş yarıyor...
dememek lazımmış bunu şimdi öğrendim...
4 buçuk yılın üzerine yemiştim ben bu kazığı...
sakın ama sakın affetme emin ol yalvaracak neler neler diyecek
biz evlilik hazırlığı yapıyoduk düşün...
beni nasıl aldatırsın moduna hiç girme. senle yapamıyorum başka biri var de kudursun
kimse zaten aldatılmayı beklemez ki tatlım sağlam durmalısın. eski konularından hatırlıyorum aileni de bi erkek için asla karşına alıp üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?