Lütfen yardım edin öfkemden delirebilirim.

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
118
öncelikle merhaba,nereden nasıl başlasam bilmiyorum aslında...
o kadar daralmış durumdayım ki net üzerinden intikam alma yolları arayacak kadar düştüm en iyi fikir size danışmak olur dedim.

çocukca gelebilir ama yaşım zaten çokta büyük sayılmaz hani.19 yaşındayım.1 ay evvel üniversiteye başladım.üninin ilk gününden bu yana hep benimle igilenen bir çocuk vardı sınıfımdan sevgilisi vardı diye ben kaçıyodum ama o kovalamaktan vazgeçmiyodu.sürekli sevgilimden bıktım ayrılacağım senin gibi bir sevgilim olsun isterdim bilmem ne sürekli böyle konuşuyodu ve ben sürekli saçmalama bu kadar kolay silme sevgilini benm hakkımda böyle düşünmen için çok erken diyodum.sürekli zamanı gelicek filan diyodu bende konuyu kapatıyordum.gel gelelim bendede bi hoşlantı başladı hatta ilkkez biri için kalp atışlarımın hızlandığını hissettim ama bunu ona belli etmedim.ta ki sevgilisinden ayrılana kadar.bana sevgilisinden ayrıldığını artık onu sevmediğini filan söyleyince bende duygularımı belli ettim ama zamana ihtiyacımız var dedim derken çocuk uzaklaşmaya başladı .bakışları değişti konuşması değişti bunalıma girdi filan.sürekli destek olmaya çalıştım baş başa kalmak istedi kabul etmedim(iyi ki etmedim).her neyse hali tavrı çok değişti ve ben ilkkez canımın yandığını hissettim saçmaladım üzerine düştüm çok niye böylesin neden uzaklaşıyosun yanımda ol böyle kötü hissediyorum filan dedim.istersen git barış bile dedim ama asla diyodu benm kafam karışık ama senle olacak bişeyler olacaksa diyodu derken son 2 gün iyice uzaklaştı ve dün sevgilisiyle barışmış.çok gururum kırıldı.ilk kez birinden intikam almak istiyorum nolur bana yardım edin.

sevgilisi varken bir başkasıyla ilgilenen bi erkek bence pisliğin tekidir zaten. senle birlikteykende sıkılır gun gelir bir başkasıyla ilgilenir. o yuzden hiç bulaşma derim

Ondan alacağın en iyi intikam onu yok saymaktır..bu durumun seni üzdüğünü görmesine izin verme,egosunu yükseltirsin..ben tekrar sana yöneleceğini düşünüyorum ama sen oralı olmaaa,sallama..önemli olmadığını hissetir ona,eminim çıldıracaktır..sana tavisyem canım,üniversite ortamında böyle abuk sabuk insan çok fazla,bence iyice arkadaş ortamnı oluştur,insanları tanı,öyle hayatına al..

Son düzenleme:
Tek intikamın onu umursamamak olur bence.
Başka da intikam alamazsın.Aksi takdirde çocuğun sevgilisiyle muhattap olmak zorunda kalırsın.
Hoş olmaz. Boşver.

sevgilisi varken bir başkasıyla ilgilenen bi erkek bence pisliğin tekidir zaten. senle birlikteykende sıkılır gun gelir bir başkasıyla ilgilenir. o yuzden hiç bulaşma derim

pisliğin teki kelimesi az kalır bence.muhtemelen gene ayrılacaklardır zaten anlattığı kadarıyla ne sevgilisi çok normal ne kendi.ama kendimi çok kötü hissettim başaramadı ama beni yarabandı yapmaya kalktı başbaşa kalalımlar bilmem neler.şimdi kendimi ayrıldıktan sonra üzerine düştüğüm için çok salak hatta gurursuz hissediyorum.istiyorum bu acıyı o da yaşasın. hayat Türk filmlerindeki gibi olabilse keşke gün gelse bana it gibi aşık olsa ve ben onu süründürsem...teşekkürler yorumunuz için :)

haklısın çok haklısın ama fazla mı duygusalım neyim bazen kalbime söz geçiremiyorum.beni sevenle olsun diyorum ama ya sevemezsem onun canını yakarım diye onu da yapamıyorum.hep böyle serserilerle mi geçecek hayatım bilmiyorum.inşallah dediğin gibi olur tekrar yönelir.dün mesajlaştık zaten dedim bi daha yüzünü göresim yok kmse çakmasın diye arada selam veririm ama içten değil bunu bil.Ne halin varsa gör seni affetmeyeceğim dedm.cidden yok sayacağım umarım işe yarar.Cevabınız için Teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Tek intikamın onu umursamamak olur bence.
Başka da intikam alamazsın.Aksi takdirde çocuğun sevgilisiyle muhattap olmak zorunda kalırsın.
Hoş olmaz. Boşver.

yoook asla sevgilisiyle muhattap olacak bi kız değilim zaten.ama böyle de eli kolu bağlı kendini kullanılmış hissediyor insan. gururu kırılıyor. cevabınız için teşekkür :)

hayat sana zamanla bazı pislikler için intikam almayı bırak bunu düşünmemeyi öğretecek...o yüzden şimdi kendini daha çok üzme boşver Allahından bulsun ben kurtuldum de kendini düşün bir insana verilebilecek en büyük ceza o yokmuş gibi davranmaktır bence hiç olmamış gibi...

Son düzenleme:
............................msj tekrarı

Son düzenleme:
Ne intikamı çok kişiliksizmiş iyiki happy end olmamış ,sen daha iyilerine layıksın, sal gitsin

dediğin olsa sana aşık olsa hatta senin tabirinle onu it gibi süründürsen bu kez ona olan hislerin depreşecek, daha çok bağlanacaksın..
bence hiç sallama onu kendine iyi arkadaşlar bul.1. sınıftasın.. bence erkek arkadaş için erken..

:2:

peki sizce bu gerçekten ona koyar mı? çünkü ben artık bu kişinin 'yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyebilecek' bir insan olduğunu düşünüyorum.dün bana yaptığı herşeyi inkar etmeye kalktı.'senin gibi sevgilim olsun isterdim' cümlesini arkadaşça kullandığını söyleyecek kadar alçak bir insandan bahsediyoruz.cevap için teşekkürler.

Bir şey sorabilir miyim canım sevgilisi nerede başka bir şehir de mi?

hayır o da istanbullu kendi lisesinden 10 aylık.en uzun ilişkisiymiş beyfendinin.kız ondan 2.5 yaş küçük.sürekli çocuk o filan derdi bi anda aşkı depreşti.

Ne intikamı çok kişiliksizmiş iyiki happy end olmamış ,sen daha iyilerine layıksın, sal gitsin

kesinlikle haklısınız,yüzünü çabuk görüp bağlanmadan bittiği için şanslıyım ama gururum kırıldı.aynı sınıftayız nasıl yüzüne bakacağım onun.sürekli beni egosu için kullandığını düşüneceğim.

Ayrılmadan önce sizi yedeklemeyi düşünmüş ayrılmayı da becerememiş, anlamadığım tekrar döner umarım filan demişsiniz dönse beraber olucak mısınız yoksa intikam için mi dediniz?

Verebileceğiniz en iyi ders tek kelime dahi konuşmamaktır ancak bunu yapabileceğinizi sanmıyorum şu durumda bile mesjlaşmışsınız çünkü

Dur be kizim yaaa.Daha okula baslayali ne kadar olmus.Sen tutup birinden hoslaniyorum intikam alacagim diyorsun.bence otur derslerine calis önce.senin yasindayken biride bana böyle söylese belki kizardim yoo kesin kizardim.
önüne bir sürü kimseler cikacak.Birak gitsin ugrasma.

dikkatli okumadınız sanırım tabiki intikam için dedim.bundan sonra onla düşünmem tabi ki :)
ve gene dikkatli okumamışsınız mesajlaşma herşeyi bitirmek içindi. birdaha asla konuşmam kimse çakmasın belki diye bi selam veririm belki ama içten sanma.Seni affetmeyeceğim ne halin varsa gör dedim ve bitti tamamen kopardım ipleri :)

Vardır bir delikanlı konuştuğun hiç olmamış konuşmamış gibi tavır sergile belki yanı başındadır sana ilgi duyan , o kişiliksize odaklanma,canı cehenneme!

yo yooo kızmadım eleştiriye gayet açık bi insanım öyle olmasam burada paylaşmam derdimi :) estağfurullah. lakin derslerime çalışmadığımı kim söyledi hoşlanıyorum değil ayrıca hoşlanıyodum artık nefret ediyorum diyeceksiniz ki nefrette onu önemsediğini gösterir.tam olarak öyle değil kendimi önemsiyorum ve bu yapılanı hakketmediğimi düşünüyorum :) onu geri kazanma derdinde değilim yanlış anlaşılmasın sadece canını acıtmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…