- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
sevgilisi varken bir başkasıyla ilgilenen bi erkek bence pisliğin tekidir zaten. senle birlikteykende sıkılır gun gelir bir başkasıyla ilgilenir. o yuzden hiç bulaşma derim
Ondan alacağın en iyi intikam onu yok saymaktır..bu durumun seni üzdüğünü görmesine izin verme,egosunu yükseltirsin..ben tekrar sana yöneleceğini düşünüyorum ama sen oralı olmaaa,sallama..önemli olmadığını hissetir ona,eminim çıldıracaktır..sana tavisyem canım,üniversite ortamında böyle abuk sabuk insan çok fazla,bence iyice arkadaş ortamnı oluştur,insanları tanı,öyle hayatına al..
Tek intikamın onu umursamamak olur bence.
Başka da intikam alamazsın.Aksi takdirde çocuğun sevgilisiyle muhattap olmak zorunda kalırsın.
Hoş olmaz. Boşver.
pisliğin teki kelimesi az kalır bence.muhtemelen gene ayrılacaklardır zaten anlattığı kadarıyla ne sevgilisi çok normal ne kendi.ama kendimi çok kötü hissettim başaramadı ama beni yarabandı yapmaya kalktı başbaşa kalalımlar bilmem neler.şimdi kendimi ayrıldıktan sonra üzerine düştüğüm için çok salak hatta gurursuz hissediyorum.istiyorum bu acıyı o da yaşasın. hayat Türk filmlerindeki gibi olabilse keşke gün gelse bana it gibi aşık olsa ve ben onu süründürsem...teşekkürler yorumunuz için :)
hayat sana zamanla bazı pislikler için intikam almayı bırak bunu düşünmemeyi öğretecek...o yüzden şimdi kendini daha çok üzme boşver Allahından bulsun ben kurtuldum de kendini düşün bir insana verilebilecek en büyük ceza o yokmuş gibi davranmaktır bence hiç olmamış gibi...
Bir şey sorabilir miyim canım sevgilisi nerede başka bir şehir de mi?
Ne intikamı çok kişiliksizmiş iyiki happy end olmamış ,sen daha iyilerine layıksın, sal gitsin
Ayrılmadan önce sizi yedeklemeyi düşünmüş ayrılmayı da becerememiş, anlamadığım tekrar döner umarım filan demişsiniz dönse beraber olucak mısınız yoksa intikam için mi dediniz?
Verebileceğiniz en iyi ders tek kelime dahi konuşmamaktır ancak bunu yapabileceğinizi sanmıyorum şu durumda bile mesjlaşmışsınız çünkü
Dur be kizim yaaa.Daha okula baslayali ne kadar olmus.Sen tutup birinden hoslaniyorum intikam alacagim diyorsun.bence otur derslerine calis önce.senin yasindayken biride bana böyle söylese belki kizardim yoo kesin kizardim.
önüne bir sürü kimseler cikacak.Birak gitsin ugrasma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?