- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
Arkadaşlar lütfen konuyu bilen birisi cevap yazsın özellikle avukat ablalarım ya da bankada çalışan varsa hukuki yönden nedir bilmek istiyorum ..
Konu şu : Vefat eden birinin emekli aylığını çektiği bankadan kredi çektiğini öğrendik yakınlarına arkadaşı için çektiği söylemiş sadece ama isim vermemiş .
Bankada da kimsenin ismi yok yani kefil gibi bişey yapılmamış.
Kendi adına çekilmiş 3 yıllık ödeme planı her ay emekli aylığından taksitler halinde ödeme planlamış.
Vefat ettiği için borç çocuklarına kaldı az da değil 17 bin..
Bu borcun sigorta tarafndan karşılanma durumu var mı ?
Kimin için çektiğine nasıl ulaşıcaz ? Kafam çok karışık lütfen yardım edin ...
GÜNCELLEME
Çok şükür bu sıkıntımız halloldu sigorta parayı ödemiş kızlar. Gerçekten bizim için çok zor olucaktı Rabbime şükür bu sorun kalktı ortadan.
Bu durumu yaşayan olursa diye sonucu yazma gereği duydum cevaplayan herkese tekrar teşekkür ederim .. Kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda Allah gidersin inşllah ...
Konu şu : Vefat eden birinin emekli aylığını çektiği bankadan kredi çektiğini öğrendik yakınlarına arkadaşı için çektiği söylemiş sadece ama isim vermemiş .
Bankada da kimsenin ismi yok yani kefil gibi bişey yapılmamış.
Kendi adına çekilmiş 3 yıllık ödeme planı her ay emekli aylığından taksitler halinde ödeme planlamış.
Vefat ettiği için borç çocuklarına kaldı az da değil 17 bin..
Bu borcun sigorta tarafndan karşılanma durumu var mı ?
Kimin için çektiğine nasıl ulaşıcaz ? Kafam çok karışık lütfen yardım edin ...
GÜNCELLEME
Çok şükür bu sıkıntımız halloldu sigorta parayı ödemiş kızlar. Gerçekten bizim için çok zor olucaktı Rabbime şükür bu sorun kalktı ortadan.
Bu durumu yaşayan olursa diye sonucu yazma gereği duydum cevaplayan herkese tekrar teşekkür ederim .. Kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda Allah gidersin inşllah ...
Son düzenleme: